Şimdi Ara

KTÜ DE OKUYAN ABİLERİMİZDEN YARDIM BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul konusunda az buçuk bi fikrim var ama yurtlar konusundaçok endişeliyim acaba yurt konusunda bilginiz varsa beni aydınlatabilirmisiniz

• Ben de büyük ihtimalle seneye ktüdeyim araştırmıştım biraz biltepe diye bi yurt var iyi görünüyorhttp://www.biltepe.com/
  • Benim de KTÜ'de olma olasılığım var. Bu yurt güzelmiş hocam o fiyatlara yemek dahil mi onu anlamadım?
  • KTÜ'de 1,5 sene okudum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

KYK'nın yurtları ikiye ayrılıyor kampüs içi ve kampüs dışı. Normalde yurtlar karmaydı bloklar erkek kız olarak ayrılıyordu fakat saçma sapan bir iş yapıp kızları ve erkekleri farklı yurtlara yerleştirdiler. Erkekler artık kampüs içinde kızlar ise kampüs dışında. Kampüs dışında olimpiyat köyü olarak da bilinen doğu karadeniz yurdu var 165tl yüksek ücretli olarak geçiyor ve mükemmel. 3 kişilik odalar sıcak su fiber internet buz dolabı onlarca çeşit yemek var. Diğer kampüs dışının da böyle olması gerek. Kampüs içindeki yurt ise kötü. 2. öğretimler dışında çeşit çeşit yemeği olan yeri kullanamıyorsunuz ve okulun yemekhanesinde yiyorsunuz. Odalarda ranza var 4 kişi 6 metrekarede falan kalıyosunuz sıcak su saatleri belli falan.

Okula gelecek olursak ben inşaat mühendisliği okudum hocalar falan harika ötesiydi bir kere bile okulun eğitiminden şikayetçi olmadım. Ortam da normal bir ortamdı. Kampüs de geniş uzunca bir kampüs ve denizin karşısında. Yeri güzel ve tam ortasından geçen yolda da dolmuşa otobüse biniyorsun.

En büyük sıkıntı şehir. Şehirde gezecek pek yer yok ve yapacağın şeyler sınırlı, bir yerden sonra.

• hocam verdiğin bilgiler gercekten cok yararlı oldu şeyi anlamadım biraz. şu olimpiyat köyündeki yurtlarda erkeklerde kalabiliomuydu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.