Şimdi Ara

Krom kapı kolunu nasıl yapıştırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cruze aracım için krom kapı kolu almıştım fakat çift taraflı bantlar bir yere kadar tuttuğundan bir süre sonra kendi kendine sökülüyorlar yaklaşık 6 ay falan dayanıyor.Bende yenisini sipariş ettim aliexpressten ve geldi fakat buda aynı şekilde üzerinde çift taraflı bantla geldi, bununda aynı şekilde sökülüp düşmesini istemiyorum o yüzden farklı maddelerle yapıştırma yoluna gitmem lazım, ne ile yapıştırabilirim ? birdaha çıkmazsa benim için çok iyi olur.

• Benim arabamın eski sahibi slikonla yapıştırmış. Sökmek istesemde sökemem herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slikonla yapıştır çıkarmak istediğin zaman sıcak hava tabancası yada saç kurutma makinesi ile ısıtırsan rahatça çıkar iz bırakmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostum35

Hangi silikon hocam ?

şeffaf silikon kartuş olarak bilinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları alıp takıyorsunuz ama bence çok çirkin oluyor.
  • Hayatimda gordugum en zevksiz sey su krom kaplama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu krom kaplamaların kalitesi nasıl, iki gün sonra boyası atmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok mu çirkin oluyor?

Aracın üst donanımını zaten böyle satıyorlar. Emin olun plastik olmasından çok daha iyi krom kaplamalar. Benim araçta hem kapı kolları hem de plastik şeritlerde krom kaplama var. Araca apayrı bir hava katıyor.
  • çift taraflı akrilik bant. sökmesi kolaydır. boyaya zarar vermez. iyi yapışır.
  • İlla ki kıro_m kaplama yapmak istiyorsan bence bu soğuk havada bant tutsun diye sıcak hava tabancası veya saç kurutma makinesi (kalından inceye daralan ağızlı) kullanarak hem yapıştırılacak yeri, hem de yapışacak malzemeyi ısıtmalısın ki iyi tutsun.
  • sıcak silikon iyi yapıştırır ancak Yaz sıcağında da kendini bırakır...

normal yapıştırıcı özellikli silikonlar var. Ama tekrar sökülmesi derttir-sıkıntıdır.

Ben daha önce çok kalitelisinden bir çift taraflı bant almıştım. siz de kaliteli bir bant bulup yapıştırın derim.
  • Sünger bantlar yerine akrilik olan çift taraflı bantlardan kullanırsanız kolay kolay çıkacağını zannetmiyorum.

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-akrilik-seffaf-super-guclu-cift-tarafli-bant-20mm-x5m-60703-pm-otev60703
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostum35

Normal kırmızı olan 3m çift taraflı bant ile farkı varmı bunun ?

Bahsettiğiniz bantın yapısı nasıl? Sünger mi yoksa silikon gibi şeffaf yapıda bir madde mi? Bu akrilik çift taraflılar çok sağlam tutunuyor yüzeye, sünger gibi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.