Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
274
Favori
653.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xlm olur ancak xlm de iki tane adres girmek gerekiyor buna dikkat edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peaky kullanıcısına yanıt
    Bana da yatmadı.musteri hizmetleri bile yok

• Lynkey nasıl çekiyoruz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okx sozde sandlari gondermis. Gelen tek kisi gormedim. Bu kadar acemi, yalandan is yapan borsaya tek kurus gondermem islem yapmam.

• yus49 Y kullanıcısına yanıt

Bende baktım gelmemiş alan oldu mu acaba.

• Kucoin için desteğe mail atan var mı? Dönüş alabildiniz mi?

• golllum kullanıcısına yanıt
    Eski uyelere vermedikkerine dair dönüş yaptılar

• allnite A kullanıcısına yanıt

Eski üye de değiliz neyse :)

• kucoin 6 hesapla yaptım hepsine geldiKripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] 

• Bitmex bana 5 Bitmex token göndermiş. Yeni kayıtlara veriyorlardı sanırım o zaman kaydolmuştum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayın 9 unda Rain den mail geldi.Neyin nesidir anlamadım.Sifremi unuttum ve şifreyide sıfırlamıyor.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

• golllum kullanıcısına yanıt

Otomatik cevap atıyorlar ilgilenmiyorlar. 4 5 madde sıralamış kopyala yapıştır yapıyor otomatik cevap atmayın durumu inceleyin dedim ama henüz cevap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 13 Mayıs 2022; 12:32:24 >
  • Cake defideki miktarı 1 saattir çekmeye uğraşıyorum. Daha önce çekmiş birisi yardımcı olabilir mi? Elimde 3'e yakın defi var ama swap bölümünden lite coine falan dönüştüremiyorum, abuk sabuk coinler listeliyor karşıma.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Hocam DFI'lar swap edilmiyor Cake'de, direk withdraw deyip Kucoin'e çekebilirsiniz. Başka yolu yok maalesef. (unstake felan ettiniz sanırım available olarak görünüyordur)

• basturkemin B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Kucoinde Defi olarak aratıyormuşum Dfi yazınca coini bulup çektim, yalnız 50dk olmasına rağmen Kucion hesabıma geçmedi.

Gönderimi bulmaya çalışırken bir hata edip 6 ay sonra açılacak olan 9.5 Defiyi unstake ettim, unstake oldu mu olmadımı bilmiyorum ama onaylamıştım. Karıştırdım biraz

Edit: Dfi Kucoine geldi. Ortalama 50-55 dk sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 13 Mayıs 2022; 17:36:18 >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Cake DeFi'nin uygulaması çok değişik, nasıl bu kadar komplike yapabiliyorlar anlam veremiyorum.

• Celsius için 50 dolar ödül kısmında ''Conditions Not Met'' yazıyor. İstedikleri gibi yapmıştık başka böyle olan var mı?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Hesaptan küçükte olsa çekim yapıldı mı?

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hiçbir işlem yapılmadı hocam.

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.