|
Kuantum bilgisayarlarda devrim: IBM kuantum bilgisayarı süper bilgisayarı yendi
-
-
Ekran kartı çalıştırılarak üretilebilen coinlere bel bağlayanlara bu gelişme önemli bir uyarı aslında. Dijital paralar konusunda çok bilgim yok, sanırım hepsi kazılamıyor. Ama kazılabilenlerin değerini bir anda düşürebilecek olay bu kuantum pc ler. Çünkü bu kapitalizm dünyada kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Bu pc ler daha geliştiğinde bir anda evlere düşmeyecek. Önce büyük firmalar edinecek. Onlarda binlerce kat hızlı kazdığında artan arzdan ötürü değerini 0 latabilir. O yüzden de ben dijital paraların öyle 100 bin dolarlara çıkıp herkesi kolayca zengin edebileceğini düşünmüyorum.
-
Quantum bilgisayar haberinde bile ilk aklına gelen coin kazmak olan yurdum güzel insanı. Sayende çağ atlayacağız. Dünya lideriyiz, galaksi lideri olacağız.
Bu coin yenmiyor, içilmiyor. Oksijen değil, nefes alınmıyor. Kolay coin kazarak dünya kurtarılamaz. Bu kafa ekonomimizi bu hale getiren ışıl ışıl gözleri olan kafa. Aklı başında kafaları yurt dışına yolladıkça yolluyoruz..quote:
Profil resmiSpider_hip(Doğan Eray)
Ekran kartı çalıştırılarak üretilebilen coinlere bel bağlayanlara bu gelişme önemli bir uyarı aslında. Dijital paralar konusunda çok bilgim yok, sanırım hepsi kazılamıyor. Ama kazılabilenlerin değerini bir anda düşürebilecek olay bu kuantum pc ler. Çünkü bu kapitalizm dünyada kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Bu pc ler daha geliştiğinde bir anda evlere düşmeyecek. Önce büyük firmalar edinecek. Onlarda binlerce kat hızlı kazdığında artan arzdan ötürü değerini 0 latabilir. O yüzden de ben dijital paraların öyle 100 bin dolarlara çıkıp herkesi kolayca zengin edebileceğini düşünmüyorum.
-
ismi bana eagle eye filmini hatırlattı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum, ETH'in PoS'a geçmesi ile ekran kartı madenciliği zaten bitti. Miningden kar eden yok artık.
Şimdi ise Yapay Zeka muhabbeti var, Nvidia ve AMD oraya yöneliyor gene oyuncular ezilecek tabi.
-
Dediğim gibi ben coin işinden anlamam. Hiç ilgilimi çekmedi. Ama yanlış bilmiyor isem, kısa yoldan zengin olma meraklısı ülkemiz, dünyada coin lideri imiş. Dolayısıyla ciddi bir kesimin parası bunlara gömülü. Dolayısıyla komple bir çöküş anında ülkenin parası uçmuş olacak. Dolayısıyla sana bana dolaylı yoldan daha da girmiş olacak.
Bana gelirsek, çok şükür ben oturduğum yerden hobim ile paramı kazanabilen dünyadaki nadir şanslı insanlardanım. 36 yaşına kadar birisinin yanında 18 gün mü ne çalıştım :D Onun dışında kendi işimi kurdum. Coinmiş, çiftlikmiş, saadet zinciriymiş hiç birine girmedim. Zaten 2 kat çalışsam 2 kat kazanırım ama şimdiki bana yetiyor diye kasmıyorum.
-
'...Eagle hala bir çözüm sunabiliyordu. Eagle'ın sonucunun doğru olup olmadığını test etmenin bir yolu olmamasına rağmen....'
Tamam.
-
Biri bana mı seslendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsan aleminde algılar gerçekleri geçti. Tiktok Twitter bilmem ne ile cehalet insanlığa hakim oldu. Şimdi sıra bilgisayar dünyasında.
Bilgisayar var soruya cevap bulmuş ama doğru olup olmadığı kimsenin zkinde değil. Cevap vermiş ya yeter.
Dünya çapında cahil egemenligi percinleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 17 Haziran 2023; 12:31:29 >
yine bir hintli
-
Süper bilgisayar ile bile hesaplanamayacak kadar büyük bir verinin doğruluğunu sınamak için ne kadar büyük bir işlem gücü gerektiğinin farkında mısınız acaba? Belli bir noktaya kadar sonuçlar zaten karşılaştırılmış ve doğru olduğu görülmüş.
-
Sonrası herkesin quantum hayali
IBM tüm çalışmalarını kuantum a yönlendirdi. Meyvelerini 5 sene sonra almaya başlayacağını düşünüyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ismi bana eagle eye filmini hatırlattı.
|
Dostum, ETH'in PoS'a geçmesi ile ekran kartı madenciliği zaten bitti. Miningden kar eden yok artık. Şimdi ise Yapay Zeka muhabbeti var, Nvidia ve AMD oraya yöneliyor gene oyuncular ezilecek tabi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X