< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (302. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bana da yatmadı.musteri hizmetleri bile yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lynkey nasıl çekiyoruz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okx sozde sandlari gondermis. Gelen tek kisi gormedim. Bu kadar acemi, yalandan is yapan borsaya tek kurus gondermem islem yapmam.
Bende baktım gelmemiş alan oldu mu acaba.
-
Kucoin için desteğe mail atan var mı? Dönüş alabildiniz mi?
-
Eski uyelere vermedikkerine dair dönüş yaptılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski üye de değiliz neyse :)
-
kucoin 6 hesapla yaptım hepsine geldi
-
Bitmex bana 5 Bitmex token göndermiş. Yeni kayıtlara veriyorlardı sanırım o zaman kaydolmuştum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Otomatik cevap atıyorlar ilgilenmiyorlar. 4 5 madde sıralamış kopyala yapıştır yapıyor otomatik cevap atmayın durumu inceleyin dedim ama henüz cevap yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 13 Mayıs 2022; 12:32:24 >
Cake defideki miktarı 1 saattir çekmeye uğraşıyorum. Daha önce çekmiş birisi yardımcı olabilir mi? Elimde 3'e yakın defi var ama swap bölümünden lite coine falan dönüştüremiyorum, abuk sabuk coinler listeliyor karşıma.
-
Hocam DFI'lar swap edilmiyor Cake'de, direk withdraw deyip Kucoin'e çekebilirsiniz. Başka yolu yok maalesef. (unstake felan ettiniz sanırım available olarak görünüyordur)
-
Teşekkürler hocam. Kucoinde Defi olarak aratıyormuşum Dfi yazınca coini bulup çektim, yalnız 50dk olmasına rağmen Kucion hesabıma geçmedi.
Gönderimi bulmaya çalışırken bir hata edip 6 ay sonra açılacak olan 9.5 Defiyi unstake ettim, unstake oldu mu olmadımı bilmiyorum ama onaylamıştım. Karıştırdım biraz
Edit: Dfi Kucoine geldi. Ortalama 50-55 dk sürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 13 Mayıs 2022; 17:36:18 > -
Cake DeFi'nin uygulaması çok değişik, nasıl bu kadar komplike yapabiliyorlar anlam veremiyorum.
-
Celsius için 50 dolar ödül kısmında ''Conditions Not Met'' yazıyor. İstedikleri gibi yapmıştık başka böyle olan var mı?
-
Hesaptan küçükte olsa çekim yapıldı mı?
-
Hiçbir işlem yapılmadı hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X