Şimdi Ara

kuba superlight 200 hakkında ki düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 17 yasinda araba kullanan bir trafik canavariyim. Ailemin arabayi benden almasi sonucu motor almalarini teklif ettim onlarda bu cevrede sürmem için kabul ettiler. Trafik bilgim var 1.5 yildir araba suruyorum sanirim bu motorsiklet ile trafige cikabilmem icin yeterli bi tecrubedir ayrica onundeki arabayi tekerleginden takip ediceksin falan filan onlari biliyorum Yada bildigimi saniyorum. Herneyse daha önce scooter tecrübem oldu sürdüm baya. Şimdi hepimizin kucuklukten ss lere ilgisi vardir benimde var honda cbr 125r almayi dusunuyorum ama motorsiklet ehliyeti almama daha var 20 ekim dogumluyum. Bende kucukten baslayip yani kuba superlight 200 alip yazi onunla gecirmeyi ehliyeti aldiktan sonra honda cbr 125r a gecmeyi planliyorum sizce mantikli mi.CC leri onemli degil hizliyken ruzgarin siddetinden korkuyorum degisik bir fobi o yuzden hiz yapamayacagim icin onemsiz onun disinda zaten dusuk viteslerde torklari iyi. Benim sorum kuba superlight 200 bana cok sorun cikartirmi cin mali malum kimse tavsiye etmiyor ama elim tornavida tutuyor anliyorum oyle islerden. Cok uzatmak istemedim ama yinede uzadi altin elbiseli adamin nerdeyse tum videolarini izledim motorcumuhabbeti falan olsun izledim ama hic bir yerde adam akilli superlight 200 ile duzgun bisey bulamadim. Bana anlayan anlamayan arkadaslar tavsiyelerinizi goruslerinizi yazarsaniz cok sevinirim iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fistikli olursa gelirim. Blok attim bisey olursa elemana pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.