Şimdi Ara

Kuba superlight & regal raptor 250 Sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, motosikletlerle ilgili çok bilgim yok yeni başlıcam daha önce denedim chopper tarz bi motor rahatlıkla kullanabiliyorum. Şimdi bir motor alıcam ancak karar veremiyor kuba superlight 200 tip olarak gayet güzel 5600tl civarlarında taksitle satılıyor ancak ne kadar kaliteli ? Çin malı olduğunu biliyorum bu beni düşündürüyor diğer yandan araştırdığıma göre regal raptor 250 öneriliyor 5 6 bin tl civarların 2. el bulabilirim diye düşünüyorum 2 motoru detaylıcam karşılaştırırsanız çok yardımcı olursunuz teşekkürler.

• regali tavsiye ederim eski motorumdu gayette memnundum sl200 chopper tarzı bir motor için küçük kalıyor bana pek şık gelmiyor
  • Regal Raptor surus tarzini pek begenmedim Kuba Superlight 200 gayet guzel geldi baslangic motoru olarak iyi bakalim bende bu yaz alicam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motosikletten anlamıyorsan 2. el işine girme. kuba superlight'ın keeway'in ürünü olması lazım. Keeway iyidir, ama motosikleti almadan önce iyice bak kırığı çıkığı, yamukluğu var mı diye, satıcıya da ben hiç bir şey bilmiyorum deme, kararlı görün yıllardır motosiklet kullanıyormuş gibi.
  • çine hiç bulaşma al bi tvs apache için rahat olsun
  • 2009dan beri regal raptor dd250e kullaniyorum hicbir sıkıntım olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • regal çin ama tvs de bildiğim kadarıyla Hindistan. ben shadow, intruder, v-strom a geçtikleri halde eski motosikletlerini gözlerinin içi gülerek anlatan bir sürü regalci tanıyorum. regal iyidir iyidir, candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtugan -- 12 Şubat 2014; 1:04:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Regal çinlilerin en iyisi diyebiliriz ama çinli sonuçta. Bütçeni biraz zorlarsan Hyosung GV250 sağlamdır.
  • Nosferatu* kullanıcısına yanıt
    imzamdan da anlaşılacağı üzere benim chevrolet aveo arabam var. chevrolet bildiğiniz gibi Amerikan markası ancak çinde üretiliyor. şimdi her çin malına kötü demek biraz haksızlık değil mi. çinde üretilip dünyanın üstü düzey markalarına kafa tutanlar var. en basit örnek vermek gerekirse sony nin fabrikası çindedir. her çin malı iyidir demiyorum ama herşeye de çin malı diye kötülemek haksızlık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtugan

imzamdan da anlaşılacağı üzere benim chevrolet aveo arabam var. chevrolet bildiğiniz gibi Amerikan markası ancak çinde üretiliyor. şimdi her çin malına kötü demek biraz haksızlık değil mi. çinde üretilip dünyanın üstü düzey markalarına kafa tutanlar var. en basit örnek vermek gerekirse sony nin fabrikası çindedir. her çin malı iyidir demiyorum ama herşeye de çin malı diye kötülemek haksızlık olur.

Öyledir muhakkak ama Çin malından memnun olan azdır yani. İlla alıcam diyorsanız aldıktan sonra cıvataları güzelce bir sıktırın. Yağını suyunu, balatalarını, hava filtresini, fren hidroliğini düzenli değiştirin. İlk tecrübe için de bunlar sıkıntı yaratabilir o yüzden önerilmez genelde çinliler motordan anlayan adam üstesinden gelebiliyor. Seçim sizin

• Nosferatu* kullanıcısına yanıt
    Avrupa güvenlik yani ncap testinden 5 yıldız alan bir aracın cıvatalarını mı sıktırayım yani. olmadı üstadım bu.
  • Sadece ben demiyorum bunu çevreden büyüklerden duyduğum budur yanlışım olabilir işi garantiye almaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

Edit : bu genel çinliler için geçerliydi yoksa regal çinliler arasında hatırı sayılır marka bakınca çok memnun olanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 10 Mart 2014; 22:22:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANone

Arkadaşlar merhaba, motosikletlerle ilgili çok bilgim yok yeni başlıcam daha önce denedim chopper tarz bi motor rahatlıkla kullanabiliyorum. Şimdi bir motor alıcam ancak karar veremiyor kuba superlight 200 tip olarak gayet güzel 5600tl civarlarında taksitle satılıyor ancak ne kadar kaliteli ? Çin malı olduğunu biliyorum bu beni düşündürüyor diğer yandan araştırdığıma göre regal raptor 250 öneriliyor 5 6 bin tl civarların 2. el bulabilirim diye düşünüyorum 2 motoru detaylıcam karşılaştırırsanız çok yardımcı olursunuz teşekkürler.

kuba superlight 200 kesinlikle hem fiyatı hemde performansı daha iyi bir motor
  • Arkadaşlar regal 250 kullanıcısı olan varsa motor hakkında yorum yapabilir mi?
    Genel anlamda sıkıntıları nelerdir. Çözümleri artıları eksileri?
    Aklımda bu motordan var ancak biraz düünme aşamasındayim.
    Bu arada motor çin malı değil tayvan. çinli keewayden vs çok daha iyi bir kaliteye sahip.
  • ben superlight 150 sahibiyim motorumdan zerre şikayetim yok fakat biraz daha param olsa regal raptorun sıvı soğutmalısını alıcaktım.

eğer regalin hava soğutmalısını alıcaksanız hiç almayın kuba superlight alın.

kuba eski keeway yani macardır hala parçaları macardır sadece çinde montaj edilir
  • slm oncelıkle.ben sınan .chopper tarzı bı motor almak ıstıyorum bu modelı gordum sızce nasıl km fazla bıraz ama kullanlar yorum atabılırmı alınırmıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-250cc-sorunsuz-161807821/detay
  • sinan3737 S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok bilgim yok ama 59bin km çok kafa bulandırıyor bu makinalarda. Sonuçta birinci sınıf motorsiklet değiller. O km de regal tercih edeceğine o fiyatlara 10 bin km altı Mondial MCT250 tercih et derim eğer özellikle de ilk motorun olucaksa.
    Mondialinde sorunları sıkıntıları var ama keyifli ve parça sorunu olmayan bir makina en azından. Ve çok daha düşük km de motor almış olucaksın.
  • arkadaşlar merhaba ben 40 yaşında yıllardır otomobil sürücüsü olan biryim 180 boy 105 kilom var curiser motor düşüncem var başlangıç seviyesinde öneriler nedir süret düskünü değilim keyif için düşünyorum 150-200 bin civarı ne önerirsiniz ankarada satıcılarda superlight125 105bin o-km fiyat verdiler birde önerileniri yada uyarılarınızı dikkatle okurum teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.