Şimdi Ara

Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
8
Favori
167.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şimdi bu motorun ruhsatında araç sınıfı ne yazıyor?
  • erhanvb kullanıcısına yanıt
    Hocam o hızlar imkansız 50cc ile bu scooter ler 50km ile hızları sınırlandırılmıştır bunu ortadan kaldırmak için cdi takarsın bizim söylediğimiz tabirle beyin :) bunu takarsanızda en fazla göreceğin hız 70 80 km

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HüsnüÇoban

Hocam şimdi bu motorun ruhsatında araç sınıfı ne yazıyor?

Araç sınıfı L1
    Araç cinsi motorlu bisiklet (iki tekerli) yazıyor.

3 yıl sonra da ilk muayene var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

Nasip olursa bende almayı düşünüyorum. Antalya gibi düz şehirler için biçilmiş kaftan bence. ev iş 3 km bakkal pazar yeter zaten. 2 ton araba kaldıracağıma bunu kullanırım hem ekonomik hem park derdi yok sigorta bile yok :) daha ne olsun.

tam bu amaçlarla kullanıyorum şuanda ev iş 4 km market, alışveriş işleri birde her akşam pide alıyorum fırından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: knathom

quote:

Araç sınıfı L1

Ruhsatta l1 yazması için siz ekstra bir şey dediniz mi?
    Bende memlekete almayı düşünüyorum.O hız köy yolları için fazlasıyla yeterli bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

Nasip olursa bende almayı düşünüyorum. Antalya gibi düz şehirler için biçilmiş kaftan bence. ev iş 3 km bakkal pazar yeter zaten. 2 ton araba kaldıracağıma bunu kullanırım hem ekonomik hem park derdi yok sigorta bile yok :) daha ne olsun.

tam bu amaçlarla kullanıyorum şuanda ev iş 4 km market, alışveriş işleri birde her akşam pide alıyorum fırından :)

evet pide almayada giderim :D
  • quote:

quote:

quote:

Araç sınıfı L1

Ruhsatta l1 yazması için siz ekstra bir şey dediniz mi?
    Bende memlekete almayı düşünüyorum.O hız köy yolları için fazlasıyla yeterli bana.

Moped yada motorlu bisiklet diye belirtin.

• tam ben de bu motoru almayı düşünüyordum. kullanıp tecrübesini paylaşanan birini görünce sevindim.

hız olarak en fazla 70 mi gördünüz hocam?

2 kişi ortalama hız olarak ne kadara çıkabiliyorsunuz?

bir de km olarak göstergede 90 yazıyor. aliexpresste satılan ürün hızı yükseltmeye katkı sağlar mı acaba?

mondial revival ile kuba fighter arasında gidip geliyorum.

peo kisbee ve sym orbit fiyatları fahiş durumda. 50 cc motoru 5 bin tl ye satmaya utanmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

tam ben de bu motoru almayı düşünüyordum. kullanıp tecrübesini paylaşanan birini görünce sevindim.

hız olarak en fazla 70 mi gördünüz hocam?

2 kişi ortalama hız olarak ne kadara çıkabiliyorsunuz?

bir de km olarak göstergede 90 yazıyor. aliexpresste satılan ürün hızı yükseltmeye katkı sağlar mı acaba?

mondial revival ile kuba fighter arasında gidip geliyorum.

peo kisbee ve sym orbit fiyatları fahiş durumda. 50 cc motoru 5 bin tl ye satmaya utanmıyorlar.

Ben 70 e kadar çıktım hızı kestim, iki kişi ile 60 ı gördüm. Hatta bugun 2 kişi 40 km yaptım toz toprak gezdim yine. Ama hız yükseltici gerek yok bence motor 80 90 km ye çıkması güven vermiyor boyutu küçük sonuçta bende peugeot almaya gittim bayi ikisinde satıyordu performans ta kuba daha iyi diyince bunu aldım kalite açısından peugeot daha iyidir. Fiyat farkı var tabi.

• Dün itibari ile siyah renklisinden bende aldım. Yazlıkta babamın kullanması için . 50 cc için çok fazla bir alternatif yok malesef. Bulunduğum yerde mondial ve kuba vardı.

İki gündür kullanıyorum. İzlenimlerim;

Artıları; Rodajda olmasına rağmen hız tepkimesi beklediğimden iyiydi. Lastikleri çakıllı ve kumlu yollarda dengemi kaybettirmedi. Islak zemini bilemiyorum. Ayna görüş açısı gayet güzel.

Eksileri; Kullanım klavuzu vermediler motorun yanında yani teknik veriler maksimum yük ve rodaj hakkında bir fikrim yok. Sitesinde de bulamadım. Plastiği iyi değil. Acayip bir kokusu var bir süre sonra geçer diye umuyorum. Özellikle elciklerdeki plastiği elinize çok kötü koku bırakıyor. Amortisorleri çok sert en ufak çukur, tümsekte hoplatıyor.
    Çok hızlanmadığından frenleri mevcut haliyle idare eder.

Edit: Kullanım klavuzunu sitesinden buldum.

Mondialle teknik özellikleri çok yakın ancak mondialden daha ucuz olması ve motor gücünün daha fazla olması kuba tercih etmek için iyi bir sebep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 24 Haziran 2017; 0:45:21 >

• siella kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.

ne kadara aldınız?
  • Teşekkürler. 3.300 tl ye aldım

• Arkdaşlar 500 km yi geçtim motorda. Ortalama 13 kuruş yaktı. Hızı 75 km/saat geçmiyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bozuk yollarda girinti çıkıntıları hissettiriyor bunun dışında görüşüm olumlu.

• Kutluhan Kutluyoutube
    50 CC scooter motor kuba fıghter ( B sınıfı ehliyet)
    https://www.youtube.com/watch?v=WcCrdNjZaeM

bir arkadaş tanıtım videosu çekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

Kutluhan Kutluyoutube
    50 CC scooter motor kuba fıghter ( B sınıfı ehliyet)
    https://www.youtube.com/watch?v=WcCrdNjZaeM

bir arkadaş tanıtım videosu çekmiş.

Benimde aklımdaydı video çekmek fırsat olmamıştı. İyi olmuş..

• hocam fabrka çıkış mı 70 km yapıyor bu makine?

allegro 50 ile bunun arasında kaldım allegronun tipi daha çok hoşuma gidiyor ama çip takmadan sınırı 50 km onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orain -- 13 Temmuz 2017; 17:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orain

hocam fabrka çıkış mı 70 km yapıyor bu makine?

allegro 50 ile bunun arasında kaldım allegronun tipi daha çok hoşuma gidiyor ama çip takmadan sınırı 50 km onun

Evet ibre 90 a kadar ben 75 e çıktım en fazla ama 80 85 e çıkar tahminim yokuş aşağı...güven vermiyor o hızlarda bana.herhangi bir çip işlem vb yaptırmaya gerek yok.

• Hocam bende allegro var çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki 2.el piyasasi var mi ? Bende almayi dusunuyorum,2. El fiyatlari 2000-2500 tl arasinda alirken neye dikkat edilmeli ? Onerileriniz var mi ?

• Allegronun 2. El piyasası sahibinden de var ama nerde oturduğunuza bağlı bu örneğin çanakkale gibi şehirler için bu motorlar müthiş kullanım rahatlığı sağlıyor ama bursa için belirli yerlerde kullanabilirsiniz sadece ayrıca 2000 civarı ikinci elini bulmanız pek mümkün değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.