Şimdi Ara

Ktü Harita mı ?Selçuk Harita mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik üniversite olduğu için Ktü bana daha yakın fakat internette göz gezdirdiğimde selçuk ismini daha fazla duydum.Haritacılar için Selçuk baya iyi deniliyor.Bu neden peki?

Sizce hangisini ön sıraya koymalıyım tercihde ?

• KTÜ'nün bu bölümü oldukça iyi. Üniversitenin pek bilinmese de köklü bölümlerinden...
  • KTÜ tabiki ;) teknik üni sonuçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

KTÜ'nün bu bölümü oldukça iyi. Üniversitenin pek bilinmese de köklü bölümlerinden...

Ktü'de okuyorsun yada okudun galiba.Ktü nasıl bir üniversite, Trabzon nasıl bir şehir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manager17

Teknik üniversite olduğu için Ktü bana daha yakın fakat internette göz gezdirdiğimde selçuk ismini daha fazla duydum.Haritacılar için Selçuk baya iyi deniliyor.Bu neden peki?

Sizce hangisini ön sıraya koymalıyım tercihde ?

Siz anlaşılan harita mühendisliğini kafanıza koymuşsunuz..

Bende sınava bu sene girdim, internettende baya araştırdım harita mühendisliğini ve neredeyse herkesin görüşü olumlu...

Sizce nasıl harita ? Belki bende yazabilirimde ..
  • evet gerek internetten araştırdıklarım gerek harita mühendisi birkaç tanıdıkla konuşmamdan sonra harita mühendisliği kafama yattı.Sonucumun beklediğimden kötü gelmesinin ardındanda şuan yazılabilecek en iyi bölüm harita gibi duruyor.İş bulmada sıkıntı olmuyormuş duyduğum kadarıyla.Sen hangi üni'yi yazmayı düşünüyorsun ?
  • trabzonlu olarak diyebileceğim şey su uni. sına girdim bende trabzon gelişmekte olan bir ulke yani bildiğim kadarıyla trabzonda gece hayatı yok alırsın sevgilini geçersin sahile zaten ktü büyük bir üniversite havaalanın yakınında deniz kenarı(suyu pis :) ) eğitimi hakkında bişe diyemeceğim şehir merkezinede minubus le gidersin trabzonda taxi kavramı yoktur (havaalaıhariç)kulanılmazda minubusle 15-20 olmadan gidersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harita mı Bilgisayar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 377

KTÜ'nün bu bölümü oldukça iyi. Üniversitenin pek bilinmese de köklü bölümlerinden...

Ktü'de okuyorsun yada okudun galiba.Ktü nasıl bir üniversite, Trabzon nasıl bir şehir?

KTÜ iyi bir üniversite ama öğrenci kalitesi düşük. Trabzon da ne köy, ne kasaba yani öyle arada kalmış bir şehir. Gelişim sürecinde...
  • Yıldız teknik harita, Ktü bilgisayar mühendisliği bu bölümler hakkında bilgisi olanlar var mı. Görüşleriniz nelerdir
  • quote:

evet gerek internetten araştırdıklarım gerek harita mühendisi birkaç tanıdıkla konuşmamdan sonra harita mühendisliği kafama yattı.Sonucumun beklediğimden kötü gelmesinin ardındanda şuan yazılabilecek en iyi bölüm harita gibi duruyor.İş bulmada sıkıntı olmuyormuş duyduğum kadarıyla.Sen hangi üni'yi yazmayı düşünüyorsun ?

Benimde sıralamam 80.000 harita mühendisliği olarak Katü gelior en iyi olarak ama belki 1 sene daha beklerim benim asıl hedefim Deniz Ulaştırma İşletme Müh. çok kararsızım...

Ama yazarsam tabikide Katü'yü yazarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.