Bir işlem yapılmadıysa iptal olması garip. Support ile görüşün çözerler hocam. support@celsius.network |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (303. sayfa)
-
-
hocam nexo'ya tokeni atıyorum ama bonus bir türlü yansımıyor neden oolabilir? 2 gün geçti
-
Genellikle referans ile ilgili hata oluyor bunun sebebi. Reklam engelleyiciler vs. linki bozabiliyor.
-
https://www.paribu.com/blog/haberler/paribu-pizza-gunu-basladi/
Paribu, hesabında Bitcoin olanlara pizza veriyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kucoin hiç bir şekilde yardımcı olmuyor 10 dollar ödülü vermiyor bazı şartlar var sağlamamis olabilirsiniz diyor ne diyorum kontrol edin diyorum aynı cevabı atiyorlar.
Hesap yeni herşeyi doğru yaptım ama vermediler ödüllü. Dünyanın en kötü müşteri hizmetlerisiniz diye mail attım yine kopyala yapıştır cevap veriyorlar.
Bu aralar piyasa durgun gibi dogru duzgun yatirim etkinligi bile yok
Arkadaşlar selam. Ben piyasa düşünce hem de işten güçten bakamamıştım. Black.com üyeliğim onaylanmış (6 mayıstan önce üye olmuştum). Kyc yaptım. Hesabımda 10 usdc var. Bunu ltc veya doge olarak çekerken 10 dolardan yüksek bir alt limit var mıydı? Eğer öyleyse şimdi boşa convert edip bozmayayım, başka borsadan para gönderip öyle çekeyim.
Bunu normalde buraya sormazdım ama referanslı paylaşım sayfasında black bulamayınca mecburen buraya sordum, affola.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Hesabınıza minimum 10$ olacak şekilde DOGE veya LTC gönderin hocam. Hesaba ulaştıktan sonra ödül olarak gelen USDC'yi de yatırdığınız birime çevirin ve hepsini çekin. 2 küsür $ fee alacak, net kâr 7,2$ gibi bir rakam olacak.
-
Çok teşekkürler ☺️
FTX TRtwitter“🔥 STEP/USD listelemesini 1.200.000 TRY değerinde $STEP ödül havuzu ile kutluyoruz! 🥳 1️⃣ FTX TR’ye kayıt ol 📲 2️⃣ KYC tamamla ✅ 3️⃣ STEP/USD işlem çiftinde alım-satım yap! 📈 ⏰ Etkinlik bugün saat 21:00’da başlayacak! 🚀 Detaylar 👉🏻 https://t.co/jpcLzdzUaG”https://twitter.com/FTX_TR/status/1528709502190641153
FTXTR yeni kullanıcılara özel 1.2 milyon tl havuzlu kampanya başlatmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyricrocgargo -- 23 Mayıs 2022; 18:4:14 > -
Ftx de bir önceki buna benzer kampanyada kişi başı 0,5 dolar düşmüştü
FTX global hocam normal. FTXTR'de fazla düşer diye tahmin ediyorum.
-
Whalefinden son zamanlarda kripto varlık çekebilen oldu mu? Bir aydan fazladır bekliyorum, Referans ödüllerini ve kıponlardan gelen bakiyeleri veemiyor ve istemediğim halde kriptoları sürekli olarak faize atıyor. Kendi yatırdığım 100 doları çekmedim beklettim ama çekeceğim güvem vermiyor hiç
Havuz paylaşma yok hocam. Ödül sabit. Kota dolmadığı sürece kişi başı 10 USD değerinde STEP verilecek.
Şartlar burada var;
-
burası niye öldü? derhal canlansın :d
-
Piyasa ölünce burası da ölmüş sayıldı :D
FTX TR'den Joe ödülü yatmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 1 Haziran 2022; 12:34:20 > -
Bitmex uygulamasını indirenlere 10 adet bitmex token verecekti. Bugün dağıtılmış galiba bana geldi.
Selamlar. Okcoin 100$ yatırım yapana 6 ay kilitli 50$ ödül veriyordu. Forumdan katılıp ödülü çeken oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X