K.K---->Küçük kardeşim (9 yaşında) O.K---->Ortanca kardeşim (11 yaşında) Orjinal olması adına onların yazdığı gibi buraya aktaracağım... TAkipte kalın KAR TANESİ Ben küçük kar tanesiyim Çeşit çeşidim Çocukların küçük arkadaşı Büyüklerin baş belasıyım Sıcağın düşmanı Soğuğun vazgeçilmezi Ben bazen kardan adam Bazen kar topu Eridiğim zaman üzülürler Yağarsam sevinirler Sizin tatlı soğunuzum Çünkü ben sizin kar tanenizim Yazan:O.K Abi'me Ben doğduğum zaman İlk sevinen belki sen oldun O sevgi dolu kalbinle sardın beni Ben o zaman anladım abi'yi 11 seneden beri Kimseyi benle değişmedin Hiç kimseye benzemezsin Bir ay gibi Sen kalbini bana açtın Ben sana Sonsuza kadar bitmeyecek Abi kardeş sevgisi Yazan:O.K Can abi Can abi yakışıklı abi Ne güzel o günler Kim güldürürlerse beni Hep senin şakaların güldürür beni Sen gidersen çok üzülürüm Seni sevmemden Bütün kızlardan kıskanıyorum Benim canım abim Senin sevgin yeter bana Benim canım abim Akıllı, becerikli bilgin abi Canım canım canım canım abi Melek abi Senin gibi bir abiyi herkes ister BAzı çocuklar senin kıymetini bilmezler Can abi yakışıklı abi Fatma'yla ne kadar iyi arkadaş olsak bile Senin yerin başka abi Canım canım canım canım abi Melek Abi Bilgin abi çalışkan abi Canım abim Bizi çok seviyorsun Bir tanesin abi Yazan:K.K