Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
275
Favori
653.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

referans linki olmadan 200 lira vermiyorki hocam.rica etsem ozelden ref link atar misiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar referans işi kesinlikle yasak. Özelden ulaşın paylaşayım gibi mesajlar da ceza sebebidir bilginize. O yüzden Rainturk meselesine yer veremiyoruz konuda. Israr etmeyelim lütfen.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Selfie mi kabul etmiyor bir türlü. Beğendiremedim. Ne yapmak gerek çekenler nasıl çekti normal çekmedi mi?
    Selamlar. Selfie kabul etmediğini nerede gördünüz? Ben de uzunca bir süredir bekliyorum fakat onay ya da red yazan bir kısım görmedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ya ben refi kod olarak kayıt sırasında istiyor sandım refsiz girmişim.. gitti mi 300 tl :( başka birisi benim refim ile kayıt olursa bir fayda sağlar mı?

• fondeep kullanıcısına yanıt

Mail geliyor kabul edemiyoruz diye.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

hocam raintürk ref olayı nedir?

Rain · Rain 200 TL Değerinde Bitcoin Hediye Ediyor, şimdi üye Ol (rainturk.com)

bu linkte referanstan bahsetmiyor

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    KYC yaparsanız 200 TL verecekmiş. Referans ile üye olup 1500₺ hacim yaparsanız da anında 300₺ veriyor. Referans şart olduğu için paylaşmıyorum bunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

anladım hocam teşekkür ederim hızlı cevap için. 200 lira kyc de güzelmiş.

• Bankakartını tanımlamak gerekli mi birde ziraattanımlamak istiyorum sürekli hata veriyor?

• HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için. Bana hiç bilgilendirme maili gelmediği için sormak istedim.

• Arkadaşlar referans işi kesinlikle yasak. Özelden ulaşın paylaşayım gibi mesajlar da ceza sebebidir bilginize.

İyi forumlar.

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

çok sağol hocam.hata aldım dediğiniz gibi.henüz onay düşmemiş sanırım.Teşekkürler.

• XII kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

kendimiz sıfırdan açarsak 200 vermiyor mu direk ? illa refli mi lazım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam link mi kapandı

• berk70 kullanıcısına yanıt

Evet hocam şuan erişemedim bende. Kısa süre içinde düzelir yazıyor biraz bekleyin bakalım.

Edit: Coinbase komple gitmiş.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Üye olmalımıyız üye olan varmı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 27 Ekim 2021; 23:2:8 >
  • 9 gün oldu benim hala onay yok. 30 doları alıp, shib coin alma hedefim vardı. 3 katını aştı düşündüğüm günden beri shib coindeki artış. Yaklaşık 100 dolar olacaktı havadan. Off kaçırdık mis gibi treni.

• Site komple gitti zaten şuan çöktü sağlam bir site değil zaten sürekli çöküp duruyor gönderdiğimiz bilgilerin gizliliği korunuyordur inşallah

• NASDAQ'da işlem gören bir şirket hocam. En büyük kripto borsalarından bir tanesi. Sağlam bir site değil demek doğru olmaz.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.