Şimdi Ara

Küçük bir köyün okul sitesini yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir köy okulu olan Ovacık Köyü İlköğretim Okulu için zor da olsa amatörçe bir site yaptım. Bu siteyi geliştirmeyi düşünüyorum. Yaptığım hatları ve nasıl geliştirebilceğim konusunda yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.Şimdiden Teşekkür ederim.
    Ovacık Köyü İlköğretim Okulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabos45 -- 28 Mayıs 2006; 19:09:44 >

• benim san bi sorum olcak sen şu butonları nasıl yaptın????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloder -- 25 Mayıs 2006; 15:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloder

benim san bi sorum olcak sen şu butonları nasıl yaptın????????
    Bir arkadaşımın verdiği javascript kodları ile yaptım. Niye ki güzel olmamış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabos45

Bir arkadaşımın verdiği javascript kodları ile yaptım. Niye ki güzel olmamış mı?

Alıntıları Göster
    Host olarak mynet'i kullandığın için site çok yavaş açılıyo. Sağlam bi hosta geçmeyi düşünmezmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 25 Mayıs 2006; 16:37:53 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    lütfen msn imi ekleyin.

size herşekilde yardımcı olmak istiyorum.

ovacık nereye bağlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx23

lütfen msn imi ekleyin.

size herşekilde yardımcı olmak istiyorum.

ovacık nereye bağlı?

Alıntıları Göster
    site güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

site güzel olmuş

Alıntıları Göster
    Doobly usta sağlam bir host demişsinde ben bu konularda tam bir acamiyim. Böyle forumlardan faydalanarak zorla bir site yaptım. Nasıl bir host örnek olarak verebilirmisin. Nasıl bir host alabilirim. 15 gündür forum forum geziyorum. Yardımları olan herkese çok çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Doobly usta sağlam bir host demişsinde ben bu konularda tam bir acamiyim. Böyle forumlardan faydalanarak zorla bir site yaptım. Nasıl bir host örnek olarak verebilirmisin. Nasıl bir host alabilirim. 15 gündür forum forum geziyorum. Yardımları olan herkese çok çok teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    menülerde ki yazıları bence büyük harfle yazma ..ANASAYFA gibi deilde Anasayfa...(verdana iyi olur)

ortadaki banner bence güsel olmamış..
    sol menülerde hareket eden gif ler yerine daha sade bişi seçebilirsin.

birde times new roman yerine farklı bi font kullan...

yani gözüme ilk olarak çarpan bunlar arkadaşımm..
    birde böle bir okulun websitesini yapcaksan bence host satın almalısınn...
    başarılarının devamını dilerimm..

saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: JR.IVORY

menülerde ki yazıları bence büyük harfle yazma ..ANASAYFA gibi deilde Anasayfa...(verdana iyi olur)

ortadaki banner bence güsel olmamış..
    sol menülerde hareket eden gif ler yerine daha sade bişi seçebilirsin.

birde times new roman yerine farklı bi font kullan...

yani gözüme ilk olarak çarpan bunlar arkadaşımm..
    birde böle bir okulun websitesini yapcaksan bence host satın almalısınn...
    başarılarının devamını dilerimm..

saygılar..

Alıntıları Göster
    kardeşim eline sağlık güzel bir çalışma ilk sefer için eğer yardıma ihtiyacın olucaksa hiç çekinme

• quote:

Orijinalden alıntı: mamy392

kardeşim eline sağlık güzel bir çalışma ilk sefer için eğer yardıma ihtiyacın olucaksa hiç çekinme

Alıntıları Göster
    resimlerin boyutları fazla bu yerden kaybetmene neden olur. Bu nedenle paint/uzat eğ ile çözünürlülüğü değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratAtasci

resimlerin boyutları fazla bu yerden kaybetmene neden olur. Bu nedenle paint/uzat eğ ile çözünürlülüğü değiştir.

Alıntıları Göster
    hocam calısma guzel olmus msnı mı ekle elımden gelen yardımı yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cHiM4RiC

hocam calısma guzel olmus msnı mı ekle elımden gelen yardımı yaparım

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Dediklerinizin bir kısmını yaptım. Biraz daha iyi oldu. Ayrıca domain ve host alma konusunda yardımlarından dolayı lynx23 kardeşimize teşekkürlerimi sizlerin aracılığıyla sunmak isterim. Bu site sizin gibi yardımsever ustalar sayesinde yapıldı. Çünkü hiç bir şey bilmeden bu işe girdim. Siteyi ufak hatalar dışında beğendiğinize çok sevindim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sabos45

sadece flashla daha iyi olurdu diecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloder

quote:

Orjinalden alıntı: sabos45

sadece flashla daha iyi olurdu diecektim

Alıntıları Göster
    arkadaşım bende mynet üzerinden site yapmak istiyorumacaba kendin nasıl site yaparım ve mysitem de yayınlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_34

arkadaşım bende mynet üzerinden site yapmak istiyorumacaba kendin nasıl site yaparım ve mysitem de yayınlayabilirim

Alıntıları Göster
    Vaktin varsa forumu incele. Her şey forumda anltılmış. Ben forum sayesiyisinde yapabildim. Bu konuda ben de acemiyim.
  • quote:

Vaktin varsa forumu incele. Her şey forumda anltılmış. Ben forum sayesiyisinde yapabildim. Bu konuda ben de acemiyim.

Alıntıları Göster
    arkadaşım güzel olmuş.
    ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bage

arkadaşım güzel olmuş.
    ellerine sağlık.

Alıntıları Göster
    Çok güzel olmuş siteniz.Bende öğretmen adayı olmak üzereyim.Elimden geleni yaparım, bugun size yarın bize.

İyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufpb

Çok güzel olmuş siteniz.Bende öğretmen adayı olmak üzereyim.Elimden geleni yaparım, bugun size yarın bize.

İyi akşamlar

Alıntıları Göster
    uğraşmışsınız belli ama neden heryerde hareketli animasyonlar, kayan yazılar var? bu gözü yorar ve kaliteli animasyonlar olmadığı için güzel görünmüyor. şık ama hareketsiz olanı tercih ederseniz daha güzel durur.

birde başlıkların altındaki renkli kısım çok sırıtıyor. MENU,yararlı linkler, güzel okulumuz gibi yazıların altındaki kısım. sitenin acilen renk düzenine ihtiyacı var

uğraştığınız için tebrikler bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

uğraşmışsınız belli ama neden heryerde hareketli animasyonlar, kayan yazılar var? bu gözü yorar ve kaliteli animasyonlar olmadığı için güzel görünmüyor. şık ama hareketsiz olanı tercih ederseniz daha güzel durur.

birde başlıkların altındaki renkli kısım çok sırıtıyor. MENU,yararlı linkler, güzel okulumuz gibi yazıların altındaki kısım. sitenin acilen renk düzenine ihtiyacı var

uğraştığınız için tebrikler bu arada

Alıntıları Göster
    ŞEREFİME GÖZLERİM YAŞARDI O COCUKLARA BU KADAR DEĞER VERMENİZ MUHTEŞEM MALESEF ÇOGU İNSAN ARTIK BUNU YAPMIYOR.ONLARI KUCUK GORUYOR.NE DEMİŞ ULU ÖNDERİMİZ KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR.BU İYİ YÜREKLİLİĞİNİZDEN DOLAYI SİZE ÜCRETSİZ HOST VERMEK İSTİYORUM KABUL EDERSENİZ EĞER BANA ULAŞIN LUTFEN NETWORK AJANS SHELL HİZMETLERİ AŞAĞIADA ADRESİM VAR.OK.TEKRAR KUTLARIM SİZİ.ALEM BUYSA AVACIK KÖYÜ.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: matrixweb

ŞEREFİME GÖZLERİM YAŞARDI O COCUKLARA BU KADAR DEĞER VERMENİZ MUHTEŞEM MALESEF ÇOGU İNSAN ARTIK BUNU YAPMIYOR.ONLARI KUCUK GORUYOR.NE DEMİŞ ULU ÖNDERİMİZ KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR.BU İYİ YÜREKLİLİĞİNİZDEN DOLAYI SİZE ÜCRETSİZ HOST VERMEK İSTİYORUM KABUL EDERSENİZ EĞER BANA ULAŞIN LUTFEN NETWORK AJANS SHELL HİZMETLERİ AŞAĞIADA ADRESİM VAR.OK.TEKRAR KUTLARIM SİZİ.ALEM BUYSA AVACIK KÖYÜ.. :)

Alıntıları Göster
    çabandan dolayı kutların seni güzel bir iş yapmışsın ayrıca siten çok dinamik, ancak tasarım yönün zayıf geldi bana birde Sık kullanılanlar olacak o yazdığın bi imla hatası çarptı gözüme.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.