Şimdi Ara

Küçük Müslüme'nin dedesi biyolojik babası çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://t24.com.tr/haber/muslume-nin-annesi-kayinpederim-bana-tecavuz-etti-ve-cocuklarimdan-birisi-onun-oglu,996300

Alıntı

metni:
    Müslüme’nin annesi: Kayınpederim bana tecavüz etti ve çocuklarımdan birisi onun oğluHasan Yağal’ın, Müslüme’nin ağabeyinin de biyolojik babası olduğu tespit edildi. "Kayınpederim bana tecavüz etti" dedi, çocuklarından birinin daha Hasan Yağal'ın olduğunu ileri sürdü. 

• maalesef müslümenin ablasıda bu heriftenmiş.

söyleyecek bişey yok.

• Kasatka kullanıcısına yanıt

Mutlaka bir ayırt edici özelliği vardır diye düşünüyorum.

• İğreniyorum tiksiniyorum yeter artık ya
    Bu yaşadığım yerde de komşu gelinini elliyordu en son davalık olmuşlardı sonra ne oldu bilmiyorum
    Hep doğudan mı çıkar bu tür pislikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adi şerefsizKüçük Müslüme'nin dedesi biyolojik babası çıktı Küçük Müslüme'nin dedesi biyolojik babası çıktı Küçük Müslüme'nin dedesi biyolojik babası çıktı 

• Ya şimdi bunun gibi sapkınlıkların suçlusu netflix mi?

Kim bilir ne türlü sapkınlıklar cinayetler vardır bilinmeyen.

Sonra Avrupa Amerika marjinal ahlak yoksunu çocuklarımızı filmlerle zehirliyorlar hee kesin öyledir kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

İlla avrupalı mı olması gerekiyor ben iç anadoluluyum iç anadolulardan tiksinti duyuyorum toplumumuz da ahlak diye bi şey kalmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batıdan ahllaklıyızcılar veya sınav dünyacıları gelip şu olayı bir anlatsın.
    Özellikle bu dünya bir sınav diyenler.

• çocuğun ne suçu var lan şerefsiz köpek.

bunu yavaş yavaş öldüreceksin.

ulan bir günde düzgün haber okuyalım

ekonomi desen bok ülke desen bok birde sizinle mi uğraşacağız sapık köpekler.

• Anadolu cografyasinda millet musluman ve cinsellik evlilik oncesi bir tabudur.
    Cinsel macera yasamak ve bunu anlatmak cogu zaman ayiplanmaz dahasi imrenme olarak gorulur.
    Anadolunun bazi koylerinde namus cinayeti cikmamasi icin ya insanlari kucuk yasta evlendirirler yada ahirin kapisini acik birakip essekle, kopekle iliskiye girmesini saglarlar.
    Sehirlerde ise kadinlarin bosanma asamasindan sonra yanlizligi tercih edip kopek ile cinsel ihtiyacini gidermesi ise her gecen gun artmaktadir.

Onemli bir ihtiyac tasiyan cinsellik goz ardi edildigi surece yada insanlarin bunu giderecek ortamlara devlet kontrolunde sahip olmadigi surece bu tip haberleri daha cok duyacaz !

Yaziktir, gunahtir ! Kucucuk cocuk nelere maruz kaliyor suursuz insanlar yuzunden !

• Anadolu irfanı böyle bişey heralde.

• Tum islam cografyasi boyle.sadece anadolu degil.

• mhmdvv M kullanıcısına yanıt

Anadolunun disindada boyle seyler cok oluyor

• bu kadını linç ettirdiler asalakların hakkından geliyordu diye. şimdi daha iyi anlıyorum türkan saylanı. kimler ile savaş vermiş. anadoluyu kurtarmak lazım!

Küçük Müslüme'nin dedesi biyolojik babası çıktı
  • Torununun dedesi aynı zamanda biyolojik babası olup kendi torunu-biyolojik kızına tecavüz ettiğinden kız ölü mü bulunmuş? Doğru mu anlamışım?

• Anadolu dışında karşı cinsten biriyle sokakta el ele tutuşsan linç ediyolar mı?

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Kızın fiziki olarak babası, resmi olarak dedesi.

Kızın resmi babası da aslında abisi.

Dna testlerinde hata payı konulsa da gerçek baba örnek varsa %99 gibi oranlarla çıkıyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.