Şimdi Ara

n11’de kasım fırsatları başladı: İşte düşen ilk indirimli ürünler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce bindir sonra indir, bir başkadır benim memleketim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5099 dan 5079 a inmiş lego n11’de kasım fırsatları başladı: İşte düşen ilk indirimli ürünler 

• hayır n11'in rezilliği geçtim, asıl bizim dh yönetimi için fırsat, firmadan reklam parasını cukka ... fiyat 5 katına çıkıp sonra 3e mi bölmüşler umrunda değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Kasım 2024; 12:5:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Neyseki bu yasal keyfi iade hakkı, Şubat'ta bitiyor,ayrıca diğer iadelerde kargo ücretinide müşteri ödeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Kasım 2024; 11:32:36 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Neyse ki. Sizin gibi halk düşmanlarıda rahat eder artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud@

Delikanlı adam mesajı yazıp engellemez,ancak senin gibi haramileri acıttıysam ne mutlu bana👍

• Samsung a55 i bir ay önce favorilerime eklemiştim sırf Kasım kampanyası fiyatını öğrenmek için düne kadar 17 bine satılıyordu fiyatı 17900 e çıkarıp Kasım indirimi diye 17800 e indirmiş tabi yersen

• Ziromen kullanıcısına yanıt
    yok canim ne inmesi aksine once bindir sonra yine bindir 😂😂

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt

Bazı tipler var takım elbise alıp arkadaşının düğünün de giyip sonra dar geldi diye iade ediyor düşün :)

• İyice yalancı çoban durumuma düştüler.
    DH da bunları paylaşıp yalana ortak oluyor maalesef.

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt

sıkıntı müşterinin 14 günlük yasal iade hakkını kullanması değil,

sıkıntı satıcının iade gelen ürünü sıfır diye tekrar satmaya çalışması.

amerika'da "open box" diye bir kavram var, kutu bir kez açılmışsa ve iade olmuşsa, iade gelen ürün uzmanlarca incelenip perfect, very good, good, avarage vb. sınıflandırmalarla open box olarak satılır.

• soniquakee kullanıcısına yanıt

benzer bir sorunu n11de ben de yaşadım ve n11 üyeliğimi tamemen sonlandırdım.

• tırtttt diğer siteler dahil fiyatlar aynı çoğu baktığım şeyde.

seçmece ürünlere indirim var hepsinde oda varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Kasım 2024; 17:43:36 >
  • S23 geçen ay da aynı fiyattı zaten.

• DOLANDIRICIDIR!

Arkadaşlar N11 den ürün aldırıp iptal edilip satıcıya EFT istiyorlar. Bu platform ne kadar rezil bir hale düştü.

n11’de kasım fırsatları başladı: İşte düşen ilk indirimli ürünler
    n11’de kasım fırsatları başladı: İşte düşen ilk indirimli ürünlerwww.n11.com
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12 GB 512 GB (Samsung Türkiye Garantili) Titanyum Siyah 512 GB Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-s24-ultra-12-gb-512-gb-samsung-turkiye-garantili-47978082?magaza=danaciiletisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemef -- 2 Kasım 2024; 16:51:15 >
  • Stanley 1 lt fiyatı gayet iyi görsellere bakarsak 1920 serisi.
    Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ünde kullandığı, stanley termos serisi.
    1. Görsel Atatürk’ün hatıraları müzesinden

m.n11.com
    Stanley The Milestones Thermal Bottle Termos 1 L Siyah Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/stanley-the-milestones-thermal-bottle-termos-1-l-siyah-56070343?magaza=makaragiyim

Ben zamanında telefona lcd ekran sipariş etmiştim satıcı meğersem tokatçıymış sonradan farkettim herkese bozuk ekran gönderip n11 iade reddi veriyormuş n11 zaten müşteri odaklı değil satıcı odaklı çalışıyor gidin hakkınızı arayın diyor n11 herhangi bi sorunda :D

• N11 çok kalmaz nalları diker Gittigidiyor veya Hızlıal gibi.

Aynısını bana da trendyol yaptı. Satıcı kabul etmezse trendyol hiç sorumluluk almıyor. Gönderdiğim kargoyu satıcı hiç teslim almadan reddetti. Sebep satışa uygun olmaması. Teslim almadan nereden biliyorsun satışa uygun omadığını. Belli ki art niyetli. Sattım kurtuldum hesabı oh ne ala. En son TTH beni haklı buldu. Gerçi 6 ay oldu hala paramı alamadım. Haciz başlatmak üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 3 Kasım 2024; 7:16:7 >

• n11 den alışveriş yapmayı bırakalı yıllar oldu, bazı mağazaların ürünlerindeki kötü yorumlar siliniyor bilerek ve görsel koyulması da engelleniyor, bizzat yaşadım ve alışveriş yapmayı kestim ben.

n11 de bir mağaza 2019 da ilana koyduğu bir ürünü ben 2022 yılında aldım, yani 3 yıldır bu üründen baya satmışlar ve en düşük puan 3 yıldız ve kötü yorum yok.. ben aldım ve ürün resimlerdeki gibi değil... millet yanılmasın diye ürünün fotosunu çekip yorum olarak attım ama yorumum silindi... durumu çakmasınlar diye5 yıldız verip yorum yaptım ama resmi görünce yine sildiler yorumumu...

kısacası tüketiciyi dolandıran bir mağazayı kolluyorlar, belli ki prim alıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.