Başlıkta belirttiğim gibi krowaz mı mythril mi hangisini seçeyim? Hangisini tavsiye edersiniz +8 mythril pauldron ve helmet alıp diğerlerini(Boots,gaunlets,pads) +6 krowaz yapmayı düşünüyorum resistanceları nedir ne değildir hiç fikrim yok açıkcası. Bu konu hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar benimlede paylaşırsanız sevinirim. Düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum
8 shell den kat be kat daha yüksek atak resist hp mp bonus ve defans verir krowaz. Soruna gelirsek kardesım egerki chardan sıkılırsan krowazı geri satamazsın ama mythril satılabiliyor.
8 shell den kat be kat daha yüksek atak resist hp mp bonus ve defans verir krowaz. Soruna gelirsek kardesım egerki chardan sıkılırsan krowazı geri satamazsın ama mythril satılabiliyor.
Şuan +7 kroya param yetmiyor archer olduğum için dexte önemli mythril aldım 2x satılıyor diye en azından çok sürmeden satıp +6 veya +7 kro yapabilirim.
Şuan +7 kroya param yetmiyor archer olduğum için dexte önemli mythril aldım 2x satılıyor diye en azından çok sürmeden satıp +6 veya +7 kro yapabilirim.
Eğer niyetim sürekli Krowaz giymekse Krowaz itemlara giydikten sonra da uprade yapılabiliyor hocam.
2 parcanın bonusu yanlız onlar o sebeple az 3x daha eklenince kro kadar olur ama kro dan biraz daha az oluyor diye biliyorum ama baya yakın yani.(nasıl bir cumle )
Eğer niyetim sürekli Krowaz giymekse Krowaz itemlara giydikten sonra da uprade yapılabiliyor hocam.
Arkadaşların yorumu krowazdan yana tek kafamı kurcalıyan yer kafalık ve göhüstlük mythril gerisi krowaz iyi olmazmı? Eğer olumsuzsa krowaz dizecem komple
mythrill ler zayıf kalıyor artık. önceden iyidi. mesela bende edanadaki ilk 2 mythrillden biri vardı. ilk çıktıgı madolyon bugu zamanında tanesini 5er-6şar gb den alıp shell 8lerimi 10dan satmıştım. o zamanlar kimsede yok mythril. 2 karus bizde var. cz de vs lerde cok işe yarıyordu. şimdi itemler arttı mythrillerin yeri yavaştan base ye kaydı. ha kullanan yok mu var ama bir krowaz set kdr iyi olmuyor cz de.
Base ise mythril , cz oynayacaksanız krowaz .
Krowaz Tabikide
Krowaz tabiikide Mythrile vereceğin paraya yazık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme