Şimdi Ara

Kronos , Düpe & GM Item Yardım Kanıtı Screen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraKapLan34 -- 19 Ekim 2009; 17:51:46 >

• o buying pazardır istersen +10 raptor koyarsın
  • aŞot, kardeşim birilerine suç atmadan önce, istersen oyunu ÖĞRENSEN?

Yanılmıyorsam 17XX patchleriyle oyuna "Buying Merchant" adında yeni bir özellik getirildi. Satın almak istediğin bir eşyayı adını yazarak bulup ekrana getirebildiğin ve almak istediğin fiyatı belirleyebildiğin bir sistem bu.
    Oyundayken H bas Sonra soldaki listeden Trade gel ve MErchantı seç, arkasından Buying Merchant a tıkla vede gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

aŞot, kardeşim birilerine suç atmadan önce, istersen oyunu ÖĞRENSEN?

Yanılmıyorsam 17XX patchleriyle oyuna "Buying Merchant" adında yeni bir özellik getirildi. Satın almak istediğin bir eşyayı adını yazarak bulup ekrana getirebildiğin ve almak istediğin fiyatı belirleyebildiğin bir sistem bu.
    Oyundayken H bas Sonra soldaki listeden Trade gel ve MErchantı seç, arkasından Buying Merchant a tıkla vede gör.

Anladım sağol, 3 sene once felan bırakmıstım kb
  • 21 gb ye kadarda item alabiliyon

999 m sınırı yok
  • abi kaç yıldır oynamadın knight veya yenimi başladın
  • 3 yıldır bende oynamıyorum ara ara böle bakıyorum ne var ne yok die genel kültür sonuçta. Arkadaş çevrem oynarken bu ne la diyipte çağın gerisinde kalmamak gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumid_12

3 yıldır bende oynamıyorum ara ara böle bakıyorum ne var ne yok die genel kültür sonuçta. Arkadaş çevrem oynarken bu ne la diyipte çağın gerisinde kalmamak gerekir

genel?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.