Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
457.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkprince kullanıcısına yanıt
    givemecoins te görebilirsiniz. dashboard da iken balance yazan yere bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

givemecoins te görebilirsiniz. dashboard da iken balance yazan yere bakın.

sağolasın dostum
  • konu hayırlı olsun...
  • quote:

Ben bu kadar kazandım diyebilecek biriyim. Ama ss koysam ne kadar geçerli olur? İstediğim gibi dışarıdan Litecoin alıp hesabımı şişirebilir bunu size kazanmış gibi gösterebilirim mesela. SS e bakınca vay adam ne kasmış dersiniz ama işin aslı öyle olmayabilir. Aynı şekilde btc-e deki hesabımda para göstersem ss li keza yine aynı dalavereyi yapmış olabilirim. Banka hesabıma bitonic (tr versiyonu btcturk) para göndermiş olsa onu ss alıp koysam yine daha önceden aldığım btcleri satmış parasını almış olabilirim.

Özetle screenshot gösterip kimse burada birşey kanıtlayamaz. Her türlü fabrikasyon olabilir. Gösterebileceğimiz tek şey sahip olduğumuz ekran kartları ve bu kartlarla oluşturduğumuz hash gücü. Misal benim her 3ltc de 1 otomatik başka hesaba para gönderen bir ayarım var. Hash gücüme bakalım.

http://s10.postimg.org/9axmfje6h/Untitled.jpg

buradan da bu hash gücüyle ne kadar kazanıyorum harcadığım enerji ile kontrol edelim.

http://s28.postimg.org/6vdo1daod/2_Untitled.jpg

Yeterince açık olmuştur umarım.

Hocam gece kazıya bıraktım Round Estimate kısmı artmıştı, şimdi işyerinden kontrol ediyorum. Kapatmış evdekiler ama Round Estimate düşüyor az sonra sıfırlanacak sanırım. Bütün kazı boşa mı gitti şimdi?

LTC: 0.01 BTC: 0 FTC: 0 NMC: 0
    Round Estimate: 0.00001295 yazıyor şu an.

• hayır kazdığınız 0.01ltc hep hesabınızda duracaktır. telaşa kapılmayın =)
  • quote:

hayır kazdığınız 0.01ltc hep hesabınızda duracaktır. telaşa kapılmayın =)

O dün vardı zaten ben bu geceki kazıdan gelip de sıfırlanan kısmı soruyorum. İlk gül 0.01 geldi de bu sefer niye artıs olmadı onu merak ettim.
  • Arkadaşlar şu konuda Allah rızası için fiyatlardan bahsetmekten vazgeçer misiniz? Daha ne kadar uyarmam gerekiyor? Lütfen teknik konulardan konuşalım sadece. Bu konu borsa konusu değil.

Bugün 15eu yarın 0eu öbür gün 100eu olur bu belli olmaz. Benden daha iyi biliyorsunuz. Şu konudan lütfen finansal gidişatı uzak tutun. Güzelim rehbere yazık etmeyin!
  • quote:

Arkadaşlar şu konuda Allah rızası için fiyatlardan bahsetmekten vazgeçer misiniz? Daha ne kadar uyarmam gerekiyor? Lütfen teknik konulardan konuşalım sadece. Bu konu borsa konusu değil.

Bugün 15eu yarın 0eu öbür gün 100eu olur bu belli olmaz. Benden daha iyi biliyorsunuz. Şu konudan lütfen finansal gidişatı uzak tutun. Güzelim rehbere yazık etmeyin!

görmedim uyarını daha önceden kusura bakma.
  • Finans haricinde buradaki bu isi yapanlara sormak istiyorum , TR sartlarinda 2000TL ye 2000KHs lik bir kasa kurmak mumkunmudur?
  • pprodigyy kullanıcısına yanıt
    Estagfirullah, tek amacım temiz ve teknik zenginliği yüksek bir konu olarak Türkçe kaynak olarak bu başlığın kullanılabilmesidir.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Hocam TR deki arkadaşlar daha iyi bilirler ama sanırım ikinci elde 5970 i iyi fiyattan yakalarsanız ancak o şekilde kurabilirsiniz. Geçen gün gittigidiyorda misal arkadaş 2 adet 5970 i 300tl ye satıyordu. Böyle fırsatlar yakalarsanız evet olur. yoksa 0 kartlarla imkansız.
  • quote:

Arkadaşlar şu konuda Allah rızası için fiyatlardan bahsetmekten vazgeçer misiniz? Daha ne kadar uyarmam gerekiyor? Lütfen teknik konulardan konuşalım sadece. Bu konu borsa konusu değil.

Hocam o zaman başlığın adını da değiştirelim (GPU ile para kazanma) tarafını.

Sonuçta insanlar para kazanabiliriz diye bakıyorlar bu konuya. Paradan bahsetmeyeceksek para kazanma konusu olması saçmalıktan öte değil.
    Şu anda kaçak elektrik kullanmadan kazanlar zarara giriyor.
  • quote:

Hocam TR deki arkadaşlar daha iyi bilirler ama sanırım ikinci elde 5970 i iyi fiyattan yakalarsanız ancak o şekilde kurabilirsiniz. Geçen gün gittigidiyorda misal arkadaş 2 adet 5970 i 300tl ye satıyordu. Böyle fırsatlar yakalarsanız evet olur. yoksa 0 kartlarla imkansız.

Eğer dürüst bir adam olarak kaçak elektrik kullanmıyorsanız sizi zarara uğratır o kartlar.
    Tanesi 240W çekiyor.
  • En uygun 7950 ler duruyor ama ikinciel fiyatlari 400TL ye duserse anca degerlendirilebilirler.3 tanesi 1200TL ye gelir 800 tl yede diger parcalar bulunabilirse 2000KHs lik karli bir sistem kurulabilir.Ama bunlari ikincielden biraraya getirmesi cok zor gozukuyor.Tabi hepsinin sorunsuz olarak biraradada calismasi gerekiyor bunuda unutmamak lazim.TR sartlarinda hakikaten bu is cok zor gozukuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

En uygun 7950 ler duruyor ama ikinciel fiyatlari 400TL ye duserse anca degerlendirilebilirler.3 tanesi 1200TL ye gelir 800 tl yede diger parcalar bulunabilirse 2000KHs lik karli bir sistem kurulabilir.Ama bunlari ikincielden biraraya getirmesi cok zor gozukuyor.Tabi hepsinin sorunsuz olarak biraradada calismasi gerekiyor bunuda unutmamak lazim.TR sartlarinda hakikaten bu is cok zor gozukuyor.

Bu işte zaten önemli olan ekran kartı + bol pci-e slotlu anakart + power supply.
    Ekran kartlarına 1200Tl desen
    anakarta 200-250
    işlemci 50-100
    ram 50
    buradan PSU ya 400-500Tl kalıyor.

Aslında ayrıca HDD almaya gerek yok aslında da vaktim sınırlı olduğu için bunu anlatamayacağım.

Edit: Ayrıca bu fiyatlar bir hafta daha sürerse mining yapanşarın sayısında önemli bir düşüş yaşanır. (1ltc=11,4$)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maegline -- 18 Aralık 2013; 12:36:18 >

• O round bitmeden makinanız,kazıcınız kapanırsa o rounddan elenirsiniz.
  • quote:

O round bitmeden makinanız,kazıcınız kapanırsa o rounddan elenirsiniz.

Peki round bitimi vs. onu nasıl anlıcam biteceği vakti?
  • maegline M kullanıcısına yanıt
    Para kısmını coin olarak değiştirdim. Haklısınız.
  • 2dakika 30 saniyede bir round bitiyor litecoinde dağıtım oldukça yani.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.