Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
457.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 tane rx 580 kaç tl ediyor peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root Karısı R kullanıcısına yanıt
    Çıkmamış kartın performansını fiyatla ölçmek şuan zaten mantıksız. Kart hele bir çıksın, performansı miningde belli olsun gerisi kolay. Kaldıki şuan zaten rx580 piyasada yok denecek kadar az.
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    ya zaten biz boş hayal kuruyoruz elin oğlu bakın ne sistem kurmuş. bizim bunlara rakip olmamız imkansız.
    adam kaç tane antminer 9 u bağlamış. adam resmen maden ocağı kurmuş

birde şuna bakın adam bir kamyon dolusu ekran kartı almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 2 Haziran 2017; 11:45:10 >

• off adama bak kocaman fabrika kurmuş kaç tane antminer 9 çalıştırıyor. Abi ben bunu görünce b iş bizim haddimiz değil. biz 1 adet bile antminer 9 alamayız adam 1000 e yakın bu aletten çalıştırıyor. ben bu hevesten tamamen soğudum bu videoları seyredince

• Ekran kartını amazondan almak mantıklı olur mu ? Malum şuan piyasada kart yok.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'den 200 ekran kartıyla maden kuran var
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Amazondada yokki kart :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

Türkiye'den 200 ekran kartıyla maden kuran var

200 adet rx480 240 000tl eder bunun anakartlarıydı işlemcileriydi ötesi berisi derken derken 330 000tl eder. ki o payla hiç böyle işlerle uğraşmak yerine adam gibi üretim tesisi kursa bir şeyler üretip satsa zaten köşe olur. 330 000tl ile sığır çiftliği kursan 1 seneye oparanın fazlasını kazanırım.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    adam hesabını kitabını yapıp girmiş çatır çatır çalıştırıyor. sadece elektrik faturasına 8 bin tl veriyor kazandığı parayı sen düşün
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    350 000tl ye bugün iyi para kazanıyor olabilir,ama hergeçen gün coin kazanmak zorlaşıyor. bugün 10 conin üretebiliyorsa 1 yıl sonra 5 e düşecek daha sonraki yıl ise daha da azalacvak. 350 000tl olsa şahsen ben hiç böyle bir tesis düzenek kuracağıma direk gider bircoin satın alıp 1 sene sonra artık ne kadar artmışsa satarım.
    veyahut ben girişimciyim kendi işimi şirketimi kurar bir şeyler üretip ihraç ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

350 000tl ye bugün iyi para kazanıyor olabilir,ama hergeçen gün coin kazanmak zorlaşıyor. bugün 10 conin üretebiliyorsa 1 yıl sonra 5 e düşecek daha sonraki yıl ise daha da azalacvak. 350 000tl olsa şahsen ben hiç böyle bir tesis düzenek kuracağıma direk gider bircoin satın alıp 1 sene sonra artık ne kadar artmışsa satarım.
    veyahut ben girişimciyim kendi işimi şirketimi kurar bir şeyler üretip ihraç ederdim.

Bu konudaki en güzel yorumlardan birini, ozbey08 yapmış. Kısaca insanın elinde bütçesi olduktan sonra bu tür riskli ve meşaketli, işler ile uğraşmaktansa elle tutulur, gözle görülür işleri yapmak tabiki daha mantıklı.

Bahsedilen paranın yarısına bile, bakkal dükkanı açsan, uzun vade de daha fazla kazanc sağlayacaktır, mining için müşterilerin amd ekran kartlarını bu kadar fazlaca alması herhalde firmanın borsa değerlerini yükseltiyordur.

Baktığınız ürün versiyon 2 yazıyor şuan versiyon 6c var. 6 alın bence alt serilerde çeşitli sıkıntılar çıkabiliyormuş.

Hepsini aynı yerden almayıp 3 er 3 er alabilirsiniz. 6 ekran kartı takacaksanız yedekte alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

Baktığınız ürün versiyon 2 yazıyor şuan versiyon 6c var. 6 alın bence alt serilerde çeşitli sıkıntılar çıkabiliyormuş.

Hepsini aynı yerden almayıp 3 er 3 er alabilirsiniz. 6 ekran kartı takacaksanız yedekte alın.

Teşekkürler. Aradım fakat sizin dediğiniz ürünü bulamadım. Rica etsem link yollarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 6 Haziran 2017; 19:8:8 >
  • Merhaba arkadaşlar ethermine.org sitesinden etheryum kazmak istiyorum.14 tane bilgisayarım var hepsindede rx 460 var 2gb.En azından bir ay denemek istiyorum.

Şimdi sırasıyla yapmam gerekenler nedir.

1-Ethermine.org sitesine üye olduktan sonra ne yapacağım.
    2-Hangi siteden cüzdan hesabı acacağım.
    3-Cüzdan adresimi kopyalayıp bat dosyasını nasıl çalıştıracağım.

Lütfen bu konuda bilgilendirirmisiniz.İnternette bugünden beri araştırıyorum herhangi bir bilgi bulamadım.
    Ben şundan sipariş verdim henüz elime ulaşmadı yolda.

http://s.aliexpress.com/Z3U3MzU3

(from AliExpress Android)

• quote:

Sağol yarin sipariş vericem. 6 kart icin 9 tane yeterli olur sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

6 kart için 6 adet yeterli hocam.
    Yedekte bulunsun diyorsan o ayrı malum bozulma ihtimalleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: algoritma

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

6 kart için 6 adet yeterli hocam.
    Yedekte bulunsun diyorsan o ayrı malum bozulma ihtimalleri var.

3 tanesini yedeğe alıyorum hocam. Birde anakartlara bakıyorum çoğunda 3 4 PCI-E girişi var. 6x PCI-E lı versiyonları var mı ?Yoksa başka bir yöntemle mi elde ediyorlar? Aşağıdakini tavsiye edermisiniz?

https://www.amazon.de/gp/product/B013GOS6IO/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

• 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.