Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
458.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: groll

quote:

Maalesef 4 tane 7950 için o güç kaynağı yetersiz kalır zaten 4 adet 7950 250 w dan 1000 w yapar ki linkteki ürün +12 v kanalından 900 w verebiliyor.

Size önerebileceğimhttp://www.teknobiyotik...oduler-guc-kaynagi.html

Şu anda 1200 w kategorisinde bu üründen daha ucuzu yok...

Peki bu yeterli gelmez mi ?

http://www.n11.com/ocz-zx1250w-un-zx-series-1250w-moduler-80-gold-psu-guc-kaynagi-P16891064

He birde 4 7950 ile yaklaşık 2500 m-hash hızında mining yaparak günde kaç $ lık ltc üretebiliriz veya doge?

Hocam kusuruma bakmayın ben sizin koyduğunuz ocz güç kaynağını tamamen unuttum ki daha 1-2 gün önce incelemiştim netten. Sorunuza cevaben evet yeterli gelecektir, kalite olarak da sıkıntısı yoktur. Bu ürün ocz'nin 2007 yılında satın aldığı PC Power & Cooling fabrikası ürünüdür, meraklıları haricinde markayı bilen yoktur ülkemizde.

• LTCyi dolarla nerden alabilirim ? Kredi kartımı kullanarak ?
  • Vatan bilgisayara HD7950 gelmesini bekleyenlere duyurulur.

Bugün aldığım son duyum şu şekilde. Ürün "aktif" görünüyor bunun anlamı stoklara girecek yada girebilme ihtimali var. Fakat çok kısa vadede girmeyecekmiş. Çünkü detaylarda herhangi bir tarih yokmuş. Normalde kısa süre içerisinde stoklara girecek ürünlerin geliş tarihleri belli olurmuş. Daha önce bana verilen tarih ise sanırım konuştuğum kişinin sallamasıymış.

Bu sefer kaynak çok sağlam kesin bilgi

Ben yılbaşına kadar beklemekte kararlıyım. Bu arada başka kartlarda indirim yakalarsam direk alırım olmazsa yılbaşında 5x sapphire 280x toxic almayı planlıyorum
  • Merhabalar,yaklaşık ilk 6 sayfadaki tüm yorumları okudum fakat bir şey sormak istiyorum.
    İmzamdaki sistemle 30 gün boyunca sürekli mining yapsam calculator'da hesapladığım gibi yaklaşık 50$ kara mı geçiyorum? sanmıyorum bu kadar kolay olduğunu.
    Ya da şöyle sorayım.Tek 7950 ile sabah akşam litecoin mining yapsam 1 ay sonunda ne kadar lt elde ederim ?(elektrik faturasını es geçersek)
    Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

Merhabalar,yaklaşık ilk 6 sayfadaki tüm yorumları okudum fakat bir şey sormak istiyorum.
    İmzamdaki sistemle 30 gün boyunca sürekli mining yapsam calculator'da hesapladığım gibi yaklaşık 50$ kara mı geçiyorum? sanmıyorum bu kadar kolay olduğunu.
    Ya da şöyle sorayım.Tek 7950 ile sabah akşam litecoin mining yapsam 1 ay sonunda ne kadar lt elde ederim ?(elektrik faturasını es geçersek)

Bu hesaba göre 80$ hocam 50$ ı nerde gördünüz

• www.jj.am W kullanıcısına yanıt
    29$ elektrik harcıyor ayda
    edit : pardon şimdi anladım.saat geç oldu dikkatimi veremedim.doğru 80 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 25 Aralık 2013; 0:38:36 >
  • PLAYEREG kullanıcısına yanıt
    Ben 100tl ye litecoin filan alın demedim. Benim lafımı alıntılamışsınız ama alakasız olmuş. Onu benden bir önceki arkadaş söylemişti. Benim işim ekran kartıyla bedavadan kastırmak o 1 litecoini. Cebinizden beş kuruş çıkmayacak şekilde. Ayrıca kim zengin olacaksınız dedi? Ben 1 tane kasın kalsın dedim bir kenarda. Yani beş kuruş para vermeden 2 gün kastırsanız makinayı gelecek sene 1500tl etse fena mı satar güzel ekran kartı,ps4,ceptelefonu, vb. birşeyler alırsınız. Bunun daha neresini sorguluyosunuz?!
  • kucuk kullanıcısına yanıt
    OOOOO kimler gelmiş =) eski dh WOW guild GM i! Naber hocam nasıl gidiyor hayat?

Sorunun cevabına gelirsek, kredi kartıyla alışveriş imkanı malesef pek yok bu coin olaylarında. btcturk te kredi kartıyla alışveriş var mı bilmiyorum. Varsa oradan bitcoin alıp sonra btc-e sitesinde litecoine çevirebilirsin. Veya litecoinlocal.org sitesinde parayla satan birini bulup onunla anlaşabilirsin.

Sende kesin vardır bir ekran kartı. Benden tavsiye al sata girme şu aralar. Biraz coin kas . asic sistemler litecoin e gelince alım a gidersin parayla.!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Ben 100tl ye litecoin filan alın demedim. Benim lafımı alıntılamışsınız ama alakasız olmuş. Onu benden bir önceki arkadaş söylemişti. Benim işim ekran kartıyla bedavadan kastırmak o 1 litecoini. Cebinizden beş kuruş çıkmayacak şekilde. Ayrıca kim zengin olacaksınız dedi? Ben 1 tane kasın kalsın dedim bir kenarda. Yani beş kuruş para vermeden 2 gün kastırsanız makinayı gelecek sene 1500tl etse fena mı satar güzel ekran kartı,ps4,ceptelefonu, vb. birşeyler alırsınız. Bunun daha neresini sorguluyosunuz?!

Yanlis alintilamisim ustteki arkadas demis milyoner olursunuz diye sizi alintilamadigimi bile bile ne bu agresiflik anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın deniztns ve diğer arkadaşlar, öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, bence donanimhaber tarihinin en başarılı konu başlıklarından biridir bu.
    herneyse, sadede geleyim, bende bu coin işine merak sardım, zamanında kendime bir oyun bilgisayarı toplamıştım, şimdi yeni bir sistem hazırlamadan sadece ekran kartı takviyesi ile bu işi yapmak istiyorum, bende bir adet gtx 580 var, hafta sonu r9 280x alacağım, benim merak ettiğim konu, ben bu ekran kartını mevcut bilgisayarıma takıp sadece bu iş için kullansam bana bir sorun çıkarır mı? bende 1000 wattlık high power güç kaynağı var.
  • Az önce dijital para birimlerinin listesine denk geldim:
    http://www.coinwarz.com/ sitesinden:

ilk olarak Denizin tavsiyesiyle Litecoin ile başlayacağım, sonra işleri öğrenince bakalım ne nasılmış daha net görebiliriz.
    şimdi herşey bulanık...

• quote:

Orijinalden alıntı: praja

benim kart bu şekilde 75 derece sabit fikir vermesi açısından ama kapak açık kapalı iken 85 i bulup geçiyor (kart 7870xt) değer çok mu az mı bilemiyorum ama :)

Hocam benim önceki kartta 7870xt idi, ortalama 385 kh/s (cgminer da gözüken değer) alıyordum ve kart 75 dereceyi geçmiyodu. tabi kasada 7 fan olmasının etkisi büyük bunda. Gel gelelim R9 280x lerden üstteki kart aşırı ısınıyor, 96 dereceyi gördü 10 dk sonunda, alttaki kart 80i geçmedi. 80 iyi bi değer ama üsttekine bir çözüm bulmam lazım. Dolayısıyla şu an mining yapamıyorum. Anca yarın bi ayar çekebilicem.

@Deniztns hocam olmadı yarın kasa içinin resmini çeker paylaşırım,fikir alışverişi yaparız. Kartlar arasından çok fazla olmasada 2 parmak boşluk var.

• CF düzenekte kartlardan tekini disable etmenin yolu var mıdır arkadaşlar? yani Cgminer da gözükmesin. Günü boş geçirmiyim diye uğraşıyorum :)

Edit : Şimdilik Intensity yi -12 yaptım hashrate %60a düştü ama en azından kartlar 78i geçmiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumevo_DI -- 25 Aralık 2013; 11:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drumevo_DI

CF düzenekte kartlardan tekini disable etmenin yolu var mıdır arkadaşlar? yani Cgminer da gözükmesin. Günü boş geçirmiyim diye uğraşıyorum :)

Hocam CF gibi ikili kart düzeneklerinde üsteki kartın ısınması kaçınılmaz, buna çözüm olarak ya kartlardan birini çıkartacaksanız yada kasayı yan yatıracaksınız. İnternet ortamındaki bütün litecoin kurulumlarında sistemler uzay montaj ile yada yatırılmış ve yan kapağı açılmış vaziyette kullanılıyorlar...

Bir de arkadaşlar bitcoin miner (yakın zamanda litecoin miner) için Amerika'dahttp://www.butterflylabs.com/ sitesinden alış veriş yapabilirsiniz, dün mail atmıştım Türkiye'ye gönderiyor musunuz diye olumlu yöne cevap geldi. Kargo bedeli 88$ civarında ve unutulmaması gereken diğer şey ise ürün bedeli 70 € üzerinde olduğu için gümrüğe takılabilir, takılsa bile gerekli gümrük, kdv, ötv v.s gibi vergileri yatırsanız ürünü alabiliyorsunuz.

Hi Ahmet,

Thank you for your interest in Butterfly Labs. To answer your question, we have the ability to ship all over the world, including Turkey. Delivery estimates at about four weeks or less depending where in the country you reside. To view our products, pricing, payment options, and shipping costs, please view our website atwww.butterflylabs.com. Thanks again for choosing Butterfly Labs.

Kindest Regards,
    Tamika
    Butterfly Labs

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

OOOOO kimler gelmiş =) eski dh WOW guild GM i! Naber hocam nasıl gidiyor hayat?

Sorunun cevabına gelirsek, kredi kartıyla alışveriş imkanı malesef pek yok bu coin olaylarında. btcturk te kredi kartıyla alışveriş var mı bilmiyorum. Varsa oradan bitcoin alıp sonra btc-e sitesinde litecoine çevirebilirsin. Veya litecoinlocal.org sitesinde parayla satan birini bulup onunla anlaşabilirsin.

Sende kesin vardır bir ekran kartı. Benden tavsiye al sata girme şu aralar. Biraz coin kas . asic sistemler litecoin e gelince alım a gidersin parayla.!!

İyiyim sağol deniz abi sen nasılsın ,universite okuyoruz işte, öğrenim hayatına devam. Hatırlaman beni çok sevindirdi. Bende HD7850 var zorladım biraz programda 300 kh/s değerlerini tutturdum daha çıkmıcak gibi.Sitede ise 100-150 KH/S değerini geçmiyor pes ettim. Çok düşük değerler olduğunu düşünüyorum. Bir tane alıp kenarda dursun diyorum

Hatta şimdi tekrar deniyorum avg 316 kh/s almama rağmen sitede 24KH/S gözüküyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 25 Aralık 2013; 12:45:11 >

• Lacano kullanıcısına yanıt
    Sorun suki oradaki butun urunleri order olanlardan bahsediyorum alinca direk zarar ediyoruz.Ama 600 luk preorder kartlari hemen alabilsek an itibari ile daha ilk ay en az 3000$ kar getiriyor.
    Bakalim bu litecoin minerlerin fiyat performansi nasil olacak.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Hocam düşünmeye gerek yok bitcoin'de ne olduysa bunda da o olacak...
  • Elimde 1 aylık Asus R9 280X Matrix var. 770 khas alabiliyorum. İhtiyaç fazlasıdır düşünen olursa verebilirim.
  • Rehberde yazanların aynısı yaptım adım adım. Bu şekilde bir hata alıyorum. SDK yı 2 kere yükledim.

Sizce nedir sorun? Nerde hata yapıyorum?

Kartım ATI Readeon HD 6550...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Torero -- 25 Aralık 2013; 13:16:13 >
  • http://give-me-coins.com/ sitesine üye olamıyorum, pin soruyor ama pin numarasını hiç bir yerde göremiyorum, yardımcı olunabilirse çok sevinirim.

EDİT : Tamam öğrendim, kendimiz 4 haneli bir pin uyduruyormuşsuz. sonradan para istediğimizde kendi belirlediğimiz bu pin i soruyorlarmış...

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi userneym -- 25 Aralık 2013; 13:56:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.