FTXTR Yeni Üye olup, KYC doğruladıktan sonra TRX/TRY işlem çiftinde 100 TL üzerinde al-sat hacmi yaparsa 150 TL ödül alacaklar. Yapılması Gerekenler; 1- Siteye üye ol. 2- KYC doğrulamanı gerçekleştir. 3- Siteye banka hesabın ile yatırım yap. 4- TRX/TRY işlem çiftinde 100 TL üzerinde al-sat hacmi oluştur. Link: https://ftxtr.com Kampanya Sayfası: https://destek.ftxtr.com/hc/tr/articles/7183333610001 FTX TR’nin TRX/USD, TRX/USDT, TRX/BTC, TRX/TRY, BTT/USD listelemesini kutlamak amacıyla, FTX TR ve Tron ekibinin iş birliğinde 2.500.000 TRY değerinde Tron dağıtılıyor. Etkinlik Süresi: 28/06/2022 00:01 - 08/07/2022 23:59 (Türkiye saati ile) Ödül Hesaplama Süresi: 09/07/2022 00:01 - 12/07/2022 23:59 (Türkiye saati ile) Yeni Kullanıcılar: Görev 1: FTX TR’ye üye olun ve KYC (Kimlik doğrulama) işleminizi tamamlayın, Görev 2: Etkinlik süresi boyunca TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapın. Belirtilen 2 Görevi tamamlayan yeni kullanıcılar, 150 TRY ödül kazanacaktır. Eski ve Yeni Tüm Kullanıcılar: Görev 1: FTX TR’ye arkadaşlarınızı referans kodunuz ile davet edin Etkinlik süresi boyunca davet ettiğiniz ve etkinlik süresince 2 görevi tamamlayan her arkadaşınız için 100 TRY ödül kazanın. Ödüller: Yukarıdaki iki görevi de tamamlayan yeni kullanıcılara 150 TRY değerinde TRX verilecektir. Kazananlar, ilk gelen önceliği alır esasına göre toplamda 100 TRY’yi aşan ilk TRX alış/satış işleminin zamanı baz alınarak belirlenecek olup, ödül havuzu bitene kadar etkinlik devam edecektir. Daha önce üye olmuş fakat kimlik doğrulamasını tamamlamamış kullanıcılar, kampanya sürecinde kimlik doğrulamalarını tamamlamaları ve TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapmaları halinde 150 TRY değerinde ödüle hak kazanacaktır. |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (305. sayfa)
-
-
Selamlar. Cake Defi ödüllerinin kilidi açıldı ve Kucoin borsasına aldım. Oradan en düşük fee ile binance borsasına nasıl çekebilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Usdt olarak satip xlm ya da trx olarak cekim yap
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bitexen konusu açıldı mı :) ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referanslı Kripto Bölümünde bitexen konuları.
-
Aylar önce BitMEX 10 USDT dağıtmıştı ve sadece ERC-20 ağı ile işlem yapıldığı için çekim yapamamıştı bir çok kişi.
BitMEX'e TRC-20 ağı eklendi. 10 USDT halen hesabında duran arkadaşlar varsa TRC-20 ağı ile çekim yapabilirler.
-
hocam usdt olarak mı vermisti?
benim hesapta 10 bmex token var sadece
-
USDT ve Bmex verdikleri bir etkinlik olmuştu hocam. Uzun süre oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Invalid withdrawal amount: Min amount 11000000
Neden böyle bir uyarı çıkıyor hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı uyarı çıkıyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Denizcan Kaya @Prof. Dr. MEZARCI
FTX veya FTXTR kullanarak TRC-20 ağı ile en az 2-3 USDT yatırın. Minimum $11 çekime izin veriyormuş, $1'de çekim için ücret alıyor.
Ancak bugün TRC-20 ağı problemliydi BitMEX tarafında. Biraz beklemenizi tavsiye ederim.
Yatırdıktan sonra TRC-20 ağı ile USDT'leri kendi borsanıza çekebileceksiniz.
-
TRC-20 ağı hala problemli galiba 2 günün sonunda trx adresimi zar zor ekledim bu sefer de çekim yaparken direkt etherium ağına geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abra'dan binance XLM gönderdim ama 2 gün oldu hala gözükmüyor binance'da. Binance XLM yatırma işleminde de görünmüyor işlem.
-
MEMO kodunu girmiş miydiniz?
-
Hocam bende unutmuşum burayı 10 dolar ve 5 bmex varmış.Bmex coin çıkmadı hala sanırım ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X