< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
r10'da 300 liralık şeysini yapan ve parayı alan var. ben o işe hiç girmedim. yöneticimiz @Wadjet sağolsun uyardı kyc yapmak isterseniz dikkatli olun borsa çok büyük değil diye.
ben bitciye verdik bilgi diye buna da girdim. sorumluluk almak isteyen alabilir.
twitterda bugünden itibaren 200 lira ödüllerini dağıtmaya başladıklarını söylemişler.
-
coinbase'de 24 doları alıp shib coin almıştım. bu gece (abdde gündüz) operasyon başladı gibi 2.4 dolar olarak hesabıma geri çekerim artık :D btctürk ve binance alımı kapatmış sanırım, coinbase de zaten yukarıda belirtildiği gibi çöktü. tek mumda %15 oynuyor büyük abiler ayar çekmeye başladı.
-
Büyük bi şekilde yukarı hareket devam ediyor ne çökmesi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam insallah devam eder %20 coktu 11 civarinda baya buyuk kirmizi mum vardi. Bir ara 70 altina bile indi ki 88 gormustu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hacim çok büyük silkeleme olabilir hodl yapıcaksın shib bende 15 gün öncedir var .
Ohh o zaman sizin kazanc daha cok hayrini gorun.
Robin hood'da listelenirse bir de nft olayi ses getirirse onu acik gibi ama cok dikeldi umarim duzeltme gelmez.
Fakat ne olursa olsun yuklu girmedim zaten
Size bol kazanclar
hocam stock markette işlem görmesi ile sağlam olması bağdaştırılamaz
theranos
nikola
wework etc
-
Teşekkür ederim hocam. Sizede bol kazançlar . Bugün Arsenal token çok eğlenceliydi chz ekosisteminde fan tokenleri daha çok takip ediyorum
Eyvallah hocam sagolun. Benim de aklimda su diger 2 kopekcik var gate.io'da listelenen ama yanasmadim henuz (akita kishu) Shib azcik durulursa para yatirip unuturum en olmadi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 27 Ekim 2021; 23:55:41 >
coinbase deki bir altcoini yine coin olarak binance ye yollayabiliyor muyuz yollayabiliyorsak nasıl yapılıyor ben yapamıyorum coinbase coin gönder kısmından hedef hesap istiyor ama binance ve binance tr de kendi hesabına dair bişey bulamadım udid kodu diye bişey var onlarla da gitmiyor yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler
ben dört beş gün önce buna kimlik doğrulama yapmıştım onayladıktan sonra yatan eden olmadı sonra adamlara ulaşmaya çalıştım ama her yolu kesmişler mesajlar iletilmiyor siz 200 tl yi alabilmişmiydiniz
Benim de onaylandı, yatan bişey yok bende de :(
Mail gönderdim, gelişme olursa editlerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlynighterdev -- 28 Ekim 2021; 1:13:15 > -
Twitterda dagitima yeni basladiklari yaziyor, ben henuz kaydoldum. Refli 300 lirayi alan var ama (o kampanya daha eski).
Coinbase ile Binance arasinda bu kadar makas olmasi normal mi? Dune kadar bu kadar yoktu sanki.
Rain'e bir türlü güvenemedim ne yapsam acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Coinbase kimlik doğrulamasını onaylamıyor. Tüm belge ve bilgilerim doğru olduğu halde onaylamıyolar
Arkadaşlar Raintürk borsası kyc doğrulama için 200 TL, 1500 TL'lik hacim için 300TL, toplamda 500 TL dağıtıyor biliyorsunuz. 2 gündür yaklaşık 100 kişiye her konu hakkında yardımcı oldum, bu site hakkında benden daha bilgili birisi olduğunu düşünmüyorum. KYC doğrulama çekincesi olanlar için bir taktiğim var, sizede uygun olabilir. PM atıp refimden üye olan herkese her konuda yardımcı olabilirim. Yaklaşık 5.000'TL lik çekimim oldu siteden 2 gün içerisinde. Bu fırsatı kaçırmayın.
https://www.r10.net/referansli-coin-sistemler/2991091-rainturk-kyc-yi-asma-taktigi-300-tl-kazan.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 28 Ekim 2021; 3:58:0 >
-
Referans paylaşımları, pm atın göndereyim gibi referans yönlendirmeleri yasaktır. Dikkat edelim lütfen.
-
Rainturk 300 TL ödülü veriyor ben aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X