geçmiş olsun, gerçekten çok sinir bozucu bir durum, insan parayı önemsemiyor böyle durumlarda, haksızlığa dayanamıyoruz ve karşıdaki kişi para için her türlü şeytanlığı yapıyor ve bizde o paranın ona yar olmaması için elimizden geleni yapıyoruz... gerekirse ondan daha fazla maddi zarar ediyoruz ama yeter ki o şeytan para kazanmasın ve barınmasın zira daha fazla insanı dolandıracak. |
n11’de kasım fırsatları başladı: İşte düşen ilk indirimli ürünler (3. sayfa)

-
-
Kosulsuz ve sartsız bir sekilde, satıcının tarafında yer alan hicbir buna benzer eticaret sitesini kullanmayın. Satın aldıgınız üründe sorun cıkarsa iade etmek icin kök sökersiniz.. Tam 7 yıl önce yapılan yanlıstan dolayı bu web sitesinden 1 kurusluk bile alısveris etmeme kararı almıstım, hicbir sartta tekrar alısveris yapmadım.. Simdi bugün bakıyorum da bu web sitesindeki o kafa hala degismemis..
Trendli mrendli diger site de bunun gibi.. Oradan da satın almayın hangi site iade alma konusunda sorun cıkartmıyorsa orayı tercih edin..
Yok iade malı yeniden ittiriyorlarmıs da falan da satıcı kafası sizin alıcı menfaatinizden önemli degil.. Yani amazon yönetimi sizin tarafınızda yer alıyorsa orayı tercih edin..
Hicbir eticaret sitesi müsteri yani alıcı yanında yer almıyorsa o zaman eticaret siteleri yerine mağazaları deneyin.. Oralarda da satıcı insiyatifiyle iade hakkınız olacaktır ancak en azından satın alırken inceleme sansınız oluyor.. Memnuniyetsizlik daha az olacaktır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Kasım 2024; 10:27:17 >
-
n11 el değiştirdikten sonra müşteri hizmetleri merdiven altı firmalarınkinden daha kötü oldu. ayakta duruyor olmasına şaşırıyorum bu firmanın
-
59.400 olmuş. grisi daha ucuz şu an
-
67 399 liralık telefonu n11'den aldıgını söyleme
-
57.100₺ ye sipariş verdim. Sonra dolandırmaya kalkınca önce siparişi iptal ettirim ardından savcılıktan “nitelikli dolandırıcılık” işlemi başlatacağımı belirttim. Apar topar ürünü kaldırdılar.
Satanın adresi belli kep i belli. Faturamı kesmeden imei numarasını faturaya yazmadan kargoya çıkartamazlar onları öttürürüm. Nitekim planları ellerinde patladı zaten.
Bu arada HB’dan da 61.499 ₺ ye zaten almıştım o da elime ulaştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ürünü sattıkdan sonra muhatap olmuyor n11, git aldığın firma ile muhatap ol diyor, firma kim ? evinden eticaret yapan cocuk.!!! sildim attım hesabı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X