arkadaşlar ses konusunda sorunum var :/ 3 farklı ses kartı ile de aynı sorunu yaşadım ve hala daha yaşıyorum lütfen birisi yardım etsin artık çok rahatsız oluyorum bu sorundan.
eskiden nfoce2 nin mcp-t onbord ses kartını kullanırdım sorun yaşamaya başlayınca yeni bi ses kartı creative onda da yaşadım şuanda biostar a90 anakartımın onbord ses kartını kullanıyorum yine aynı sorun.
oyun oynarken çok fazla ses olunca kulaklıkdan gelen ses bozuluyo. kanal miktarını değiştiriyorum, ayarlarını değiştiriyorum bazen düzeliyo ama bazende düzelmiyo. yazılımsal gibi gözüküyo ama neden olduğunu hala anlamadım.
oyun içerisinde çok fazla ses olduğunda bozuluyo seslerin yarısı geliyo yarısı gelmiyo sonra kendiliğinden düzelebiliyo yine benzeri bir ses yoğunluğunda.
problemin tarifi de zor ama anlayan beri gelip bi yardım ediversin artık bana :/
esenlikler.
quote:
kulaklıkdan gelen ses
Speaker da aynısını yapmıyormu? + kullandığın ses yazılımının etkisi olabilir (sound blast vb.)
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
quote:
kulaklıkdan gelen ses
Speaker da aynısını yapmıyormu? + kullandığın ses yazılımının etkisi olabilir (sound blast vb.)
evet 4+1 sistem var onda da yapıyo bir benzerini. kullandığım yazılımdan da şüphelendim ilk zamanlarda ama 3 farklı ses kartının da benzeri sorun çıkartması beni farklı noktalarda çözümü aramaya itti ama hala sorunun kaynağını tespit edebilmiş degilim.
kulaklığım plantronics a90
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme