Şimdi Ara

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
26
Favori
80.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 250gb ligini aldım,gerçekten süper bişey.teknik konulardan pek anlamam ama normal harddiskle arasında bayagı bi fark var.bide ben bu Samsung Magician programını kurmadım,bu işlemi şimdi yapsam ve güncel driver bulup kurarsa veri kaybı yaşarmıyım?güncellemesemde olur mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbaz

bende 250gb ligini aldım,gerçekten süper bişey.teknik konulardan pek anlamam ama normal harddiskle arasında bayagı bi fark var.bide ben bu Samsung Magician programını kurmadım,bu işlemi şimdi yapsam ve güncel driver bulup kurarsa veri kaybı yaşarmıyım?güncellemesemde olur mu :)

yeni driveri varsa mutlaka kurdurt birşey olmaz
  • Her programda farklı sonuç çıktı. Bir sıkıntı olma ihtimali var mıdır?
    (Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

• amd anakart sıkıntısı olabilir.
  • Samsungun programında diğerlerine göre neden daha düşük bir sonuç çıkmış olabilir? Anakartta ucuz bişey değil. Amdnin Ssdlerle arası pek iyi değil diyolardı. Elimizden bu durumda birşey gelmez herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Samsungun programında diğerlerine göre neden daha düşük bir sonuç çıkmış olabilir? Anakartta ucuz bişey değil. Amdnin Ssdlerle arası pek iyi değil diyolardı. Elimizden bu durumda birşey gelmez herhalde.

kesin ondan demedim hocam belki ondandır ama başka birşey gözükmüyor ssdde sorun olacağını sanmam.
  • Sağolasın. Klübe benide eklersen sevinirim.
  • bizde ekleyelim skorumuzu. murat abimizi bilgilendirmezsek ayıp olur. :)

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)
  • eyvallah hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Mayıs 2014; 1:28:43 >
  • beyler bilgisayara ufak bi takviye yapmayı düşünüyorum 120 gb evo mu yoksa 2x4 gb ram mi arasında kararsız kaldım şu ana kadar ssd hiç kullanmadım hep sonra alırız diyerek erteledik şuan mevcut 4gb ramim var 230 tl kadar bir bütçem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtenten

beyler bilgisayara ufak bi takviye yapmayı düşünüyorum 120 gb evo mu yoksa 2x4 gb ram mi arasında kararsız kaldım şu ana kadar ssd hiç kullanmadım hep sonra alırız diyerek erteledik şuan mevcut 4gb ramim var 230 tl kadar bir bütçem var

Rami 8 yap sonra ssd alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD'ye ne yüklemeliyiz? Windows, programlar ve oyunları SSD'ye kurmayı planlıyorum. Ama filmleri atsam bir farkı olmaz sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: djtenten

beyler bilgisayara ufak bi takviye yapmayı düşünüyorum 120 gb evo mu yoksa 2x4 gb ram mi arasında kararsız kaldım şu ana kadar ssd hiç kullanmadım hep sonra alırız diyerek erteledik şuan mevcut 4gb ramim var 230 tl kadar bir bütçem var

Aynı ikilemde bende macbook pro için kalmıştım. Ancak tercihimi ssdden yana yaptım. Ram kullanımınız yüksek olsa bile takas dosyası ile pek hissetmezsiniz ram eksikliğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

SSD'ye ne yüklemeliyiz? Windows, programlar ve oyunları SSD'ye kurmayı planlıyorum. Ama filmleri atsam bir farkı olmaz sanırım?

hayır

dediklerini yükle yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

SSD'ye ne yüklemeliyiz? Windows, programlar ve oyunları SSD'ye kurmayı planlıyorum. Ama filmleri atsam bir farkı olmaz sanırım?

hayır

dediklerini yükle yeter

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Rica ederim evo mu aldın sende ?

• quote:

Rica ederim evo mu aldın sende ?

Henüz almadım, haziran-temmuz gibi alacağım. Kısmet olursa haziran-temmuz gibi sistem toplayacağım, ancak o zaman alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 24 Mayıs 2014; 0:47:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Henüz almadım, haziran-temmuz gibi alacağım. Kısmet olursa haziran-temmuz gibi sistem toplayacağım, ancak o zaman alabilirim.

tamam sistemi almadan önce bana ulaş ta paranı boşa harcama.
  • quote:

quote:

tamam sistemi almadan önce bana ulaş ta paranı boşa harcama.

murat ders çalış,takılma buralara:) bakıcam transkriptine B- den aşağı olmasın dersler. gerçi yeni sistemde BC olmuş galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

murat ders çalış,takılma buralara:) bakıcam transkriptine B- den aşağı olmasın dersler. gerçi yeni sistemde BC olmuş galiba.

yarın haftasonu ya bunaldım bir stres atayım dedim

hocam bizim bölüm zor hepsinden geçeyim, CC olsun bizim olsun

neyse ben kaçar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.