referans linki olmadan 200 lira vermiyorki hocam.rica etsem ozelden ref link atar misiniz :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (34. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar referans işi kesinlikle yasak. Özelden ulaşın paylaşayım gibi mesajlar da ceza sebebidir bilginize. O yüzden Rainturk meselesine yer veremiyoruz konuda. Israr etmeyelim lütfen.
İyi forumlar.
-
Selamlar. Selfie kabul etmediğini nerede gördünüz? Ben de uzunca bir süredir bekliyorum fakat onay ya da red yazan bir kısım görmedim.quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
Selfie mi kabul etmiyor bir türlü. Beğendiremedim. Ne yapmak gerek çekenler nasıl çekti normal çekmedi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya ben refi kod olarak kayıt sırasında istiyor sandım refsiz girmişim.. gitti mi 300 tl :( başka birisi benim refim ile kayıt olursa bir fayda sağlar mı?
-
Mail geliyor kabul edemiyoruz diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam raintürk ref olayı nedir?
Rain · Rain 200 TL Değerinde Bitcoin Hediye Ediyor, şimdi üye Ol (rainturk.com)
bu linkte referanstan bahsetmiyor
-
KYC yaparsanız 200 TL verecekmiş. Referans ile üye olup 1500₺ hacim yaparsanız da anında 300₺ veriyor. Referans şart olduğu için paylaşmıyorum bunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anladım hocam teşekkür ederim hızlı cevap için. 200 lira kyc de güzelmiş.
-
Bankakartını tanımlamak gerekli mi birde ziraattanımlamak istiyorum sürekli hata veriyor?
-
Teşekkür ederim bilgi için. Bana hiç bilgilendirme maili gelmediği için sormak istedim.
Arkadaşlar referans işi kesinlikle yasak. Özelden ulaşın paylaşayım gibi mesajlar da ceza sebebidir bilginize.
İyi forumlar.
çok sağol hocam.hata aldım dediğiniz gibi.henüz onay düşmemiş sanırım.Teşekkürler.
-
Rica ederim
kendimiz sıfırdan açarsak 200 vermiyor mu direk ? illa refli mi lazım ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam link mi kapandı
-
Evet hocam şuan erişemedim bende. Kısa süre içinde düzelir yazıyor biraz bekleyin bakalım.
Edit: Coinbase komple gitmiş.
-
Üye olmalımıyız üye olan varmı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 27 Ekim 2021; 23:2:8 >
9 gün oldu benim hala onay yok. 30 doları alıp, shib coin alma hedefim vardı. 3 katını aştı düşündüğüm günden beri shib coindeki artış. Yaklaşık 100 dolar olacaktı havadan. Off kaçırdık mis gibi treni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Site komple gitti zaten şuan çöktü sağlam bir site değil zaten sürekli çöküp duruyor gönderdiğimiz bilgilerin gizliliği korunuyordur inşallah
NASDAQ'da işlem gören bir şirket hocam. En büyük kripto borsalarından bir tanesi. Sağlam bir site değil demek doğru olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X