ben buradan izliyorum youtube'da izlemek için para vermek gerekiyor
Alıntıları Göster
Buradan da açılmıyor hocam kayıt ol falan diyor
Moving On
kullanıcısına yanıt
ilginç hocam ben 1 saattir izliyorum hala açık bilemedim şimdi. periscope veya twitch'den yayın bulabilirsin büyük ihtimalle.
quote:
Orijinalden alıntı: Rampage
ilginç hocam ben 1 saattir izliyorum hala açık bilemedim şimdi. periscope veya twitch'den yayın bulabilirsin büyük ihtimalle.
Hocam linke tıklayınca bir yayın açılıyor ama kavga yok şuan 3 kişi konuşuyor, ksi ve logan kavgasını izlemek isteyince de reklam açıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Moving On
Hocam linke tıklayınca bir yayın açılıyor ama kavga yok şuan 3 kişi konuşuyor, ksi ve logan kavgasını izlemek isteyince de reklam açıyor
Alıntıları Göster
o zaman sıkıntı yok hocam maç henüz başlamadı diğer maçlar bitti son maç olacak ksi vs logan
Logan üstün oynuyor
quote:
Orijinalden alıntı: faruk321
Logan üstün oynuyor
Umarım kazanır ksi çok itici geliyor bana. Raund bittikten sonra yumruk attı rakibine
berabere bitti hepsi şok oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Rampage
o zaman sıkıntı yok hocam maç henüz başlamadı diğer maçlar bitti son maç olacak ksi vs logan
Alıntıları Göster
Logan iyi başladı, fakat sonlara doğru yoruldu ve pataklanmaya başladı, son raund sağlam dayak yedi, ayırmasalar bayılacaktı herhalde, burnu kanadı, ama sonuç berabere dediler, kesinlikle KSI kazandı bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme