Bildirim
küçük bi darbe sonucu ekran böyle oldu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: JoKeR184
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi küçük bi darbe sonucu ekran resimdeki gibi oldu sizce neden olmuş olabilir?Ya arkadaşlar resmin boyutunu nası küçültebilirim?
konudan konuya zıplamak buna denıyor olsa gerek, biz ekranı merak ederken adam resmın boyunu kucultmeyı sormuş :D -
şu an şoktayım çıkınca(çıkabilirsem) yazıcam sözquote:
Orijinalden alıntı: :SworD:quote:
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi küçük bi darbe sonucu ekran resimdeki gibi oldu sizce neden olmuş olabilir?Ya arkadaşlar resmin boyutunu nası küçültebilirim?
konudan konuya zıplamak buna denıyor olsa gerek, biz ekranı merak ederken adam resmın boyunu kucultmeyı sormuş :D -
ya resmin boyutu büyük olduğundan koyamadımquote:
Orijinalden alıntı: webislander
şu an şoktayım çıkınca(çıkabilirsem) yazıcam söz
Alıntıları Göster -
Uzantisini gif yap -
Ekran catlamis gibi gozukuyor ufak bir darbeden de nasil o hale gelir sasirtici :S -
ekranda bi problem yok görüntü öyle.quote:
Orijinalden alıntı: isosem19
Ekran catlamis gibi gozukuyor ufak bir darbeden de nasil o hale gelir sasirtici :S -
Hocam malesef ekranin zarar gormus. Bence bir servise gitsen daha iyi olur -
Peki.zaten telefon benim deil bi arkadaşın.ona yardım edeyim dedim.ama iş servisteymiş.quote:
Orijinalden alıntı: CTU
Hocam malesef ekranin zarar gormus. Bence bir servise gitsen daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Durden -- 25 Eylül 2011; 13:11:28 > -
ekranın kırılmış geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: Travis Durden
Peki.zaten telefon benim deil bi arkadaşın.ona yardım edeyim dedim.ama iş servisteymiş.
Alıntıları Göster -
allah başa vermesin kötü bir durum geçmiş olsun...quote:
Orijinalden alıntı: slayerxp
ekranın kırılmış geçmiş olsun
Alıntıları Göster -
bendeki 25-30 cm lik bi sehpadan fayansa düştü ve metal kısmı çok hafif büküldü,kilit tuşuda içine çökmesi cabasıquote:
Orijinalden alıntı: hacker_honour
allah başa vermesin kötü bir durum geçmiş olsun...
Alıntıları Göster -
Ya telefon benim deil arkadaşımın resmini çekip koyayım dedim belki başkasındada olmuştur diye.bu arada o kırık deil görüntü öyle camda hiç bi çizik falan yok yani sadece görüntü öyle.quote:
Orijinalden alıntı: Luke Cage
bendeki 25-30 cm lik bi sehpadan fayansa düştü ve metal kısmı çok hafif büküldü,kilit tuşuda içine çökmesi cabası
Alıntıları Göster
-
ekran tek katman değil,bu yüzden alt katmanlarda bi sıkıntı var. -
olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06
ekran tek katman değil,bu yüzden alt katmanlarda bi sıkıntı var. -
quote:
Ya telefon benim deil arkadaşımın resmini çekip koyayım dedim belki başkasındada olmuştur diye.bu arada o kırık deil görüntü öyle camda hiç bi çizik falan yok yani sadece görüntü öyle.
iPhone da 3 tabaka camsı yüzey var.. sen en üsttekini çatlamamış olarak görüyorsun ancak alt yüzeylerden birisi çatlamış göründüğü kadarıyla.. geçmiş olsun -
Alt katmanlardan birisi catlamis. Gecmis olsun. -
Geçmiş olsun, iPod'umun ekranı kırıldığında ben de öğrendim, temel olarak 2 katman var (en azından benim anladığım):quote:
Orijinalden alıntı: CodeX
Alt katmanlardan birisi catlamis. Gecmis olsun.
1- Digitizer, dokunmayı algılayan kısım
2- LCD, görüntüyü sağlayan kısım
Ben de sorun arkadaşınızınkinin tam tersiydi, görüntü de bozulma yoktu ama çatlağı parmağınızla hissediyordunuz. Kolay gelsin, tekrar geçmiş olsun.
Saygılar. -
Geçmiş olsun üzücü bir durum umarım kimse karşılaşmaz.quote:
Orijinalden alıntı: 1megabayt
Geçmiş olsun, iPod'umun ekranı kırıldığında ben de öğrendim, temel olarak 2 katman var (en azından benim anladığım):
1- Digitizer, dokunmayı algılayan kısım
2- LCD, görüntüyü sağlayan kısım
Ben de sorun arkadaşınızınkinin tam tersiydi, görüntü de bozulma yoktu ama çatlağı parmağınızla hissediyordunuz. Kolay gelsin, tekrar geçmiş olsun.
Saygılar.
Alıntıları Göster
-
Büyük geçmiş olsun...quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
Geçmiş olsun üzücü bir durum umarım kimse karşılaşmaz.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iphone tax free türkiye
- iphone 14 pro max e-sim sorunu
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- android telefon xray cihazından nasıl geçirilir
- apple geçersiz doğum tarihi
- iphone 15 ile 16 arasındaki fark
- iphone 16 görsel
- numara sorgulama
- en çok satan telefon markaları
- iphone kilit modu kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X