testleri falan yaptım coinler yüklendi ama dönüştür kısmında hala kimlik doğrulaması soruyor |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (30. sayfa)
-
-
1 hafta da kimlik onaylandı,ödüller alındı teşekkürler @wadjet
Herkes yüklense ülkeye yüklü döviz girişi olacak valla :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Coinbase fotoğrafı onaylanmayan arkadaşlar telefon uygulaması üzerinden foto çekip denesinler
Aldığımız coinbasedeki parayı nasıl paribuya aktarabiliriz acaba baktım ancak bulamadım
Arkadaşlar coinbase i yaptık rain de de güzel bir olay var özelden yazarsanız anlatırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
9 gün bitiyor bugün halen onaylanmadı
Nasıl güvenip böyle yerlere kimlik ve yüz tanıma bilgilerini verebiliyorsunuz ?
Kripto hesabı açtım , binanceden sırf bu yüzden üyeliği yarım bıraktım
İleride Yüz tanıma bilgileri ve kimlikle birçok şey yapılabilir. Merkeziyetsiz borsa deniliyor nereye kime şikayet edeceksin,
Coinleri gidenler bile geri alamıyor
-
Bu borsalar merkezi borsalar. Merkeziyetsiz borsalarda KYC olmaz zaten.
-
Kriptonun tanımına aykırı, kripto demek merkeziyetsizliktir.
Binancede hesabından coinleri gidenlerin , şikayetleri sonrasında birçok kişi parasını alamıyor. İşlem sizin onayınızla yapıldı deniliyor
Gördüğüm şikayetlerin çoğu böyle,
Bu durumlar olmasa 24 $ çok iyi paraymış.
-
Yeni bir kampanya bulununca konu başlığı da güncellenirse çok iyi olur ama ne zaman başka gelir acaba böyle bir şey
6 gün oldu hala onay yok
Ben de diğerlerini aldım, fakat bounce ta tekrardan doğrulama istiyor. Problemi çözebildiniz mi?
Arkadaşın bütün onaylamalar bitti ama halen bekleme listesindesiniz diyor. Ne zaman teste sıra gelir acaba
8 gün oldu onaylamadı,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim de ödüllerim görünmüyor, ne yapmam gerekiyor?
-
Bu bilgiye nereden ulaştın? Gerçekten merak ediyorum.
-
Arkadaşlar ödülleri kazandım xlm ye dönüştürdüm binance hesabıma atmak istiyorum ama nasıl atabileceğim acaba yardımcı olabilecek var mı?
Bekleme listesinden kaç günde çıktınız acaba
Geçen hafta üye olmuştum hocam valla bugün aklıma geldi girdim oluyordu 1 hafta oldu olmadı yani
Binance>Yatırma>XLM>Stellar Lumens Ağı>Adres ve XLM Memo kopyalayıp Coinbase'den göndereceksiniz.
-
Teşekkürler hocam gerçekleştirdim işlemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X