Şimdi Ara

krizi fırsat bilip fiyatları uçurdular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır sıfır araç almak niyetindeydim,hyundai İ30.anlayamadığm bi konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.ilgilendiğim araç İ30 1.6 crdi mode paketi,ilk ötv indiriminde liste fiyatı 32 400tl,dolar 1.70 civarı.araç yok diye alamadım,gelecekler zamlı olacak deyince,kendi kendime dedim ki- bu fırsatçılara vermem bu parayı,almıyorum.aynı aracın şu anki liste fiyatı 40 900tl.ne değişti de fiyat buraya geldi.
    1.%17 olan otv %37 oldu
    2.dolar 1.70 ten,1.50ye düştü
    3.aracın fiyatı 8 500 tl yükseldi
    ötv indirimi gelince ortalama 3500-4000 tl düştü fiyatlar,ötv gidince 8500 tl yükseldi.gerçi o indirimi de ceplerine attılar ya,millete yedirirler mi,millet şimdi o parayı çatır çatır devlete vergi olarak ödeyecek.

• Aralık indirimi yapmadan önce bindirim yapmışlar sonra nasıl indirimden kar edecekler
  • Ötv cıktıgında ilk parti mallara yetişenler ötvde malı götürdü.
  • şaka gibi ya i30 40900,passat 40800
  • aralikta ilinizdeki bayiilerleirtibat halinde olun, 2-3 bin liralik indirim yapip normal degerinde satacaklar.
  • i30 dizel in full versiyonu 45bin tl. ciarı fiyatlardan satılıyor. bir de hyundai ucuz diyorlar.ford focus ondan aşağı kalmaz aynı fiyatlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

aralikta ilinizdeki bayiilerleirtibat halinde olun, 2-3 bin liralik indirim yapip normal degerinde satacaklar.

valla bu iş 2-3 bin lira indirimle olmaz,kendi adıma söylüyorum,35000 bine verirlerse alırım,yoksa nahh alırlar 41000lirayı,benim param bana ağırlık yapmıyo,veririm bankaya ,alırım faizini gideceyim yere taksiyle giderim,ne mtv düşünürüm,ne kasko, ne de yakıt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errrrr

i30 dizel in full versiyonu 45bin tl. ciarı fiyatlardan satılıyor. bir de hyundai ucuz diyorlar.ford focus ondan aşağı kalmaz aynı fiyatlarda.

aşağı kalmaz ne demek,merak ediyorum focus ile i30 aynı fiyata satılırsa kaç kişi i30 alır.
  • i30 40-45000 lira etmez bence
  • bindirmeye bak hizaya gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfmh-000

şaka gibi ya i30 40900,passat 40800

passat ama nasıl passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkanu

i30 40-45000 lira etmez bence

gerçekten yüksek fiyati
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

quote:

passat ama nasıl passat

passat boşline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 5 Kasım 2009; 20:20:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentaur

quote:

quote:

passat ama nasıl passat

passat boşline

Boşline dediğiniz Passat'ın donanımlarına baktınız mı acaba,çok merak ediyorum.

Her Trendline'ı aynı sanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 5 Kasım 2009; 20:30:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

quote:

passat ama nasıl passat

passat boşline

Boşline dediğiniz Passat'ın donanımlarına baktınız mı acaba,çok merak ediyorum.

Her Trendline'ı aynı sanmayın.

bakmaz olurmuyum hiç

• quote:

1.4 passat.. 2.0 60 milyardan başlıyor.. i30 donanımıyla passatın donanımı bir değil..

fiyat olarak i30 çok pahalı bu fiyatıyla.. sözde hyundailer ucuz.. ford opel gibi araçlarda düşünülebilir..
  • quote:

quote:

quote:

passat ama nasıl passat

passat boşline

ne kadar boş olsada bi üst segment.ayrıca amacım iki aracı kıyaslamak değil,anlatmak istediğim hyundai fiyatları gereyinden fazla yükseltmiş.i30 fülü olmuş 45 000 lira,o parayı kaç kişi verir acaba.
    şimdi inceledim passatı,bana hiçte boşline gelmedi,i30 la arasında pek bi fark yok,hatta fazlası var,mesela esp i30 da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zfmh-000 -- 5 Kasım 2009; 23:18:46 >

• pahalı felan ama peynir ekmek gibi satıyorlar halen :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.