Xlm kaldırılmış çünkü 10 dolar veriyordu ondan eksik oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (33. sayfa)
-
-
İd card completed
id card+ photo verification completed
bilinmeyen durum falling back
seklinde 3 durum var bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart kabul etmeme sorunu varmış bazı arkadaşlarda benimki kabul etmişti. Peki kart tanımlamadan da kyc onayı yapılan oldu mu earn için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart eklerken son bölümdeki kod yazan yere
-
hocam bana bakabilir misiniz? Durum nedir? Önceki coinleri almıştım şu en son çıkan için tekrar doğrulama istiyordu onu tekrar göndermiştim 1 hafta oldu sanırım
-
Hocam bende de durum sizinkiyle aynı. Üstte bir arkadaş linkini bulamadım böyle bi sayfa var demişti. Onun linkini buldum sadece.
ben kart tanımlamadan kyc onayı almıştım.
kyc için selfie de göndermemiştim..
-
Kurulumu tamamladınız şeklinde bilgi veriyor site.Bonusları talep etmek için ne yapmam gerekiyor?
-
Sağ taraftaki menüden öğren ve kazana tıklayın. Ordan coinlerin yanında derse başla yada learn ile başlayan yazılara tıklayıp testi çözecen. Tıkladığında fotoğraf onayı isterse, daha hesabın onayımi sisteme düşmemiş demektir
Selfie mi kabul etmiyor bir türlü. Beğendiremedim. Ne yapmak gerek çekenler nasıl çekti normal çekmedi mi?
arkadaşlar diyelim 3 gün beklediniz tekrardan kimlik gönderdiniz işlemler başa dönüyor gönderdikten sonra ellemeyin hesaba bekleyn sadece
-
Şuan güncel kar dolar alınıyor?
24 bazı hesaplarda 28 değişiyor
-
Bende de Onaylı Gözüküyor Ama Sizinki Gibi Testlere Girmiyor Bekleme Listesi Diyor.
-
Bende de bekleme listesindesiniz diyor beklemeye devam
-
Ben 15 gündür bekliyordum. Kimlik doğrulandı olarak görünüyordu ama test kısmına gelince fotoğraf soruyordu gene. Kaç defa yükledim :) olmadı. App den yapiyordum hep. Chrome dan giriş yaptım. Kimlik doğrulandı görünüyor . Ama aşamalar 2/3 görünüyordu. Tıkladım adres kısmını doğrulama gerekmiş, Doğruladım. Chrome da bekleme listesindesiniz olarak görünüyor şuan ama app de bu ibare hala gözükmüyor. app dede bu ibare yaziyormuydu onaylanmadan önce ?
8 günde hocam
-
Beyler bu ödülleri mobil uygulamadan mı yoksa Web sürümünden mi oluyor (coin base)
Bahreyn kökenli Rain şirketinin Türkiye ofisi de referansla ilk üyeliğe 200TL ardından toplamda 1500 liralık işlem yaptığınızda 300TL daha veriyor(Verdiği 200 lirayla 1500 yapsanız da oluyormuş öyle yapanlar var). Referans yasak olduğu için sadece mesajla bilgi verebilirim.
-
Rain Türk gülemedimi öyle diyenler vardı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X