Sxp bana ve arkadasima gelmemis. Kontrol etme linki vs var mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (301. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
coinmarketcap.com
Token Distribution Status | CoinMarketCap Earnhttps://coinmarketcap.com/earn/token-distribution-status
Buradan bakabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tesekkurler cikmamis evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şartlara uygunsanız ve yatmadıysa bir destek talebi açın. Yardımcı olurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
bana yatmamış her şeyi eksiksiz tamamlamıştım oysa ki
-
Benim KuCoin yatmış.
-
Bana da yatmış 10 dolar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@Wadjet hocam bu yatan kucoindeki paraları try olarak bankaya binance tr dısında nereden cekebiliriz huobi falan oluyor mu
-
BinanceTR, FTXTR, Paribu, Btctürk.
-
Kucoin yatmamış nedense. OKX'te Sand açıklanmadı. Abra'da hâlâ trade kısıtlı, trade yapabiliyorsunuz ama çok yüksek kesinti yapıyor trade yapılan sitelerde.
-
bu abradaki cprxler nolacak aylardır kilitli bilgi verilmiştir belki forumda kaçırmış olabilirim kusura bakmayın. bilgi verirseniz sevinirim
-
Kafayı yiyeceğim 2 aydır abra trade kapalı artık bu parayı nasıl çekeceğiz harbi çok sıktı artık
-
erhaba bana aurox cıkmış ancak bir hesabıma gelmemiş kimden destek alabilirm?
-
kucoin ödülü bana da yatmamış tüm şartları yerine getirmiştim halbuki
-
Merhaba arkadaşlar. Coinbase, Bitci ve Rain'de az miktarda hediye olarak verilen coinler bulunuyor. Bu coinleri Türk lirası olarak kayıpsız alabilmem için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Ayrıca coin alım satımında hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Teşekkür ederim.
-
Binancetr hesabiniz varsa oraya coin olarak çekin. Sonra satıp banka hesabınıza cekin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok ama bir hesap açayım o zaman. Coinbase'de farklı türde birçok coinde çok düşük miktarlar bulunuyor. Hepsini XLM'ye çevirip daha sonrasında atmam daha mı mantıklı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X