Şimdi Ara

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
26
Favori
80.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam performans alırsınız. 2gb ram'iniz görece düşük, bu yüzden HDD'i de ram için kullanmaya çalışacağından HDD'i SSD ile değiştirmenizin ona da faydası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Tam performans alırsınız. 2gb ram'iniz görece düşük, bu yüzden HDD'i de ram için kullanmaya çalışacağından HDD'i SSD ile değiştirmenizin ona da faydası var.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: aaeerr

Samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 siparişini verdim. Birkaç güne aranıza katılırım inşaAllah. :)

İnsanlar hala 840 evo başlığına yazıyor, 850 konusunda böyle bir hava yakalanamadı ki güzelim ssd için açılan konu %100 fail oldu gitti onu da ben açsaydım şimdiye 40 sayfaya ulaşmıştık.

Hayırlı olsun kardeş sana.

Teşekkür ederim kardeş. ben hiç farkında değilim nereye yazdığımın, direk buraya yazdım

• Son birkaç aydır diskin hızlarında düşme var. Testlerde durum görülüyor, yazılım güncellemesi falanda yaptım ancak değişmedi. Sizce garantiye göndersem değişim vs çıkma durumu nedir? Sisteme en son 4-5 ay önce windows 10 kuruldu, sonrasında öyle yükleme silme gibi gereksiz yükleme yapılmadı. Test değerleride zaten kurulumdan çok sonraki değerler.
    (Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AveNTuriN_ -- 26 Aralık 2015; 0:51:57 >

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Sata 2'de kullanman etkiliyordur.

En son firmware'yi yükleyin yüklemediyseniz.

Garantide birşey çıkmaz buna.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    En son yazılım yüklü, çok değil 1 ay önce 270-280 veriyorken şuan yine 190 civarına geldi. Daha öncede böyle olmuştu kendiliğinden düzeldi. Servis olarak neresi bakıyor bilginiz var mı? Özellikle biraz ssd kullanımı olan işlemler olduğunda herhangi bir klasör açmak veya internet tarayıcısını çalıştırmak işkence oluyor.

Edit: Şuan aynı testi tekrar yaptım 280 okuma 265 yazma verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AveNTuriN_ -- 26 Aralık 2015; 1:13:21 >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Hayır yok, nereden aldıysanız oraya sorunuz.
  • Ben sene başında bilgisayar toplamıştım 850 EVO var, işletim sistemim de windows 8.1. Benim sorunum usb flashbelleğe dosya aktarmak istediğimde hız 5 mb'ı geçmiyor. Normal okuma yazma hızlarında sorun yok ama flashbellekte sorun oluyor. Yakında Windows 10'a geçiş yapıcam belki temiz kurulum sonrası düzelir ama merak ettim, flashbelleği çok kullanmadığım için de çok rahatsız etmemişti. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba.
  • himone H kullanıcısına yanıt
    Farklı flash bellek ?
  • quote:

Farklı flash bellek ?

Farklı flashbellekle de aynı sorun oluyor, ayrıca flashbellekte sorun yok çünkü başka bilgisayarda sorun olmuyor(diğer bilgisayar windows 7).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • himone H kullanıcısına yanıt
    İlk defa görüyorum bir ara format atarsanız bakarsınız tekrar.

Bütün usb portlarında aynı mı ön arka ?
  • quote:

İlk defa görüyorum bir ara format atarsanız bakarsınız tekrar.

Bütün usb portlarında aynı mı ön arka ?

Evet ön arka aynı, bana da çok garip geldi hiç denk gelmemiştim böyle bir soruna. Artık format sonrası aynı sorun devam ederse üzerinde dururum, dediğim gibi çok kullanmadığım için rahatsız etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, siz üstadlara kısa bir sorum olacak. Bilgisayarımda halihazırda kullandığım HDD'lerin güç ve sata kablolarını yeni aldığım Samsung SSD'ler ile kullanabilirmiyim? Bağlantı pimlerinin aynı olduğunu düşünüyorum ama genede emin olmak istiyorum, özellikle güç kablosu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahokan

Beyler, siz üstadlara kısa bir sorum olacak. Bilgisayarımda halihazırda kullandığım HDD'lerin güç ve sata kablolarını yeni aldığım Samsung SSD'ler ile kullanabilirmiyim? Bağlantı pimlerinin aynı olduğunu düşünüyorum ama genede emin olmak istiyorum, özellikle güç kablosu için.

Tabiki.

(çooooook eski değilse)

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahokan

Beyler, siz üstadlara kısa bir sorum olacak. Bilgisayarımda halihazırda kullandığım HDD'lerin güç ve sata kablolarını yeni aldığım Samsung SSD'ler ile kullanabilirmiyim? Bağlantı pimlerinin aynı olduğunu düşünüyorum ama genede emin olmak istiyorum, özellikle güç kablosu için.

Tabiki.

(çooooook eski değilse)

Yok hocam eski değiller, bilgisayarı 3 sene önce toplamıştım, kullandığım WD'lerde Sata 3 kabloları mevcut.

Cevap için çok teşekkürler.

• Arkadaşlar birkaç sorum olacak sizlere:

1. Belki biraz tuhaf bir soru olabilir ama SSD aynen HDD'lar gibi formatlanmalımıdır? Bu konuda internette farklı yorumlar var.
    2. Klonlama için Acronis kullananınız oldumu? Eğer kullandıysanız her iki diskinde aynı ebatlarda olmaması bir problem doğurmaktamıdır?
    3. En doğru sonuçlar için hangi SSD benchmark yazılımını tavsiye edersiniz?
  • bahokan B kullanıcısına yanıt
    Normal formatla direkt.

Kullanmadım.

İlk sayfada var zaten programlar.
  • quote:

Normal formatla direkt.

Kullanmadım.

İlk sayfada var zaten programlar.

Hocam sağol cevap için.
  • arkadaşlar selamlar bende dün yeni pc ile 250gb evo aldım..win10 kurdum ve testler yaptım magicianda 450-530 arası değerler çıkıyor nasıl iyimi bu

ikinci sorum firmware update nedir ne işe yarar update etmelimi

teşekürler
  • LeSRiSeL kullanıcısına yanıt
    Değerler anakartınıza göre değişiklik gösterir.

Firmware update var ise bakılır nedir ne değildir diye ona göre yapılır.

Evet gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ocak 2016; 18:14:13 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.