Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
457.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4 tane bilgisayarımda bu şekil programı sorunsuz çalıştırabiliyorum.r9 200 serisi ekran kartı var. Rx 460 olan pclere bu programı yükleyip benckmark yaparken pc reset atıyor.Son driveri yükledim amd nin sitesinden.Msi afterburne programını indirdim memory hızını düşürdüm fan hızını en sona çektim yine reset attı.Isınma sorunu yok.

1- coinbasedeki adresimi yazdım programa fakat coinbase en erken parayı 1 ay sonra çekebilirsiniz diyor.En güvenilir parayı sürekli alabileceğim bir cüzdan adresi varmıdır?

2-Btc yerine zcash kazmak daha mı iyidir?

• Arkadaşlar türkiye ye herhangi bir siteden antminer getirtme şansımız var mıdır acaba ? Ya da ülke içinden alma şansımız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

Arkadaşlar türkiye ye herhangi bir siteden antminer getirtme şansımız var mıdır acaba ? Ya da ülke içinden alma şansımız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 8 Haziran 2017; 8:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshine

quote:

Arkadaşlar türkiye ye herhangi bir siteden antminer getirtme şansımız var mıdır acaba ? Ya da ülke içinden alma şansımız?

Antminer l3+ dan bahsediyoru dostum nicehash ile günlük 40 dolar getirisi oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lanet olsunn madenciliğemidir neyse ulan öğrenciyiz 40 yılda bir ekran kartı alıp değiştiriyoruz şuraya bak millet full kartları satın almış stokta yok kart + olarak da fiyatlar da artmış
  • Ichigo Kurosaki kullanıcısına yanıt
    oo iyimiş :)

Nicehash 'in cihaz/kazanç listesi ilginç aslında, komut satırından ETH veya ETC kazanlarla da bir türlü uyuşmuyor.
    Diyorlar ki bitcoin kazmak artık gpu'lardan geçti. Ama nicehash bitcoin veriyor.
    Herkes GTX 1080 TI', topa tutup RX 580 ayarında kazanç sağlıyor derken, o listede rx580 3,5dolar/gün iken 1080ti; 7dolar/günlük şeklinde belirtiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

lanet olsunn madenciliğemidir neyse ulan öğrenciyiz 40 yılda bir ekran kartı alıp değiştiriyoruz şuraya bak millet full kartları satın almış stokta yok kart + olarak da fiyatlar da artmış

1700-1800 isteniyor rx 580.

Malum sitede de rx 480 ikinci eline utanmadan 1650 yazanlar var.

O paraya gtx 1070 hatta zorlanırsa biraz da ekleyerek 1080 bile alınabiliyor.
  • quote:

Nicehash 'in cihaz/kazanç listesi ilginç aslında, komut satırından ETH veya ETC kazanlarla da bir türlü uyuşmuyor.
    Diyorlar ki bitcoin kazmak artık gpu'lardan geçti. Ama nicehash bitcoin veriyor.
    Herkes GTX 1080 TI', topa tutup RX 580 ayarında kazanç sağlıyor derken, o listede rx580 3,5dolar/gün iken 1080ti; 7dolar/günlük şeklinde belirtiliyor.

Benim anladigim Nicehash Nvidia kartlar icin optimize edilmis. Cikan degerler hic de fena degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Burada stoka girmiş görünüyor.
    Webdenaldan ben memnun kalmıştım.

Unutmadan; Bu ürün nitro serisi değil. Websitesinde de OC olarak belirtilmemiş.
    https://www.webdenal.com/sapphire-rx-580-8g-d5-pulse-oc-11265-05-20g-2-dp-2-hdmi-dvi_940573.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 8 Haziran 2017; 17:56:34 >

• Bu işin cıvkını çıkardılar. Başka bir forumda biri 300 ADET RX580 8GB ayıtmış forumda satmaya çalışıyor.
  • Arkadaşlar 007 riserları türkiyeden temin eden oldu mu? Güvenilir bir adres arıyorum. Paylaşan olursa memnun olurum.
  • quote:

hocam nicehash'in olayı şöyle senin ekran kartına göre en verimli olan algoritmanın coin'i madenletiyor. Mesela şuan ben r9 280 ile günde 8.5-9 tl gelir elde ediyorum. Nicehash kartıma zcash madenletiyor. Nicehashe kazandırdığın zcashi bitcoin olarak senin wallet'ına gönderiyor. Yani nicehash bitcoin çıkartmıyor aslında.
  • 1070 ekran kartımla baslamayı düşünüyorum. Herhangi bir rehber var mıdır? Ya da öğretmek isteyene günahı neyse artık öylede öğrenebilirim

• quote:

quote:

hocam nicehash'in olayı şöyle senin ekran kartına göre en verimli olan algoritmanın coin'i madenletiyor. Mesela şuan ben r9 280 ile günde 8.5-9 tl gelir elde ediyorum. Nicehash kartıma zcash madenletiyor. Nicehashe kazandırdığın zcashi bitcoin olarak senin wallet'ına gönderiyor. Yani nicehash bitcoin çıkartmıyor aslında.

Mantıklı. Ama bu nicehash ilk açıldiğinda 3. Parti yazilim icin izin istiyor. Kaspersky masaustunde sorun cikarmadi ama laptopta izin vermedi acilmasina.
    Hani herkesin aklindaki bilgisayara neler yapabilir endisesi burada cok daha fazla. Zombi bilgisayara bile donusturse ruhumuz duymaz, biz kenarda hash/s i takip ediyor oluruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 8 Haziran 2017; 21:27:34 >

• Bunu daha önceden araştırmıştım. Hatta bir ara bu işle uğraşmayı düşünüyordum ama Türkiye'deki yasal durumlar sorun oluşturur mu emin olamadığım için denemedim hiç.

Elimde GTX 980 SLI var. Bunun yanında bir de XILINX ARTIX 7 FPGA'im var. Bunu kullanmayı düşünüyodum ama internette buna uygun kod bulamadım hiç. EE okuyorum ve algoritmayı bir şekilde bir kaynaktan öğrenebilirsem buna uygun kod geliştirebileceğimi düşünüyorum. Bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı? Hali hazırda bir FPGA olduğu için sırf bu iş için ASIC almak mantıklı gelmiyor.
  • GameMonster1 kullanıcısına yanıt
    Bitcoin algoritma hesabı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 8 Haziran 2017; 21:56:23 >

• quote:

Bitcoin algoritma hesabı :)

Yok bu iş olmaz Az önce kod buldum ama benim elimdeki çipin kapasitesini aşıyor. Yine de FPGA için kaynak arayan olursa beni bulun.

• GameMonster1 kullanıcısına yanıt
    insan işi değil çinli işi belli :)
  • Algoritmayı çıkarmak değil de kodu yazmak zor hocam. Şöyle bi baktım bulduklarıma da bundan çok güzel dönem projesi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameMonster1 -- 8 Haziran 2017; 22:34:45 >

• doğru yoldamıyım beyler :D bir tek parayı nasıl aktarıyoruz nakite çeviriyoruz onu bilmiyorum

bu arada kartın yanar diyen filan olmuş. 68 derecede calısıyor kart max 75 olsun diyelim sıkıntı çıkarır mı?
  • 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.