Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
457.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1080 ti ekran kartım var, kartımı efektif olarak nasıl kullanabilirim? Ayrıca aynı sisteme ikinci bir amd kart takarsam para kasabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximilitan

1080 ti ekran kartım var, kartımı efektif olarak nasıl kullanabilirim? Ayrıca aynı sisteme ikinci bir amd kart takarsam para kasabilirmiyim?

Bir wallet açın. Detaylar forumda mevcut.

Nicehash ile hemen bir başlayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackshine kullanıcısına yanıt
    nvidia gpuları için en karlı altcoin hangisi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximilitan

nvidia gpuları için en karlı altcoin hangisi acaba?

Bizde bunu konusuyorduk arkadaslarla. Ilginctir tek bir altcoin icin nvidia verimsiz kaliyor. Eth/Etc hash degerleri de 1080 nin piyasa seviyesine nispeten dusuk (amd rx seviyesinde)

Bu nedenle farkli algoritmalari arasindan kendisi secim yapan Nicehash e yonlenmeniz daha kârlı olacaktır. Izlenimlerinizi bizlerle paylasirsaniz seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 9 Haziran 2017; 16:54:46 >
  • Nicehashle kasmaya başladım ancak sitede kastığım tutarlar görünmüyor. Nedenini bilen varmı ?
  • Merhaba arkadaşlar nicehash programına bitcoin adres kısmına paribudaki adres yazılırmı yoksa jaxx programındaki adresimi yazacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Bu işin cıvkını çıkardılar. Başka bir forumda biri 300 ADET RX580 8GB ayıtmış forumda satmaya çalışıyor.

Geçengün vatandaydım, evet elimizde kart var tamam ben 2 tane alıcam eğer 3 - 4 günde gelirse sipariş vereyim dedim, tamam dediler, bilgisayardan baktıklarında ellerinde var görünüyordu.

Sonra ama ben genede bir arayım sorayım dedi, gelmesinde bir sıkıntı çıkmasın diye, tamam dedim, bekledim. Kiminle ve neresi ile görüştüğünü bilmiyorum ama gelen cevap çok kötüydü, Topkapı şubesinden 300 adet sipariş olmuş, türkiye deki tüm mağazalardaki ürünleri şu an geri çekip hepsini 300 siparişi toplayabilmek için topkapı şubesine gönderiyoruz ...

Sonucda ürün alamadık, ama ellerinde olmayan bir ürünüde satabiliyorlarmış, yani mağazaya gidip ödemesini yaparsanızi 1 ay sonra elinize kart geçiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARABASUKA

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Bu işin cıvkını çıkardılar. Başka bir forumda biri 300 ADET RX580 8GB ayıtmış forumda satmaya çalışıyor.

Geçengün vatandaydım, evet elimizde kart var tamam ben 2 tane alıcam eğer 3 - 4 günde gelirse sipariş vereyim dedim, tamam dediler, bilgisayardan baktıklarında ellerinde var görünüyordu.

Sonra ama ben genede bir arayım sorayım dedi, gelmesinde bir sıkıntı çıkmasın diye, tamam dedim, bekledim. Kiminle ve neresi ile görüştüğünü bilmiyorum ama gelen cevap çok kötüydü, Topkapı şubesinden 300 adet sipariş olmuş, türkiye deki tüm mağazalardaki ürünleri şu an geri çekip hepsini 300 siparişi toplayabilmek için topkapı şubesine gönderiyoruz ...

Sonucda ürün alamadık, ama ellerinde olmayan bir ürünüde satabiliyorlarmış, yani mağazaya gidip ödemesini yaparsanızi 1 ay sonra elinize kart geçiyormuş.

Sen o kartları zaten satacaksın. 1 kişinin gönlü olsun diye 100 kişiyi mutsuz edersen sen kaybedersin.

• aga çok garip iş bu bitcoin ya
  • Vram mining olayinda cok etkilimi ? 2gblik kartlarda ethereum kazilmadigi soyleniyor? Fakat bazi kaynaklarda tam tersi kazanda var. Varmi isin asli astari R7 370 var elimde 16-17 M/hash basar diye düsünüyorum ocli 1150/1500'de .
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=1467798.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 11 Haziran 2017; 9:57:34 >
  • yahu artık kazmanın bir mantığı yok diyorlar ama hala konular deli gibi rağbet görüyor. normal bir ev kullanıcısı için aylık birkaç yüz dolar bile kardır aslında. bu mantıkla düşünülürse değer mi? elimde hd5850 var işe yarar mı bilmiyorum. bir de laptopda crossfire 6970m var. ayrıca amazondan rx580 siparişi verdim. stoklara girince gönderecekler. freesync monitör için bu kartı aldım. uğraşacağımdan değil de denemek amacıyla bakmak istiyorum. yeni başlamayı düşünenler için güncel bir rehber paylaşılırsa faydalı olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

yahu artık kazmanın bir mantığı yok diyorlar ama hala konular deli gibi rağbet görüyor. normal bir ev kullanıcısı için aylık birkaç yüz dolar bile kardır aslında. bu mantıkla düşünülürse değer mi? elimde hd5850 var işe yarar mı bilmiyorum. bir de laptopda crossfire 6970m var. ayrıca amazondan rx580 siparişi verdim. stoklara girince gönderecekler. freesync monitör için bu kartı aldım. uğraşacağımdan değil de denemek amacıyla bakmak istiyorum. yeni başlamayı düşünenler için güncel bir rehber paylaşılırsa faydalı olur bence

Amazondan aldığınız ürün gümrüğe takılırsa ki büyük ihtimalle takılacak, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini biliyor musunuz? Anlatır mısınız, ben de düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

yahu artık kazmanın bir mantığı yok diyorlar ama hala konular deli gibi rağbet görüyor. normal bir ev kullanıcısı için aylık birkaç yüz dolar bile kardır aslında. bu mantıkla düşünülürse değer mi? elimde hd5850 var işe yarar mı bilmiyorum. bir de laptopda crossfire 6970m var. ayrıca amazondan rx580 siparişi verdim. stoklara girince gönderecekler. freesync monitör için bu kartı aldım. uğraşacağımdan değil de denemek amacıyla bakmak istiyorum. yeni başlamayı düşünenler için güncel bir rehber paylaşılırsa faydalı olur bence

rx serisi ekran kartı bile başa baş çıkar aylık elektrik harcaması.
  • Arkadaslar nicehash programından mining yaparken btc adress kısmına nicehash wallet adresimizi mi yoksa coinbase adresimizi vs girebilir miyiz?

• ethereum için de mining yapılıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

Vram mining olayinda cok etkilimi ? 2gblik kartlarda ethereum kazilmadigi soyleniyor? Fakat bazi kaynaklarda tam tersi kazanda var. Varmi isin asli astari R7 370 var elimde 16-17 M/hash basar diye düsünüyorum ocli 1150/1500'de .

Yukarda yazmıstım ether için bir deneme yapayım dedim. Fakat bir türlü başlamıyor.Sürekli restart atıyor. Sanırım VRAM yetmiyor. Ya da başka ayarı var. Buna nasıl çözüm getirebiliriz ?

Claymore dual ether miner ile denedim ve coinotron havuzundan giriş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 11 Haziran 2017; 19:40:36 >

• ozan_k kullanıcısına yanıt
    Amazondan alinan urunler gumruge takilmiyor.

• Amd ryzen 1700x 32 gb ram Amd 580 sistem ile eth kazılabilir mi arkadaslar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Vram mining olayinda cok etkilimi ? 2gblik kartlarda ethereum kazilmadigi soyleniyor? Fakat bazi kaynaklarda tam tersi kazanda var. Varmi isin asli astari R7 370 var elimde 16-17 M/hash basar diye düsünüyorum ocli 1150/1500'de .

Yukarda yazmıstım ether için bir deneme yapayım dedim. Fakat bir türlü başlamıyor.Sürekli restart atıyor. Sanırım VRAM yetmiyor. Ya da başka ayarı var. Buna nasıl çözüm getirebiliriz ?

Claymore dual ether miner ile denedim ve coinotron havuzundan giriş yaptım.

aynı hatayı ben de aldım. bilgisayar özelliklerden gelişmiş sistem ayarlarında gelişmiş->performans-ayarlar-->gelişmiş-->sanal bellek ayarını 1500 ile 17000 olarak değiştirin belki sizde olur. bende 1gb hd5850 var olmadı. sırf deneyim dedim çalışmadı.

• Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    Kazılır. Günde 5$ falan kazanır elektrik masraflarını düşmeden ama eth değer kazandığı için bu rakam, eth değeri düşürse kazançda düşecektir, 3-4 günde 0,05 eth kazıyor mevcut zorlukta.
  • 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.