Şimdi Ara

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
26
Favori
80.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 950 evo ssd aldım ama o ince diş vidaları nereden ne kadara alırım bilemiyorum.. internet üzerinden satın almak mümkün mü yoksa ankarada nerelerden temin edilebilir?
  • Dün 120 gb ssd ye win10 pro ve diğer programları birde gta 5 i yükledim. Geriye 25 gb a yakın bir alan kaldı. 64 gb gta 5, 22 gb da windows oldu. Tabi kurulum için harici disk şart. 60 gb sadece gta 5 setup dosyası çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    ekle üstad
    edit:850 imiş benimkisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Prox -- 21 Şubat 2016; 15:55:01 >
  • 20 Aydır Sorunsuz Kullandığım Samsung 840 Evo 250 GB SSD imden oldukça memnunum. İleriki zamanda 850 pro 500 veya 850 evo 500 gb a geçmeyi düşünüyorum. Şimdilik hiçbir performans kaybı olmadan devam ediyoruz. Gayet memnunum windows için vazgeçilmez yardımcım diyebilirim işlerimi hızla yürütüyorum :)

SSD ye 20 ayda 3.88 TB veri yazmışım :) Son durum resimdeki gibidir

Selamlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

• Bende de 850 Evo var, 4.44TB yazmışım, performansı ilk günkü gibi çok memnunum, Samsung açık ara en iyi f/p'dir, anca daha ucuza amazondan laptoplara SSD alınır gerisi heyecandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bende de 850 Evo var, 4.44TB yazmışım, performansı ilk günkü gibi çok memnunum, Samsung açık ara en iyi f/p'dir, anca daha ucuza amazondan laptoplara SSD alınır gerisi heyecandır.

Hayirli aksamlar bir sorum olucakti size
    Kullandigim 850 pro 256 gb lik ssd var
    Bunun yerine 950 pro 512 gb alsam perfomans artisi hissedilir derecede artarmi? Kullanim sekli sadece gunluk internet gezme video izleme
    Bide oyun oynama..render la isim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oskis kullanıcısına yanıt
    Gerek yok.
  • Merhaba arkadaşlar,

850 evo kullanıcısıyım. Kutu içerisinden 840 evoda olduğu gibi samsung ssd activated sticker çıkmadı. Elinde fazladan olanlar var ise pm yoluyla bana ulaşabilir mi acaba.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Normal optimizasyonu W8 ve üstü için kapattılar. W8'in doğal Trim komutuna desteği var diye. Onun yerine tüm nand hücrelerini uyandırmaya yarayan Advanced optimazasyon özelliğini getirdiler ki işimize asıl yarayacak özellikte bu zaten

Pardon bu tüm nand hücreleri uyandıran advanced optimization nerde acaba ? ben mi göremiyorum :) sizin dediğiniz operation system optimizasyon olmasın sakın? hibernate i açıp kapattığınız sistem cache lemeyi açıp kapattığınız yer olmasın :) ben göremiyorumda
  • uzun zamandır kullanıyorum, performansında en ufak bir sıkıntı olmadı. bu da az önce yaptığım test:

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

samsung evo candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

uzun zamandır kullanıyorum, performansında en ufak bir sıkıntı olmadı. bu da az önce yaptığım test:

samsung evo candır.

Hocam, samsung magician ile hiç performans optimizasyonu yaptiniz mi? Eğer yapmadı iseniz yada çoook uzun süre önce yaptiysaniz, hdtach programi ile (x64 sistemlerde calisan sürümünü bulmak biraz güç olabiliyor) long benchmark yapıp grafiğe bakabilir misiniz? Longbench olduguna bakmayın birkaç dakika sürüyor.

• hocam sizin tavsiyenizle 850 evo 120 gb aldım benide yazarmısınız kullanıcı kulübüne.
  • Merhabalar. 3 yıl kadar bir süredir 840 EVO kullanıyorum. Son 1 yıldır bir performans kaybı var gibime geliyor.
    Os X kullandığım için windowsta kullanılan programlar ile bakamıyorum. Ancak ssd trim uygulaması ile SMART verilerine ulaşabiliyorum.

Wear Leveling Count yıpranma algoritması ancak 49 iyi mi kötü mü

Birde toplamda 2Tb veri yazmış galiba küsüratı çok fazla

Elden çıkarayım mı SSD yi yoksa kullanmaya devam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 27 Temmuz 2016; 0:28:20 >

• Arkadaşlar bnde 750 evo var 250 gb de 8 gb de ram var bu rapid modu açıp kullanmak ssd nin ömrünü mü kısaltıyor
  • merhabalar arkadaşlar
    bende 250 gb 840 evo var
    yerel disk c özelikler ve araçlar deyip diski en iyi duruma getirmek istiyorum ama ssd için bu durum kapalı ne yapmam lazım
    amacım bunu yaparak diskte alan kazanmak samsung magician kurulu ve maksimum performans seçili rapid mod devrede
    sistem win 10 pro 64 bit (Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

• _vezir_ _ kullanıcısına yanıt
    Disk birleştirme mekanik hdd için gereklidir. Ssd de gerekli değildir. O yüzden yapılmasın diye kapalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    win 10 ilk kurduğumda açıktı hatta 1 ve ya 2 defa birleştirme yapmıştım sonradan kapanmış benim dayı oğlunda 850 evo var win 7 pro
    64 bit kurulu onda açık
  • _vezir_ _ kullanıcısına yanıt
    Önemli olan açık kapalı olması değil. Siz yine de yapmayın ssdnin ömrünü azaltırsınız. Bu tür işlemlere gerek yoktur çalışma mantığından dolayı. Siz sadece keyfini sürün başka işlem yapmayın.
  • Benim test sonuçları :))

• MErhaba;

ben kendim masaüstü pc mde evo 840 kullanıorum ve memnunum. şimdi bir arkadaşımın laptop una ssd takmak istiyoruz. cihaz lenovo ideapad 300 15isk i5 işlemcili 4 gb ramli 500 gb lık hdd ye sahip ve 1 sene daha geçerli garantisi var. biliyorsunuz lenovolarda one key recovery diye bir program var. bununla pc yi aldığınız günkü hale getirebiliyorsunuz. şimdi kendi pc de samsungu takmadan klonladım ve hiç sorun yaşamadım. ama bunda tek endişemiz one key recovery. eski hdd yi klonladığımızda bu recovery bozulur mu? (bence bozulabilir gibi gelior) bunun yanında laptop için yine sansung olmak kaydıyla hangi modelini almalıyız en düşük 256 gb düşünüyoruz. şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.