Şimdi Ara

Kronik Hepatit B Hastası olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep C yi tedavi eden ilaçlar var bunlar 3 ay tedavi sonrasında %95 hep C yi eradike ediyor.. Hep B de de etkili ler.. ama maliyetleri çok yüksek 50-100 bin euro civarı 3 aylık tedavi kullanınan ilaç rejimine göre artıp azalabilir.. Hindistan ve Çin patent lisanslarıni görmezden gelecek bu tedaviyi 5-6 bin euroya düşürebiliyorlar.. kendi ilacımızı üretirsek Hep B ve Hep C yi büyük oranda silebiliriz..

sovaldi - harvoni vs çok pahalı ilaçlar sadece özel durumlarda karşılanıyor ama ben Devlet olarak bu ve benzeri ilaçları üretmemizden yanayım..
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Birinci bu hastalık ölüdrmez ama kontrolsüzlük öldürür. Karaciğer son evreye kadar belirti veren bir organ değil ve hasarın geri dönüşü olmuyor. Birincisi kontrollerini ihmal etme. İkinciside kendine bu konuda bilgili iyi bir hepatolog doktor bul. Bezmi Alem Üniversite Hastanesi Prof Dr Metin Başaranoğlu , İstanbul tıp Fakültesi Doç Dr Aslı Çifçibaşı Örmeci bunlar benim bildigim iyi doktorlar istanbulda.
    Bu grubu takip edersen baya bir bilgi sahibi olursun , ben grup yöneticisi değilim bu aradahttps://www.facebook.com/groups/221026697936332/
  • Hastaligı pek bilmem ama karacigeri yoran seyler belli
    -alkol
    -aburcuburlar
    -hazirgida-işlenmis gida
    -fastfood-kizartmalar
    -kalıtesiz yıyecekler
    -bilincsiz ilac kullanmak
    -fazla tatlı tuketimı
    gibi gibi

• gren kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın
    Çekirdekli siyah üzüm, enginar , devedikeni , üzüm çekirdeği , karahindiba bitkisi bunlarda karaciğer dostu ürünler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.