Küba vs Mondial

-
-
Selamlar,
2 Tane sıfır kuba bluberry (şimdi ismi blubird oldu) aldım kullandım, 2 yıl ve 2.000 km leri geçince sattım. 2 sinde de rodaj bakımını servise götürdüm sonra 1.000 km de bir yağını değiştirdim. Sorunsuz kullandım,
şimdi kuba brillant var o da 2.000 km lere geldi, o da sorunsuz (maşallah) eğer 2 kişi arada binerim diyorsan bu kasa olarak daha büyük daha görsel olarak gösterişli...
KUBA markası (hepsi aynı kalitede olsa da benim kendi tecrübelerime göre) bir tık daha dayanıklı diyebilirim.
(bu arada mondial hiç tecrübem yok)
Tavsiyem: alırken 80cc ye çevirsinler mutlaka, kullanırken de hiçbir zaman dip gaz sürekli gitme, 2.000 km ye gelmeden de kayışını mutlaka değiştir büyük sıkıntı ve masraf olmadan kullanabilirsin.
-
Cevabın için teşekkür ederim. Ben ikinci el 2023-2024 model alacağım kilometreleri 6.000KM falan. Piyasası nasıl Kübaların? Rahat satar mıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mondial wing çok tutuluyor. berbat bir motor ancak millet alıyor. satarken hızlı satıdlığı için alınır.
-
ben olsam almam :)
tabiki para ve karar senin.
500-1000 km deki ilanlar ile arasında çok fark yoksa bence çok km yapmayan ilan takip et, yakaladınmı git bakıp onu al.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X