Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
458.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maegline

https://alpha-t.net/news/development-update-23122013/

Asicler için preorder alımına başlandı. Gönderimler 2014'ün 2. veya 3. çeğreyinde başlayacak.

O zamana kim öle kim kala
  • quote:

Asicler için preorder alımına başlandı. Gönderimler 2014'ün 2. veya 3. çeğreyinde başlayacak.

Altta ozellikler kisminda Chip Hash rate: > 350 Kh/s yaziyor , bu cok yavas degilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Altta ozellikler kisminda Chip Hash rate: > 350 Kh/s yaziyor , bu cok yavas degilmi?

O her bir chip için geçerli değer

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

6970 e modlanmis 6950 ile 400khash normal bir deger mi arkadaslar?

Hd7950 ile 550-600khs alınıyorsa hd6970 için iyi bir değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: www.jj.am

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

O her bir chip için geçerli değer

Sonuc olarak bize toplam sundugu guc kac peki?Ayrica bu gucu garanti edebiliyorlarmi?2014 den oncede adam gibi performansli bir chip yapabileceklerini sanmiyorum acikcasi bu veya baska bir firmanin.

• quote:

İşte tam benim ön gördüğüm gibi hocam. Yani Mayıs'tan önce scrypte asic miner bulaşmamış olacak.

Arkadaşlar o zamana kadar ne kadar kasarsak kardır.

Benim taktiğim şu şekilde;
    -Asic Minerlar sisteme dahil olup network hash rate tavan yapınca elimdeki kartları 2. elde satıp gelen parayla full litecoin alacağım.
    -Asic minerlar networkü haziran-temmuz gibi domine etse 3-4 ay litecoinleri bekletip ilk iyi haberde litecoinleri elden çıkaracağım.

Gelecek sene çok ilginç olacak.

• Arkadaş para işine dökmeyin diyorsunuzda olayı sormadan edemeyeceğim.Yine para işine geleceğim ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Rehberi hala tam anlamış değilim.
    Neticede bir yatırım söz konusu olacak en az 3000 TL lik bir yatırım yapacağım.
    7/24 durmadan çalışan bir makine olacak ve 7970 iki adet kart olacak.Ortalama bugünün coin fiyatları geçerli olarak çalışacak şekilde 1 ay içerisinde ne kadar kazanabilirim. Makinenin parasını ne zaman çıkarabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 24 Aralık 2013; 12:52:34 >
  • berdush42 kullanıcısına yanıt
    Söylediğin sistem günde 8,5 - 9 Dolar kazar.. Bunları şu anki zorluk seviyesi ve fiat karşılığını sabit tutarak söyledim. Ona göre haftalık aylık yıllık gerisini hesap edebilirsin.
  • Kartlar bugun elime ulaştı bakalım,akşam eve gidince başlıyorum :)

Akasa Nero'lar hediye geldi,sıfır yani kullanılmamış, Yeri değil ama alıcısı varsa satabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumevo_DI -- 24 Aralık 2013; 13:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Arkadaş para işine dökmeyin diyorsunuzda olayı sormadan edemeyeceğim.Yine para işine geleceğim ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Rehberi hala tam anlamış değilim.
    Neticede bir yatırım söz konusu olacak en az 3000 TL lik bir yatırım yapacağım.
    7/24 durmadan çalışan bir makine olacak ve 7970 iki adet kart olacak.Ortalama bugünün coin fiyatları geçerli olarak çalışacak şekilde 1 ay içerisinde ne kadar kazanabilirim. Makinenin parasını ne zaman çıkarabilirim.

https://www.litecoinpool.org/calc?hashrate=1500&difficulty=2919.59659021&power=&energycost=0.10&currency=USD

• quote:

Orijinalden alıntı: Drumevo_DI

Kartlar bugun elime ulaştı bakalım,akşam eve gidince başlıyorum :)

Akasa Nero'lar hediye geldi,sıfır yani kullanılmamış, Yeri değil ama alıcısı varsa satabilirim :)

Hocam inventustan mı aldın ? Başka yerin stoklarında göremedim ben...

Arkadaşlar İngilizce bilen arkadaşlar bir zahmethttps://alpha-t.net adresine girip litecoin minner ların Tr'ye gönderiyorlarmı diye sorabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 24 Aralık 2013; 13:35:48 >

• 10 gün önce ön sipariş ile Teknobiyotikten aldım hocam, o gün gezmediğim,aramadığım yer kalmadı. 7950,7970,280x, Piyasada kart yok bu mining olayı yüzünden :)
  • ticareti de önemli tabi bu işin, ben öğrenci olduğum için ayda fazladan 120 tl hiç fena değil taş atıp kolum yorulmadı :) 2014 2. çeyreğe kadar 400-500 tl kazansam çok iyi :) (bu arada tek kartla kazıyorum 7870xt)
  • Drumevo_DI kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun kartlarınız. Güle güle kazasız belasız kazançla kullanın =)
  • Ben simdi bisi sorcam kafama takildi.

Asic miner lar cikinca elimizdeki kartlar ile kazamayacak miyiz?

Kazabilirsek bize getirisi daha mi dusuk olacak yani bugun gunde 1 dolar kazaniyorsak asic minerlar cikinca 0.5 dolar mi.kazaniriz?

Ayrica suanda 1.00 lite coin yaparsak sattigimizda 17 dolar mi edicek?

Ayrica full lite coin nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Söylediğin sistem günde 8,5 - 9 Dolar kazar.. Bunları şu anki zorluk seviyesi ve fiat karşılığını sabit tutarak söyledim. Ona göre haftalık aylık yıllık gerisini hesap edebilirsin.

Amanin değmezmiş. Hiç bulaşmamak lazım (kişisel yorumdur, kimseyi bağlamaz, üstünüze alınmayın)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    5M için 2000eu diyor hocam.

ben 250eu*4=1000 EU ya 3M alıyorum
    2000EU ya 6M civarı alırım.

Asic minerın artısı inanılmaz power efficient oluşu olacak. Yani elektrik kullanımı harika. Bir de setup ın az yer kaplaması.

O halde yeri bol, elektriği ucuz olan için çok farketmese de bizim gibi evde kazanlar için alternatifsiz aygıtlar. Gerçi ben asic minerlar geldiğinde bu işten ayrılırım. =) ekran kartı en azından başka bir işe yarıyor bu minerlar başka hiçbir işe yaramıyor malesef.
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi düşünen insanlar için tavsiyem sadece 1 LTC kasıp bırakmaları. İki-üç gün makinayı kastırıp bırakın. Ne yeni bir ekran kartı almanıza gerek var ne de devasa bir elektrik faturası ödersiniz.

Hem denemiş olursunuz. Bu tıpkı çok bilinen bir oyunu tarzınız olmasa bile denemek gibi birşey. 1LTC hesabınızda durur ve gün gelir devran döner. =) Pekçok arkadaşa söylediğim gibi o zaman satar keyfine bakarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Sizin gibi düşünen insanlar için tavsiyem sadece 1 LTC kasıp bırakmaları. İki-üç gün makinayı kastırıp bırakın. Ne yeni bir ekran kartı almanıza gerek var ne de devasa bir elektrik faturası ödersiniz.

Hem denemiş olursunuz. Bu tıpkı çok bilinen bir oyunu tarzınız olmasa bile denemek gibi birşey. 1LTC hesabınızda durur ve gün gelir devran döner. =) Pekçok arkadaşa söylediğim gibi o zaman satar keyfine bakarsınız.

Bu yorumun altına imzamı atarım... Tekrar tekrar anlatmış gibi olacağım ama görmeyen için bir daha yazıyorum.

"Bence imkanınız varken 100 TL lik almak en mantıklısı sonuçta bu miktar sizi fakir yapmaz ancak ilerki zamanda milyoner yapabilir...

Size şöyle anlatayım ben bitcoin diye bir şey duyduğumda 1 bitcoin 10$ gibi bir rakamdı (0,10 $ olabilir geçmiş zaman) , o zamanki dolar kurunu 1,75 desek 100/1.75= 57$ yapar, oda yaklaşık 6 bitcoin yapsa 6x663,92=3,984$ > 8326 TL Yapıyor ($ kuru 2,09)...
    Eğerki 0,10 $ olsaydı ki ben 100 TL ye (Yukarıdaki dolar kuru ile ) 570 bitcoin alırdım 570x663,92= 378434,4 $ yani yaklaşık 379.000 ( 379 bin dolar) eder... Hesap ortada...

Tekar yazıyorum 100 TL şu zamanda kimseyi fakir yapmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 24 Aralık 2013; 15:09:48 >

• Lacano kullanıcısına yanıt
    İşin o kısmı zaten ortada kesinlikle haklısınız. =)

Ben ekran kartı bölümünde yazdığımız için olayın sadece ekran kartı ile ne yapılabileceği kısmından yola çıkıyorum. Normal çalışan insanları bir kenara bırakalım ve orta okul - lise talebesi pekçok forumu takip eden küçüğümüz var. Onların herhangi bir ekstra para ceplerinden çıkmadan dahi ileriye dönük sahip oldukları donanımla bir yatırım yapabilmelerini sağlamak için rehberi hazırladım da denebilir. 1 LTC yi günümüzde nvidia kartla bile kasabilirler. Yine diyorum 1 tane kasın kalsın bir köşede. İleride çok farklı değerlere gelecek litecoin.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.