süreç sıfırlanır bekleyin biraz daha |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Beşinci günde onaylandı transferi kendi cüzdanıma yaptım bilgilendiren arkadaşa teşekkür ederim.
-
ben ikinci kimlik doğrulamamı yaptım 5. gün dersler açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WESHARK -- 26 Ekim 2021; 10:31:22 > -
onay sırası falan yok bence. kafalarına göre yapıyorlar. geçen salı yaptım kyc ve selfie. 1 hafta oldu hala onay yok.
kart ile alakası var mı bilmiyorum ama kartsız onaylanan da var. garanti kredi-bankamatik fiziki sanal kart, enpara card, denedim hiç birini de kabul etmedi.
-
9 gün oldu hala onaylanmadım tekrar yükleme yaptım anlık sadece earn kısmında bitcoin kısmı açıldı diğerleri için hala onay yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 26 Ekim 2021; 11:14:3 > -
coinbase konusu kilitlenmiş buraya yazıyorum
yenş hesabı doğrulananlar baktıysa 32-35 dolar verirken daha azaltmışlar xml çıkarılmış sizde de öyle mi oldu yolsa benmi yanlış bişey yapıyorum
bir de dün hesap doğrulanmış öğren kazan ile bir coin hariç hepsini açtım testleri yaptım yaklaşık 20 küsür dolar verdi en son yeni bir coin yüklenmiş bounce token diye onada girmek istediğimde kimlik doğrulama istiyor anlamadım gitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 2 gün olmadan yaklaşık 36 saatte coinbase onaylandı dün de 235tl çrkim yaptım. Xlm yerine bounce eklenmiş. Karta enpara ekleyip profil foto oluşturmuştum. Belki süreci hızlandırabilir. Bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bounce token cevapları
Q: What is Bounce?
A: A decentralized auction protocol
Q: How can you use Bounce?
A: Create or participate in auctions
Q: Where can you use the Bounce app?
A: app.bounce.finance
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 26 Ekim 2021; 13:55:17 > -
Aynı şekilde, Bounce'da tekrardan doğrulama yapmak isterken fotoyu yüklerken hata veriyor.
-
Konuyu ana konu yaptım. Borsaların KYC onayı, soru-cevap vs. kampanyalarını bu konu altında paylaşalım. Müsait olduğumda detaylı bir ilk mesaj hazırlayacağım.
Konuda veya özel mesaj ile referans paylaşımı yasak lütfen dikkat edelim.
-
bounce bulamadım hocam education bölümünde
-
Bounce token cevapları
Bounce Token Cevapları
Coinbase de sgn'nizin son 4 hanesi diye soruyor, nerede yanlış yapıyorum acaba, help?
Arkadaşlar kart ekle kısımını geçemiyorum nedendir bilen var mı?
Edit:Kart ekleye tıklayıp çarpıya tıklayınca geçtim saçmaymış biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boragungoren -- 26 Ekim 2021; 15:7:45 > -
Kayıtta banka kartı girmeden üye olunmuyor mu?
-
bitçiden gelen 100 lira ile binancetr de almış olduğum shib coin 3 günde %70 kazandırdı. coinbaseden de 30 dolar zamanında gelseydi onu da öyle yapmayı planlıyordum. güzel avantam olacaktı. kaçırdık treni. 8.güne girdim hala onay yok. ilk yaptığımda hem ehliyet hem kimlik ile yükleme ve selfie yaptım birde
-
Konu için teşekkürler. Bende yeni gördüm ve işlemi yaptım mobil uygulamadan. Kimliğinizi inceliyoruz ekranı geldikten 15-20dk sonra tekrar kimliğinizi doğrulayın ekranı geldi bu kez sürücü belgesi yükledim ama tamamlanmamış görünüyor. Şimdi görevlere başlamalımıyım yoksa kimlik onayı olmayını mı bekleyim?
-
kimliğin onaylanmasını bekle birde tanımlayabiliyorsan bir sanal kart tanımla sisteme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X