Şimdi Ara

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
26
Favori
80.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerem2018

EK'teki uyarı geliyor sürekli

"Magician was unable to find a Samsung SSD connected your system.
    Some magician features may not work correctly"

Araştırın daha önce hatayı hiç görmedim.

Farklı sata slotuna takıp tekrar deneyin ama olmaz büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Ekim 2015; 15:34:10 >
  • Böyle bir uyarı alıyorum.
    AHCI ve SATA mode kısımları da aktif değil
    (Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)
  • kerem2018 kullanıcısına yanıt
    Samsung magician programını kaldırıp verdiğim linkdekini indirip yükler misin bakalım ondada hata verecek mi.

Buraya Tıkla.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan58

Samsung magician programını kaldırıp verdiğim linkdekini indirip yükler misin bakalım ondada hata verecek mi.

Buraya Tıkla.!

İndirdim kurdum, aynı sorun devam ediyor. Değişen bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah1982

Arkadaşlar merhaba, bende samsung data migration programını indirdim ama program benim ssd yi görmüyor :) please connect a samsung ssd yazıyor.. niye böyle yazar? aslında üstte diski görüyor ama adı wdc 2500js ata yazıyor. bilgisayara bağlı faklı hdd var ama içi boş

SSD yi görme sorununu çözebildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

quote:

Orijinalden alıntı: emrah1982

Arkadaşlar merhaba, bende samsung data migration programını indirdim ama program benim ssd yi görmüyor :) please connect a samsung ssd yazıyor.. niye böyle yazar? aslında üstte diski görüyor ama adı wdc 2500js ata yazıyor. bilgisayara bağlı faklı hdd var ama içi boş

SSD yi görme sorununu çözebildiniz mi ?

O donem bu sorunu yasamistim ama sonra sorun cozulmustu, uzun zamandir sorunsuz kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende geçen gün ikinci el aldığım macbook pro mid 2009 modelime taktım son sürüm el capitan 10.11.1 kurulu modelimin sata 2 (3gb) desteği varmış. sizce fireware gelmişmidir bana. ? nereden bakalır. ? şimdiden teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmes

merhaba arkadaşlar bende geçen gün ikinci el aldığım macbook pro mid 2009 modelime taktım son sürüm el capitan 10.11.1 kurulu modelimin sata 2 (3gb) desteği varmış. sizce fireware gelmişmidir bana. ? nereden bakalır. ? şimdiden teşekkürler. :)

fireware derken firmware mi :)
    Bende macbook pro mid 2012 kullanıcısıyım aylar önce samsungun sitesine bakmıştım bir güncelleme göremedim. Sorunda olmadı hiç. Güncellemeye ihtiyaç olmayabilir belki. Sadece trim enabler kurun yeterli olur.

Edit: Güncelleme varmış. ancak dvd yada usbye yazdırıp yüklemek gerekiyor.
    Samsung Semiconductor
    SSD Tools & Software | Download | Samsung V-NAND SSD
    http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/support/downloads.html

Edit2: USB bellek ile güncellenmedi. Yada ben yapamadım bilemiyorum. CD-dvd olsa çok daha kolay olur. Benm cd sürücü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 25 Ekim 2015; 20:42:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Benim de eski ismim SLowDeaD'di onu listede şimdiki ismim ile değiştirir misin

Hallederiz kardeşim.
  • mmes M kullanıcısına yanıt
    SSD yi başka bir windows makinaya takıp samsungun yazılımını kurdum. Oradan güncelledim firmwareyi. Açıkcası çok kolay oldu
  • çok güzel olmuş emeği geçen herkese tesekkürler. inşallah bizede nasip olur sata2 kullanıcısı olarak farkı yazmanız beni çok memnun etti . artık para ne zaman denkleşirse öğrenci parasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RANETKI -- 26 Ekim 2015; 10:50:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RANETKI

çok güzel olmuş emeği geçen herkese tesekkürler. inşallah bizede nasip olur sata2 kullanıcısı olarak farkı yazmanız beni çok memnun etti . artık para ne zaman denkleşirse öğrenci parasıyla

850 Evo alın tabiki, bu artık eskidi.
  • malum amazon'dan hepimiz evo 850'ye saldırıyoruz bu aralar, onu aldıktan sonra da ilk sayfada 840 için yazdıgın gibi aynı adımları izlesek kullanıma hazır hale getirir miyiz 850'yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

malum amazon'dan hepimiz evo 850'ye saldırıyoruz bu aralar, onu aldıktan sonra da ilk sayfada 840 için yazdıgın gibi aynı adımları izlesek kullanıma hazır hale getirir miyiz 850'yi?

Tabiki aynı şey.
  • Bende 850 evo 2 adet aldım ve raid0 yaptım ortaya çıkan değer gerçekten çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtkmz

Bende 850 evo 2 adet aldım ve raid0 yaptım ortaya çıkan değer gerçekten çok iyi.

Oh maşallah, amazon konumda paylaşıyorum resmi merak edenler vardı.

• hocam bir sorum olacak;

bir arkadaşımda bu laptoptan var ve arızalı. ben arızasının hdd sinde olduğunu düşünüyorum. sanki hdd "kafa vurma" yapıyor gibi geldi bana. şimdi bu özelliklere sahip ( Dell inspiron n4030-1469) laptop a 850 evo alsak tam performans alır mıyız? boşuna yatırım yapmamak adına soruyorum..

SPECIFICATIONS
    Part Number IN4030-I3370-2-320-W7B-BLK
    Model Inspiron N4030
    Processor Intel Core i3-370M 2.4GHz Processor with Intel Hyper-Threading Technology (3MB Cache)
    Memory 2GB DDR3-1333
    Hard Drive 320GB 5400RPM
    Chipset Mobile Intel® 5 Series Express Chipset HM57
    Graphics Intel HD Graphics
    Display
    14.0" High Definition (720p) 1366 x 768 WLED Display with TrueLifeTM
    Optical Drive DVD+/-RW Optical Drive
    Network Integrated 10/100 Ethernet
    Communication Dell Wireless 1501 802.11 b/g/n; Dell Wireless 365 Bluetooth
    Audio Integrated Stereo Sound
    Camera Integrated .3 Megapixel Web Camera
    OS Genuine Windows7 Home Basic 64-Bit

Adapter 65W AC Adapter
    Ports 1 x RJ-45; 1 x Headphone; 1 x Microphone; 3 x USB 2.0 Ports;
    1 x 5-in-1 Media Card Reader; 1 x VGA

• Sistemi ssd ye kurmak icin ssd yi sifirlamaya calisiyorum ama frozen state hatasi veriyor lanet olasi sey bir turlu cozemedim.Nasil sifirlariz bunu ?
  • Samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 siparişini verdim. Birkaç güne aranıza katılırım inşaAllah. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaeerr

Samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 siparişini verdim. Birkaç güne aranıza katılırım inşaAllah. :)

İnsanlar hala 840 evo başlığına yazıyor, 850 konusunda böyle bir hava yakalanamadı ki güzelim ssd için açılan konu %100 fail oldu gitti onu da ben açsaydım şimdiye 40 sayfaya ulaşmıştık.

Hayırlı olsun kardeş sana.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.