Şimdi Ara

Küçüğüm ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşımın küçük olmasına rağmen yabancı dizileri altyazısız ve dublajsız şekilde anlayabiliyorum, Fransızca öğrenmeye başladım, okulda öğrenecek bir şeyimin kalmadığını düşünüyorum ingilizce hakkında, ne yapabilirim? (14 yaşındayım)

• hiç IQ testi yaptırdın mı? 14 yaşında yabancı bi dili yurtdışına hiç çıkmadan native seviyede öğrendiysen dahi olabilirsin. hani şu 'mucize çocuk' falan diye ana haber bültenlerine çıkan çocuklardan.
  • durbakalımorada D kullanıcısına yanıt
    Yaptırmadım ancak internetteki sitelerden girdiğimde geometri gibi şeylerden soruyor. onlarda ortalama seviyede çıkmıştı ki bence onlar yalan
  • Küçük kardeşim yeme bizi ben 40 yaşında bir abin olmama rağmen ve 5 sene yurtdışında kalmama rağmen İngilizce'yi bilemiyorum diyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool story, bro.
  • Beyler cidden 14 yasındaki birinin ingilizce bilmesi size imkansız mı geliyor ? Siz o yaşlarda pepee izlerken cocuk ingilizce ile meşgul olmuş olabilir , veya ailesinin baskısı sebebiyle ingilizce egitimi almıs olabilir.İnsanları küçümsemek yerine lütfen kendi hayatınıza bakın.
  • ben kimseyi inandırmak zorunda değilim. Ailemin isteği üzerinede eğitim almadım(laf atmak amacıyla yazmıyorum) oyunlardan ve dizilerden yavaş yavaş öğrenmeye başladım 7 yaşımda iken, çokta hoşuma gidiyor farklı diller öğrenmek, ben sadece sizden yardım istedim, inanmanızı değil
  • hem yaşını hemde ingilizce levelini gösteren bi belge paylaşmadığın sürece --(kimliğini ifşa etmeden)-- kimse sana inanmaz minik dostum. kimse sana inanmadığı sürece yardımda etmez. o yüzden ne yazıkki zor bi durumdasın ufaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotanlı 3477

Küçük kardeşim yeme bizi ben 40 yaşında bir abin olmama rağmen ve 5 sene yurtdışında kalmama rağmen İngilizce'yi bilemiyorum diyemem

Yani siz yapamadıniz diye başkası da mı yapamayacak? Bu nasıl kafadır?

Çocuk öğreniyor demek ki alla alla bu nasıl bir düşünce anlamak zor.

Sende yaşına göre uygun kitap oku gelişirsin ufaklık, ama fazla da kafayı ingilizce ile bozma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk demek ki çalışmış yapmış, bunda büyütülecek imkansız gibi görülecek birşey yok. Kendisine tek tavsiyem, İngilizce için dizi film izlemeye devam etsin, yani unutmamak için çalışsın. Çünkü dil nankördür, çok kolay unutulur.

Onun dışında Fransızca'ya devam edebilirsin, Avrupa'da çokça geçerliliği olan bir dildir, sonrasında ise Çince, Almanca veya İspanyolca'dan birini öneririm. Helal, aynen devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.