BMEX henüz listelenmedi hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (306. sayfa)
-
-
Evet girdim eksiksiz. Abra'ya sordum,hala işlemde dediler. Bekleyip görücez.
-
Bitmex minimum çekim ücreti demedi bana 9 dolar çektim kalan 1 dolar da fee ücreti, hemen borsama tron aracılığıyla çektim.Teşekkürler haber verdiğiniz için
-
arkadaşlar devam eden kampanyalar varmı. uzın süredir giremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
XLM agi bakimdaymis, bugun yatti binance hesaba. Nihayet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam CPRX mi çektiniz acaba?
-
XLM hocam
-
Cake Defi'deki Öğren - Kazan ve Kayıt Bonusu'nu geçici olarak durdurmuşlar Türkiye için. Telegram hesabında yazdılar. Sahte hesaplarda artış var demişler.
-
Bitci - Toplamda 2000 TL Çekilebilir Ödül!
Kampanya ilk 30.000 kişi için geçerli ve ilk gelen alır esasına göredir.
Sadece 100 TL yatırım yaparak, basit görevleri yerine getirerek 4 ay sonra toplam 2000 TL çekilebilir ödül alabilirsiniz.
🔺 Kampanya Tarihi: 01.09.22 00:00 (TSİ) — 31.12.22 23:59:00 (TSİ) 🔺
—————————————————————————————————————————————
🔺 Kampanya Sayfası: https://www.bitci.com/page/campaign-newuser 🔺
Detaylı kampanya şartlarına ve açıklamalarına kampanya sayfasından ulaşabilirsiniz.
Yukarıdaki toplam 1000 TL ödüle ek, tüm görevleri yaparsanız kampanya bitiminde 1000 TL daha ödül alacaksınız.
👇 Yapılması Gerekenler 👇
1-) Siteye üye olun.
2-) KYC doğrulamanızı gerçekleştirin. (Kimlik ön+arka, elinizde dilekçe ile seflie ve E-devlet üzerinden alınacak ikametgah ile)
3-) Siteye yatırım yapın. Her ay yapacağınız hacimleri düşünerek istediğiniz miktara yatırabilirsiniz.
Minimum 100 TL yatırın daha kolay yaparsınız görevleri.
4-) İlk 30 gün için 1000 TL üzerinde hacim yapın. (100 TL yatırdıysanız toplam 11-12 defa al-sat yapın)
30-60 gün içerisinde 2000 TL üzerinde hacim yapın. (100 TL yatırdıysanız toplam 21-22 defa al-sat yapın)
60-90 gün içerisinde 3000 TL üzerinde hacim yapın. (100 TL yatırdıysanız toplam 33-34 defa al-sat yapın)
90-120 gün içerisinde 4000 TL üzerinde hacim yapın. (100 TL yatırdıysanız toplam 43-44 defa al-sat yapın)
Kampanya bittiğinde, üstteki görevleri yerine getirirseniz 1000 TL daha ödül alacaksınız. Toplam 2000 TL kazancınız olacak.
⚠ KAMPANYA SÜRESİNCE HESABINIZDAN ÇEKİM YAPMAYINIZ. ⚠
Referanssız Link: bitci.com
-
ilk üye olanlara mı bitci ,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yeni üyelere özel
-
BiLira eğitimi çözenlere 5 USDC veriyor havuzdan, bilginiz olsun.
- Üye ol, KYC'de sadece bilgi teyidi yap. - 2 dk
- Eğitimde test bölümüne gel, 5 soruyu yanıtla ve FTX USDC adresini gir 2 dk.
- 1 dk da da vay be ne kolay diye düşün,
Toplam 5 dk sürmeden 5$, afiyetler.
https://www.bilira.co/learn-and-earn/course
Ek: Kimlik gerekmiyor, TC no ile teyit yeterli oluyor hesaptaki KYC1 koşulu için. FTX'teki USDC(ERC20) adresinize 2 hafta içinde gelecek diyor. Soruları hatalı yapıp tekrar da deneyebiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 20 Eylül 2022; 3:19:43 >
-
Selamlar. Eğitimi kaldırmışlar sanırım.
edit: Üye olduktan sonra tekrar bilira sayfasına giriş yaptım ve test çıktı. Katıldık bakalım. Teşekkürler bilgilendirme için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fondeep -- 20 Eylül 2022; 10:10:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ftx tr borsasına göndersek olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yaptım siz o hataya düşmeyin sakın, kampanya koşullarında, "FTX TR ile FTX Global farklı kuruluşlardır, FTX TR adresi verilmesi durumunda gönderim yapılmayacaktır" diye belirtmişler. Bilginiz olsun.
-
Ödüller gelmeye başladı bile
-
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için 4 gün içinde geldi ödül
-
merhaba benim de ödülüm geldi en düşük ücretle nasıl çekebiliriz
edit: trx alıp çektim sıkıntısız bir şekilde ulaştı para teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyureks -- 24 Eylül 2022; 9:21:39 > -
metamask adresini verdim inş. gelir yanlış cevaplayip cevaplamadığımı bilmiyorum. salladım cevapları.
-
Bitexen clup uygulaması soru çözümü karşılığında puan veriyor puanlarla fan token alabiliyorsunuz. Satıp parayı bankaya çekebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X