|
n11’de kasım fırsatları başladı: İşte düşen ilk indirimli ürünler

-
-
Kasım ayı çoğu ülkede indirim ayı olurken, bizim ülkede bindirim ayı oluyor.
Özellikle kasımda alışveriş yapmamaya çalışırım.
-
Yeni üyeye 400 e varan kupon detayı nedir ? Varmı hesap açan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol da s24 ultra var 256gb mor renk fiyat 54k bekleyen varsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kolpadan yapılan indirimler. bir ay öncesinden daha yüksek fiyatların neresi indirim oluyor?
-
N11'in Kasım kampanyası berbat. İnsan utanır böyle bir kampanya yapmaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana44 -- 1 Kasım 2024; 9:44:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha ilk linkteki Xiaomi telefona baktım, n11'de 8250 tl, carrefour 'da 8000
www.carrefoursa.com
Xiaomi Redmi 13C 256/8 Gb Gece Yarısı Siyahı ( Xiaomi Türkiye Garantili ) #30461641 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/xiaomi-redmi-13c-256-8-gb-gece-yarisi-siyahi-xiaomi-turkiye-garantili--p-30461641
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ahh ahh nerde eski 11.11 kampanyaları :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
firmalar kendi ayaklarına sıktılar. yüzlerce ''indirimli'' arasından gerçekten indirim olan ürün aramaktan çoğu kişi bezdi.
eskiden girer ne indirimdeymiş diye bakardım, artık saatler harcayıp 1 ürün gerçekten indirimde mi diye bakmıyorum, çoğu kişide bıktı bu durumdan.
-
Yine kolpadan indirim yapmışlar. İlk sıradaki 13c xiaomi mağazalarında 8000 tl zaten
Çok doğru gerçekten indirimli ürünleri bulmak çok zor.
n11'de uç kuruş daha ucuz diye hava temizleyici aldım. hiç bir işe yaramadığı fark edip iki gün sonra bana nasıl geldiyse aynı özeni gösterip paketleyip geri yolladım. daha sonra yukarıdaki uyarıyı vererek iadeyi reddedip ürünü geri yolladı bana. sonra araştırınca "n11 satıcılı" çoğu elektronik alışverişinde aynı şeyi yaptığını okudum.
bu yüzden elektronik ürün alışverişi yaparken bunu göz önünde bulundurun.
-
Bunu yazarken nasıl utanmıyorsun ben anlamadım sen beğenmedin diye geri yollayıp kabul etmelerini hak mı sanıyorsun herkes senin gibi yapsa her ürünü dur bakalım beğencem mi diye dikey süpürge,airfryer,robot süpürge,kahve makinesi alsa sonra beğenmese geri yollasa karşı taraf o kadar geri gelen ürünleri ne yapacak nasıl satacak ? Hadi diyelim direk senden geleni başkasına sattı o ürünü alan kişi bu açılmış ürün deyip geri yollasa bu döngü nasıl bitecek ? Bu tarz ürünleri elektronik mağazalara gidip canlı görüp öyle alıp almamaya karar verin sonra ağlamayın iadem kabul edilmedi diye, herşeyi kendinize hak görmeyin karşı tarafı da düşünün biraz.
Çok doğru hocam Samsung 65qn85d TV takip ediyorum akakçeden kasım öncesi 60 binden 67 bine fırlattılar fiyatı şimdi tekrar 60 bin yapıp müthiş Kasım indirimi oldu sizin ben sülalenizi sevim bi akıllı sizsinizquote:
Orijinalden alıntı: ssj
Özellikle kasımda alışveriş yapmamaya çalışırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solayak27 -- 1 Kasım 2024; 10:25:16 >
Önce bindir sonra indir.
-
Yasal hakkını kullanması neden seni bu kadar rahatsız etti? Amazon ne yapıyorsa onlar da bunu yapacak.
o ürün iadeye uygun bir ürünse (firmaya göre değil MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ'ne göre) verin thh ye sen düşüneceğine onlar düşünsün.
-
internetten alınan ürünleri 14 gün içinde iade etmek benim tüketici olarak hakkım bu bir. ikincisi ürünü beğenmedim yazmadım, ürünün işe yaramadığını farkettim dedim(küçük kızım alerjiye yatkın bu yüzden odasına koyup az da olsa işe yarar ümidiyle almıştım) ve bu yüzden iade ettim bu iki. ürünü defalarca elektronik mağazada inceleyip boyutunu her şeyini düşünüp satın aldım zaten ama işe yarayıp yaramadığını deneyimlemem için kullanmam lazımdı bu da üç.
tanımadığın insanlar hakkında ya da olayın iç yüzünü bilmeden "utanmıyor musun" gibi hitaplarda bulunman hoş değil. bana yazdığın gibi sana da ampır ampır cevap yazmak isterdim ama yine bana aynı üslupla yazacağın için konu uzar gider.
hayırlı günler.
-
Bu tarz iadelerden dolayı artık Amazon’dan alınan traş makinelerinde kıl çıkması, robot süpürgede pislik çıkması gibi şeyler çıkıyor o yüzden en çok kullandığım Amazon’dan ürün alırken acaba iade edilmiş ürün mü gelir diye korkar oluyorum bu yüzden beni rahatsız etti anlatabildim mi acaba ??
Asla yaşamadım. Amazon Amerika dahil yıllardır kullanıyorum. Ayrıca bu tüketicinin değil firmanın sorunu. Yasa koyuculara anlat derdini.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Özellikle kasımda alışveriş yapmamaya çalışırım. |
firmalar kendi ayaklarına sıktılar. yüzlerce ''indirimli'' arasından gerçekten indirim olan ürün aramaktan çoğu kişi bezdi.
eskiden girer ne indirimdeymiş diye bakardım, artık saatler harcayıp 1 ürün gerçekten indirimde mi diye bakmıyorum, çoğu kişide bıktı bu durumdan. |
Bunu yazarken nasıl utanmıyorsun ben anlamadım sen beğenmedin diye geri yollayıp kabul etmelerini hak mı sanıyorsun herkes senin gibi yapsa her ürünü dur bakalım beğencem mi diye dikey süpürge,airfryer,robot süpürge,kahve makinesi alsa sonra beğenmese geri yollasa karşı taraf o kadar geri gelen ürünleri ne yapacak nasıl satacak ? Hadi diyelim direk senden geleni başkasına sattı o ürünü alan kişi bu açılmış ürün deyip geri yollasa bu döngü nasıl bitecek ? Bu tarz ürünleri elektronik mağazalara gidip canlı görüp öyle alıp almamaya karar verin sonra ağlamayın iadem kabul edilmedi diye, herşeyi kendinize hak görmeyin karşı tarafı da düşünün biraz.
|
Ahh ahh nerde eski 11.11 kampanyaları :/
|
N11'in Kasım kampanyası berbat. İnsan utanır böyle bir kampanya yapmaya
|
daha ilk linkteki Xiaomi telefona baktım, n11'de 8250 tl, carrefour 'da 8000
https://www.carrefoursa.com/xiaomi-redmi-13c-256-8-gb-gece-yarisi-siyahi-xiaomi-turkiye-garantili--p-30461641 |
Neyse ki. Sizin gibi halk düşmanlarıda rahat eder artık.
|
hayır n11'in rezilliği geçtim, asıl bizim dh yönetimi için fırsat, firmadan reklam parasını cukka ... fiyat 5 katına çıkıp sonra 3e mi bölmüşler umrunda değil ...
|
Bazı tipler var takım elbise alıp arkadaşının düğünün de giyip sonra dar geldi diye iade ediyor düşün :) |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X