Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
458.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sağol bilgi için bir kaç ayar yaptım düzeldi ancak hangisi benim ekran kartı çözemedim sapphire 7870xt şu an 320kh/s değer alıyorum ama daha yüksek olması gerekmez mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: praja

hocam sağol bilgi için bir kaç ayar yaptım düzeldi ancak hangisi benim ekran kartı çözemedim sapphire 7870xt şu an 320kh/s değer alıyorum ama daha yüksek olması gerekmez mı ?

Bir kaç ufak ayarla 20-30 kh/s yükselir gibi ancak o ayarları deneyerek bulmanız gerekiyor.Ekran kartınızın ürün kodu 100354XTL bu ancak listede gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

sübhanallah!

ben uyandım arkadaşlar, sizin de uyanmanız dileğiyle.

Kopardın hocam
  • arkadaşlar yazayım biraz araştırmamla bu ekran kartı için olan ayarları yazıyorum: 7870xt İÇİNDİR

runme.bad içerisine

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
    COLOR 02
    cgminer --scrypt -o stratum+tcp://ltc.give-me-coins.com:3333 -username -p pass -

--gpu-engine 860 --gpu-memclock 1500 --gpu-threads 1 --thread-concurrency 26944 --worksize 256 --lookup-gap 2 --intensity 19

yazıyoruz.

ardından amd catalyst'ten gpu over drive girip gpu saati ayarı 850, bellek saati ayarı 1500 yapıyoruz

böylece stabil bir şekilde kartımız 370 kh/s ile çalışmaya başlıyor..

en azından bende öyle oldu daha iyi verim alan varsa ayarları paylaşırsa sevinirim :)

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praja -- 23 Aralık 2013; 23:28:31 >
  • Beyler yapmayın etmeyin, Vatan'da sıfır 7950, R9 280X bırakmadığınız gibi ikinci elde de 7950'leri saatler içinde kapıyorsunuz kart bırakmadınız piyasada, fiyatlar yükselecek diye korkuyorum
  • yakında vatanda sapphire 7950 stoklarda olacak bol miktarda zaten oluncada 6 adet alacam para hazırda beklemede o zamana kadar ltc umarım çok aşağılara düşmez
  • praja kullanıcısına yanıt
    her kartın kendine özelleştirilmiş ayarları var siz kendi kartınız için çok iyi seviyeye çıkarmışsınız
    yabancı forumlarda deneme yanılmayla ayar bulanlar var onları araştırın
  • hocam şimdi daha iyi bir ayar buldum 400 kh/s bluluyor

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
    COLOR 02
    cgminer --scrypt -o stratum+tcp://ltc.give-me-coins.com:3333 -u username.workername -p password -

--gpu-engine 850 --gpu-memclock 1500 --gpu-powertune 20 --intensity 19 --gpu-threads 1 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 26944 --worksize 256 --

yanlız şu kafama takıldı sitede gördüğümüz değer mi geçerli yoksa cmd.exe penceresinde gördüğümüz değer mi ?
  • RuHsUz PiNoKyO kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiyi nereden aldınız? 7950 almayı planlıyorum ben de, forumda arkadaşlar sağolsunlar sıfır gibi fiyat çektiği için Vatan'dan alacağım sanırım.
  • vatanda çalışan bir mağaza müdüründen ürünleri almış ancak fiyat ve mağaza dağıtımı konusunda bilgi vermedi
    Bilgi için teşekkürler, pusuya yattım bekliyorum o zaman
    cmd.exe olan değer geçerli sitede olan belirli bir yenileme periyodunda güncelleniyor
    bende kendim deneye deneye bulmaya çalışıyorum

ancak bendeki ekran kartı çok düşük bir kart oda yedek kart olarak kenarda duruyordu
    elimde 4 tane iyi kart var hepsi nvidia(2x gtx590-gtx680-gtx580 :) ) bunlardan aldığım verim 6790la aynı sayılır
    bu arada bilgin olsun ekran kartının saat hızlarını artırmk herzaman kar getirmiyor azaltmak bile bazen işe yarıyor :)
  • aynen bende pusudayımda bana elektrik konusunda işime yarayacak bi yer bulmam lazım en az ayda 200-300tl elektrik faturasına etki eder bu sistem ev için sanayi elektriği kullanacağım bir yer bulmam lazım güvenilir
    80+ Platinium güç kaynağı alırsanız o kadar tutmasına imkan yok. Ayrıca elektrik akşam 10'dan sonra çok ucuz...
  • evet hocam normalde benim kart 975mhz de çalışıyor stok halde ama 850 mhz en yüksek performans verdiği yer bu işlem için :) bende baya uğraştım bunda karar kıldım cmd.exe de şu an stabil 394 ks/s alıyorum arada 400 kh/s de oluyor uğraştığıma değdi galiba :)
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Hocam siz düzgün bir ayar bulabildiniz mi? Olmadıysa buradaki pekçok arkadaşa yardım ettiğim gibi teamviewerla da girip deneyebilirim.. o değer imkanı yok çok düşük sizin 800k 900k arası almanız gerekir.

Yeni kartlarda genelde ayarlar -g 2 --thread-concurrency 8192 -I 13 sabit kalıp --gpu-engine biraz yavaşlatılıp --gpu-memclock yine sabit kalarak elde ediliyor..

Bu arada klasörde .conf dosyası unutmamışsınızdır umarım.

Bir de driverlar en son driver mı?
  • 6970 e modlanmis 6950 ile 400khash normal bir deger mi arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 24 Aralık 2013; 5:56:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha onceki sayfada belirttigim 6 gpu rig icin sistem toparliyorum. Dun son siparisim olan high power 1600w psu da geldi. Yurtdisindan siparis ettigim 1x to 16x riserlar henuz gelmedi. Suan vatan bilgisayardan ekran kartlari icin haber bekliyorum 3 farkli magazada iletisim bilgilerim var hepsi de stoklara girdigi an haber vercek pusuda bekliyorum. Riserlar gelene kadar 3lu geldikten sonra 6li kazma takimi calisir durumda olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://alpha-t.net/news/development-update-23122013/

Asicler için preorder alımına başlandı. Gönderimler 2014'ün 2. veya 3. çeğreyinde başlayacak.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.