Merhaba, Mobil uygulamada sağ alt köşede bulunan Assets bölümüne girin. Üstten Transfer butonuna tıklatın, DFI'ı bulun. Main Account'tan, Trading Account'a aktarın. Aktardıktan sonra DFI'ları USDT paritesinden satın. Çekmek istiyorsanız sattıktan sonra USDT ile TRX alın. Bu sefer de TRX'leri Trading Account'tan, Main Account'a aktarın ve çekin. |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (300. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
teşekkürler
-
Bunun yeri burası değil ama sormak istiyorum kusura bakmayın.. Bir site varmış min 100 dolar yatırıyorsun sonrasında reklam izleye izleye katlanıyormuş o para ve sonrasında çekebiliyormuşsun bizim arkadaş 15-16 bin tl kazandım diyor bir an benimde giresim geldi bilen var mıdır bunları ?
-
Hocam dediğiniz yeri bilmiyorum ama tam bir ponzi sisteme benziyor, böyle ponzimsi şeyleri sırf referans olsun diye anlatan arkadaşlarınızı tekrar gözden geçirin derim.
-
Gecen aksam bunu bana bir arkadasim atti. Soyle bir goz attim, incelemedim bile. Ponzi oglu ponzi. Sakin sakin girme o ise dedim aynisini size de soyluyorum. Aman ha!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanmayın böyle şeylere.Bunun 100 dolar yatırma değil de yatırımsız olanı vardı kazandığınız parayı çekebilmek için 30 ref istiyordu sizin dediğiniz sistemde muhtemelen buna benzer bir sistemdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 4 Mayıs 2022; 13:56:46 >
Kucoin bana nft göndermiş. 0.002 dolar değerinde. Bizim beklediğim 10 dolar bu değildir umarım :)
-
banada yapmıs aynı seyi
-
Kucoin gelen giden yok hala
kucoin 10 dolarların üstüne yattı gibi bir hissiyat oluştu bende
-
Kucoinden bana gelen giden yok henüz.
-
En geç 10unda dağıtılması bekleniyor kucoin
O film yattı faruk yattııı. Bence de bir şey yatıracakları yok bunların. 15'er dolar 1000 kişiden toplasalar faiz geliri bize verecekleri 10'ar dolardan fazla olmuştur herhalde.. Bir ayı geçti.
-
şaka kısmı komik olmamış, bence yatırırlar.
-
git kendi işine bak, benden uzak dur
-
Arkadaşlar 14 iş günü diye belirtilmiş, hala neyi bekliyorsunuz? Katıldığınız kampanyadan haberiniz yok daha :)
22 Nisan'dan 14 iş gününü sayınca 12 Mayıs çıkıyor. 12-13 Mayıs'ta yatar en geç.
CoinMarketCap, SXP ödülleri yatmış bu arada; bana çıkmadı.
-
ftxtr 100 tl'lik avax yatan oldu mu?
-
O çoktan yattı,25 nisanda mı ne yatırmışlardı
-
kontrol ettim de bana yatmamış tuhaf. teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X