Şimdi Ara

küçük bi darbe sonucu ekran böyle oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi küçük bi darbe sonucu ekran resimdeki gibi oldu sizce neden olmuş olabilir?Oldu ekteki dosyadan bakabilirsiniz.Telefonu açarken apple logosunda bile çıkıo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Durden -- 25 Eylül 2011; 12:24:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JoKeR184

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi küçük bi darbe sonucu ekran resimdeki gibi oldu sizce neden olmuş olabilir?Ya arkadaşlar resmin boyutunu nası küçültebilirim?

konudan konuya zıplamak buna denıyor olsa gerek, biz ekranı merak ederken adam resmın boyunu kucultmeyı sormuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

quote:

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi küçük bi darbe sonucu ekran resimdeki gibi oldu sizce neden olmuş olabilir?Ya arkadaşlar resmin boyutunu nası küçültebilirim?

konudan konuya zıplamak buna denıyor olsa gerek, biz ekranı merak ederken adam resmın boyunu kucultmeyı sormuş :D
    şu an şoktayım çıkınca(çıkabilirsem) yazıcam söz
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

şu an şoktayım çıkınca(çıkabilirsem) yazıcam söz

Alıntıları Göster
    ya resmin boyutu büyük olduğundan koyamadım
  • Uzantisini gif yap
  • Ekran catlamis gibi gozukuyor ufak bir darbeden de nasil o hale gelir sasirtici :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Ekran catlamis gibi gozukuyor ufak bir darbeden de nasil o hale gelir sasirtici :S
    ekranda bi problem yok görüntü öyle.
  • Hocam malesef ekranin zarar gormus. Bence bir servise gitsen daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

Hocam malesef ekranin zarar gormus. Bence bir servise gitsen daha iyi olur
    Peki.zaten telefon benim deil bi arkadaşın.ona yardım edeyim dedim.ama iş servisteymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Durden -- 25 Eylül 2011; 13:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travis Durden

Peki.zaten telefon benim deil bi arkadaşın.ona yardım edeyim dedim.ama iş servisteymiş.

Alıntıları Göster
    ekranın kırılmış geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerxp

ekranın kırılmış geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    allah başa vermesin kötü bir durum geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_honour

allah başa vermesin kötü bir durum geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    bendeki 25-30 cm lik bi sehpadan fayansa düştü ve metal kısmı çok hafif büküldü,kilit tuşuda içine çökmesi cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

bendeki 25-30 cm lik bi sehpadan fayansa düştü ve metal kısmı çok hafif büküldü,kilit tuşuda içine çökmesi cabası

Alıntıları Göster
    Ya telefon benim deil arkadaşımın resmini çekip koyayım dedim belki başkasındada olmuştur diye.bu arada o kırık deil görüntü öyle camda hiç bi çizik falan yok yani sadece görüntü öyle.

• ekran tek katman değil,bu yüzden alt katmanlarda bi sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

ekran tek katman değil,bu yüzden alt katmanlarda bi sıkıntı var.
    olabilir.
  • quote:

Ya telefon benim deil arkadaşımın resmini çekip koyayım dedim belki başkasındada olmuştur diye.bu arada o kırık deil görüntü öyle camda hiç bi çizik falan yok yani sadece görüntü öyle.

iPhone da 3 tabaka camsı yüzey var.. sen en üsttekini çatlamamış olarak görüyorsun ancak alt yüzeylerden birisi çatlamış göründüğü kadarıyla.. geçmiş olsun
  • Alt katmanlardan birisi catlamis. Gecmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

Alt katmanlardan birisi catlamis. Gecmis olsun.
    Geçmiş olsun, iPod'umun ekranı kırıldığında ben de öğrendim, temel olarak 2 katman var (en azından benim anladığım):

1- Digitizer, dokunmayı algılayan kısım

2- LCD, görüntüyü sağlayan kısım

Ben de sorun arkadaşınızınkinin tam tersiydi, görüntü de bozulma yoktu ama çatlağı parmağınızla hissediyordunuz. Kolay gelsin, tekrar geçmiş olsun.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Geçmiş olsun, iPod'umun ekranı kırıldığında ben de öğrendim, temel olarak 2 katman var (en azından benim anladığım):

1- Digitizer, dokunmayı algılayan kısım

2- LCD, görüntüyü sağlayan kısım

Ben de sorun arkadaşınızınkinin tam tersiydi, görüntü de bozulma yoktu ama çatlağı parmağınızla hissediyordunuz. Kolay gelsin, tekrar geçmiş olsun.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun üzücü bir durum umarım kimse karşılaşmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Geçmiş olsun üzücü bir durum umarım kimse karşılaşmaz.

Alıntıları Göster
    Büyük geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.