Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
275
Favori
653.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kart eklerken kod kısmına bankanızın swıft kodunu google bakıp yazın olacaktır

• cuzza kullanıcısına yanıt

kod dediğiniz posta kodumu?

• Arkadaşlar Coinbase'den nasıl 34 dolar kazanıyorsunuz? Ben derslerin hepsini yaptım 25 dolar verdi toplam. AUCTION, FET, CLV, GRT, AMP, COMP derslerinden kazandım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sume kullanıcısına yanıt

hayır ekleyeceginiz kart hangi bankanın ise google dan swıft kod diye aratın onu yazın bankaların uluslararası işlemler için kullandıgı kod

• Halen coinler de fotoğraf yükle diyor. Neden acaba Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 27 Ekim 2021; 10:46:46 >
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Bounce coin de var

• the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Yazdım onu hocam. AUCTION. Herkes 30 dolar, 34 dolar yazmış ama ben derslerin tamamını yaptığım halde toplam 25 dolar alabildim.

konu başlığında güncel rakam yazıyor. ilk başlarda 34 veriyordu

Btc den olabilir davetten. 10 dolar veriyor. 1000 tl lik btc alırsan

• Onaylandı diye mail geldi fakat hala sorulara girerken kimlik ve selfie upload et diye geliyor. nedeni nedir?

• https://www.coinbase.com/verifications/documents sayfasından kimliğinizin doğrulanma sürecini takip edebilirsiniz.

• Sume kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim cevabınız için.

Bitci'den aldığım 100 lirayı bekletiyorum, 88 liraya düşmüş. Daha da düşmeye devam ediyor.

Daha öncesinde Kripto Para borsasında herhangi bir üyeliğim yoktu. Şimdi Coinbase ve Bitci'de üyeliğim var.

Dönüştürmek için Binance mi Binance TR üyeliği açmam mı daha doğru olur?

• cuzza kullanıcısına yanıt

hocam örneğin iş bankın kodu ISBKTRIS. bu kodu nereye ekleyeceğiz

• tamerbey kullanıcısına yanıt

Hocam burada onaylandı olarak görünüyor dökümanlar fakat earn to learn kısmı çalışmıyor bilginiz var mı?

• stoch32 S kullanıcısına yanıt

benim de aynı şekilde. beklemeye karar verdim ben. yapacak bir şey yok gibi.

• stoch32 S kullanıcısına yanıt

ben 1 hafta bekledim açılması için

• Bugün itibariyle onaylanmış yaptım tüm ödülleri 234 TL etti şimdi bir baktım 220ye düşmüş :D acaba hepsini shibe mi çevirsem bekletsem mi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal ismim yanlış yazılmış. Ne kadar belge yüklersem yükleyeyim düzelmiyor. ne yapabilirim?

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

Hesap onaylanması onaylandı görünüyor ama onaylanması 3-4 gün kadar sürüyor.

• insafsızherif kullanıcısına yanıt
    Kaç günde onaylandı

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.