Benimde 5.gün beklemeye devam. |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (26. sayfa)
-
-
evet. devam maalesef. bu hafta artık onaylanır umarım
-
Benim dün onaylandı toplam 6 günde ama xlm ödülü çıkmadı diğer hepsi çıktı acaba bitti mi o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim yattı hocam bu sabah.
bilgin olsun.
-
Evet bitmiş, hesaba kart tanımlamış mıydın hocam? Ben kabul ettiremeden doğruladım hesabı, beklemede hâlâ. Boşuna mı bekliyoruz acaba, kart bilgisi tanımlamadan bu ödülden faydalanan var mı?
-
Coinbase 1 haftaya gidiyor hala onaylamadı. Xlm'de alamadan bitmiş ödül 24 dolara indi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 25 Ekim 2021; 10:53:29 > -
Hadi ya bitciye mi geldi xlm olarak, benim hala yatmadı, coinbase den baktığımda işlem karşısında nokta olarak görüyorum, tamamlandı yazmıyor.
-
Enparayı kabul etti hocam ama tanımlamayana da oldu diyen vardı garip bir sistemleri var
@Wadjet hocam yarın 1 hafta olacak halen onaylanmadı.
onayla alakalı olumlu yada olumsuz bir mail gelmiyor mu acaba
belki de selfiyi düzgün çekilmedi diye kabul etmeyecek
tekrar kimlik doğrulaması yapsam sıkıntı olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 25 Ekim 2021; 13:52:36 > -
Bedava bilgi aldılar valla, 1 haftadır 3 kere farklı fotoğraf istemelerine rağmen (herşey net bir şekilde) onaylamayı kabul etmediler. Şimdi hesabı silmek için mail attım. Tamamen random onay yapıyorlar belli.
-
Dahada Düşmeden Onaylansa Bari
-
Arkadaşlar coin base evrakları perşembe yolladım hala onaylanmamış bi hatamı var acaba
An itibari ile coinbase hesabımı onayladı. Xlm'yi kaçırmak biraz üzdü ama yapacak bir şey yok. Onaylanmayanlar kontrol etsinler. 6.5 günde onaylandı.
-
3 dolarlık bitcoin dersi gelmiş aceba cevapları nereden bulabiliriz @wadjet hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce onaylandı benim de sonunda. XLM'in kaçması kötü oldu tabii :(
-
Hocam sizin hesap ne zaman onaylanmıştı? Bende bitcoin dersi gözükmüyor. Tam adı nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 25 Ekim 2021; 23:11:44 > -
Onun cevabı youtube da var Auction(Bounce Token) dan bahsediyorsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 25 Ekim 2021; 23:25:19 >
Bounce Token'dan bahsediyorsa cevaplarını atayım.
Q1) What is Bounce?
Answer: A decentralized auction protocol
Q2) How can you use Bounce?
Answer: Create or participate in auctions
Q3) Where can you use the Bounce app?
Answer: app.bounce.finance
-
Geçen pazar yaptım 4 gün sonra onaylanmıştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X