Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
275
Favori
653.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yüz kere gündem oldu ekşisözlükte.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hocam mail yazarak gönderdim hiç bir yere gelen giden olmadı. Transfer bekliyor olarak görünüyor nasıl düzeltebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir fikrim yok hocam. Cüzdan adresi ve Memo ile göndermeniz gerekirdi. Mail ile yapılan işlemlerde nasıl bir işleyiş olduğunu bilmiyorum. Destek ile bir görüşün isterseniz.

• vipemre kullanıcısına yanıt

Maalesef tekrardan doğrulamaya çalıştım hata verdi fotoğrafta.

• kimlik doğrulandı. teste girince tekrar doğrulama işlemlerine geri döndü. :(

• Arkadaşlar yeni site 10 dolar değerinde kendi parasını veriyor değerlendirin

signup.vndc.io
    VNDC stablecoin - Giải pháp cho kỷ nguyên tài chính mới
    https://signup.vndc.io/6277729705804525470

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @byneo Konu sahibine ve @Wadjet hocam a çok teşekkür ederim.
    Bitci den faydalanamadım ama Coinbase 34$ faydalandım.🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam raintürk borsası şu an hesap açıp kimlik doğrulaması yapanlara 200tl değerinde bitcoin veriyor. Onun dışında birinin referans linkiyle kayıt olup 1500tl değerinde işlem yaparsanız(örnek size 200tllik bitcoin verdiler onla 8 kere al-sat yaparsanız 8x200 1600tllik işlem yapmış oluyosunuz) 300tl değerinde daha bitcoin veriyor her iki kişiyede. Raintürk borsası rain borsasının türk şubesi merkezi bahreynde https://www.buybitcoinworldwide.com/exchanges/rain/ . Ekstradan 300tl kazanmak isteyenler için mesaj atın referans linkimi atarım referanssız kayıt olunca vermiyor 300tlyi sadece 200tllik bitcoin geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 27 Ekim 2021; 0:41:11 >

• Şu an Rainturk çok sıkıntılı söyleyeyim.

• 1 haftadan fazla oldu hâlâ bekleme listesindeyim coinbase'de.

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde öyleydi. Zirt pirt tekrar yuklemiyim karisiklik olmasin diyordum. Az once yeter be diyip telefon uygulamasindan tekrar kimlik ve selfie yaptim. Cat diye onaylandi. Daha once laptopta yapmistim ve 1 haftadir bosuna beklemisim.

Edit: bounce tokende yine kimlik dogrula diyor. Digerlerinin ödüllerini aldim bu kaldi. Bug var sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archmeister -- 27 Ekim 2021; 1:23:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Archmeister kullanıcısına yanıt
    +1 ben de onaylama maili gelmeden bounce haric tum odulleri toplayip transfer yapabilmistim (xlm kalktiktan sonra), simdi pc yerine bir de telefondan deneyeyim dedim 1dk icinde onay maili geldi. onay maili gelene kadar baktim olmadi herhalde diyip icime sinsin diye bounce icin tekrar foto cekiyodum. sanirim o sorunlu.
    isin kotu yani bounce en bastaydi hep ona bastim baktim olmuyor bekledim o sirada xlm kacti. meger digerlerine bassam olacakmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar derslere giriyorum fotoğraf doğrulaması yaptırıyor tekrar, sonra beni doğrulammış 6 belgeniz var diye belgeler ekranına yolluyor yeniden , bu sorunu yaşayan varmı

Edit: sadece comp da bekleme listesindesiniz diyor , diğerlerinde gene doğrulama istiyor halbuki 6 tame doğrulanmış belge+foto gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackCruiser -- 27 Ekim 2021; 8:4:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Yaptım gene aynısı hala bekleme listesinde diyor :( onay maili gelmesine rağmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fotoğrafta "Bekleme Listesindesiniz" diyor ayrıca iki farklı kartı denedim kabul etmedi. TR'den yoğun başvuru var da engellediler mi acaba :)

• raintürk 500tl bonusu için yardımcı olabilirim pm atarsanız

• İkinci onay kısmını ,özçekimli olanı 4-5 kere olmuyor diye tekrarlamıştım, site de gezerken kimlik+özçekim onay sayfasına girdim, (şuan nerden girdiğimi bulamıyorum) eklediğim bütün resimler kaç kere denediysem tek tek sıralanmış eksik olanlar iptal ettiklerim, onay bekleyenler. Yani 2 kere güzelce kimlik ve özçekimi eklediyseniz daha fazla eklemenize gerek yok. O sayfaya tekrar nasıl gidileceğini bilen var ise bilgilendirirse sevinirim.

• ödülleri topladım sonunda :) sürekli fotoğraf yüklemeyin sistemin kafası karışıyor.

şimdi asıl soru, bu bakiyeyi bekletmeli mi? yoksa hemen çekmeli mi :D

• Arkadas Hucresi kullanıcısına yanıt

500 TL mi? nasıl olacak

• teşekkürler konu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 27 Ekim 2021; 10:34:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.