Şimdi Ara

ktm strada 4000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende aranıza yeni katılıyorum.Bunun için mtb den ktm strada 4000 e geçiş yapma kararı aldım ve ön sipariş verdim.Çünkü ürün bayi stoklarında yok.Bununla birlikte hafta sonuna kadarda şehir dışındayım.

Ürünü herhangi bir aksaklık olmadan aldığımda inşaallah burada ilk inceleme be deneyimlerimi resimli olarak paylaşmak istiyorum.

Yalnız sormak istediğim üç önemli soru var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1.ktm ye ait bir dökümanda 175 cm boyundaki birisi için kadro boyu 57 cm olarak verilmiş.Ben 54 kadro siparişi berdim.Boyum 175 cm.Ktm nin bu dökümanı dışında hiçbir kaynakta 175 cm boyunda biri için 57 kadro gözükmüyor.Bunu açıklayabilecek bir kardeşimiz varmı? Yanlış kadro almak istemiyorum.

2.Daha önce hiç ince teker sürmedim.Mtb den direk yarışa geçince o ince tekerlekler bir denge sorunu oluşturuyor mu? Zira gidonda farklı.Zormudur sürmek bu yol bisikletlerini?

3.Gidon yapısına baktığımızda tutuş şekline göre vites ve fren kullanımı zor mudur?

Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani mtb den yola geçişte bir zorluk yaşadınız mı?

• Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.Çünkü şehir içi kullanımı yoksa giant escape 0 de alabilirim.Kararım ve isteğim yol bisikleti ve almışken ktm strada 4000.Ama sadece sahil yolunda binmek içinde bu para verilmezse eğer o zaman giantta olabilir.

Teşekkürler

• Giant Escape 0 bende var sınıfının en donanımlısı ve en kalitelisi Giant dunyanın en ıyı markasıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ilk spezialed sirrus elite almak istedim kalmamış.Giantı bende seviyorum ama escape 0 hakkında hiç yorum analiz yok.Sirrus elenince giantı sordum oda yoktu.Tabi bunları ararken aklımın bir köşesinde almışken bütçeyi artır birkere al sonra üzülme diyede düşünüyordum.Şehir bisikleti alıp iki ay sonra keşke yol alsaydım dermiyim diye düşünüyordum.Escape 0 da bulunmayınca direk ktm steada 4000 ile salcano xrs 022 rivale döndüm.Çünkü ilk kararım salcano xrs 030 apex te kalmamıştı O olsun bu olsun derken yolda karar kıldım.Salcano apex işe ilgili çok yorum var.Salcano xrs022 rival nihat bisiklette 3300 gibi oldukça hesaplı bir rakamda görünce aradım.Bana kapora yatırırsanız fabrikada var getirtiriz dediler ama açıkçası pek güvenemedim.Ktm firması araştırdım güvenilir firma.Ürünleri sağlam.Salcanoda apex le ilgili çok yorum var ve olumlu ama 022 rival yok.Ktm de karar kıldım hasılı kelam.

Tek korkum sürerken zorlanırmıyız.Çok ince lastikler.Sürüş güvenliği denge sorun olur mu onu düşünüyorum.Birde kadro boyu takıldı kafama.54 mü 56 mı olmalı.Ktm nin formunda 175 cm boy için 57 kadro vermiş.Bana fazla gibi geldi.175cm boyu olup 51-52 cm kadro kullanıp rahat olan var.Vespitteki arkadaş 17.5 inç biz3 ideal 19-20 inç büyük olur bende 17.5 kullanıyorum dedi.Benim verdiğim 54 cm kadro.

• Evet şimdi telefonla kaçkar bisiklettende teyit aldım stoklarda giant escape 0 kalmamış malesef.

• Arkadaşlarım bu konuda bilgisi önerisi olan yok mudur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3259

Bende aranıza yeni katılıyorum.Bunun için mtb den ktm strada 4000 e geçiş yapma kararı aldım ve ön sipariş verdim.Çünkü ürün bayi stoklarında yok.Bununla birlikte hafta sonuna kadarda şehir dışındayım.

Ürünü herhangi bir aksaklık olmadan aldığımda inşaallah burada ilk inceleme be deneyimlerimi resimli olarak paylaşmak istiyorum.

Yalnız sormak istediğim üç önemli soru var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1.ktm ye ait bir dökümanda 175 cm boyundaki birisi için kadro boyu 57 cm olarak verilmiş.Ben 54 kadro siparişi berdim.Boyum 175 cm.Ktm nin bu dökümanı dışında hiçbir kaynakta 175 cm boyunda biri için 57 kadro gözükmüyor.Bunu açıklayabilecek bir kardeşimiz varmı? Yanlış kadro almak istemiyorum.

2.Daha önce hiç ince teker sürmedim.Mtb den direk yarışa geçince o ince tekerlekler bir denge sorunu oluşturuyor mu? Zira gidonda farklı.Zormudur sürmek bu yol bisikletlerini?

3.Gidon yapısına baktığımızda tutuş şekline göre vites ve fren kullanımı zor mudur?

Teşekkürler...

Hayırlı olsun sağlam kıskandırcak bisiklet.

1- Bacak boyuna göre belirlenir kadro ama mtbtr de 175-180 55-57 cm gözüküyor. Yol bisikletinde 54 kadro yaklaşık 81cm bacak boyu olan birine uygundur, eğer sizin bacak boyunuz bundan daha uzunsa gidonu ve seleyi yükselttiğiniz taktirde sorun olmaz ama gidon yükselmiyosa yokuşlarda ve yokuşlardan sonra beliniz ağrıyabilir. Gidon yükseltme aparatları var eğer sizin gidon boynunuzun çevresine uygun bulursanız sorun kalmaz diye düşünüyorum.

kadro boyu hesaplama :http://www.mtbtr.com/kadroboyu/hesapla.asp?apis=81&BikeType=Yol&submit=Hesapla

2- Alışma süreci vardır ama kısa bir süreçtir. Yarış bisikletlerinde alışma süreci frenler ve viteslerdir genellikle ince teker sorun çıkarmaz ama virajları biraz daha geniş almanız gerekir.

3- Vites, Fren kullanımı zor değildir zaten vitesi çok sık değiştirmezsiniz frenlerde direk açıkta parmaklarınızın altında duruyor.

• Bugün yeşil bisiklet kadıköyden trek fx 7.5 aldım.Ktm strada 4000 siparişi vermiştim ancak 57 kadrodan baska ellerinde yoktu.Bu arada şehir içi gezilerinde trek fx 7.5 in daha kullanışlı olacağını düşündüm.Bisiklet çok güzel ve kullanışlı.Sele borusu be maşa karbon.Özellikle yol tutuşuna bayıldım.Hızlanması çok güzel.Yokuş çekişi asfaltta akışı on numara.Zaten bugün sahil yolundan kurtköye kadar bisikletle döndüm.Havaalanı yolundaki bir şantiyede 7-8 tane köpeğin saldırısına uğradım.Beni yol yormadı ama köpekler baya yordu.Toplamda 43 km yol yaptım.Selesi çok güzel.Sadece yolun son kısımlarında ağrı yaptı.Boyum 175 cm. Kadro olarak 17.5 aldım çünkü 20 inç büyük olur dediler.Sahilden dönerken bugün yapılan bisiklet yoluna sahip çık etkinliğinede yetiştim.

Elcikleri rahat.Bisikleti sürmek keyifliydi.

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.Birde birazdan ağırlığını ölçüp yazacağım.

• Evet şimdi tarttım.Yalnız üzerinde pedal mevcut.Km saati kablosu ve matara yatağı ön ve arka reflektörler dahil ağırlık tam 10.5 kg.

Lastikler 700×28...

Pedallar vs olmadanda 10 kg kadardır sanıyorum ağırlığı.Alüminyum bir kadro için çok iyi.

Bugün bisiklet yolu çok kalabalıktı.Bir ara ölçtüğüm max.hız 47 km/h oldu düz yolda ama iki vites daha vardı.Ortalama hızı düz yollarda 20-30 km/h rahat kullanımda.Yokuşta ise 15-20 km civarında idi.

• Konu hortlatmış olacağım ama özür dilerim.
    Mtb den yol-yarış bisikletine geçecek oğlum için kadro boyu tavsiyesi isteyeceğim.
    Teşekkür ederim.
    Boy. = 158cm
    İç bacak boyu=75-77cm
    Kg 48.
    Bir çok site, görsel,tablo inceledim kafam karmakarışık.
    Malum günlerden dolayı çocuğu alıp bisiklet bakmaya denemeye de götüremiyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuthem -- 9 Mayıs 2020; 23:31:4 >

• Giriş seviyesi oğluma alışması için bunu almak istiyorum ama kadro boyu konusunda kararsızım.
    17"-19"-21" diye boyları var. Hangi uygun vücut ölçülerine acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.