haklısın fakat ginede bu insanlar iç anadolulu. kışı geçirmek için hayvanlarla oraya göç etmişler. fakat benim söyleyeceğim. İstanbulun bozulması. 1 kişiye10 kişinin saldırıp dövmesi, hırsızlık, 3 kağıtçılık, aşırı dindar ama erkeğin her türlü pisliği yapması anaduludan gelen göçlerle oldu. Kalite gidip birbirine aşırı benzeyen tuhaf insanlarla istanbul bugünkü hale geldi. Tabi bana kızanlar olacak ama esas istanbullu olanlar beni anlayacaktır. Herkesin beni anlamasını zaten beklemiyorum |
Küçük Müslüme'nin dedesi biyolojik babası çıktı (4. sayfa)
-
-
olay şu hocam dilim varmıyor ama bu kansız şöyle yapmış.
gelinine tecavüz etmiş
gelininden müslüme bebek doğmuş
sonra da gelininden doğan müslüme bebeğe yani kendi öz kızına tecavüz edip öldürmüş.
ibreti alem aşkına kesip eline vericeksin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tecavüz ederek öldürmüş. kansız namussuz.
Torununa demek istemişsin sanırım.
-
Kim öldürmüş küçük kızı? Bulabildiler mi?
Bu organizma küçük kızın babası olduğu için mi tutuklanmış? Peki küçük kızı kim öldürmüş?
Ben daha güzel bir soru sorayım... Babası olması suç mu? Milletde kafa yok bilirsiniz. Küçük kızın babası olunca millet sandı ki kendi kızına tecavüz etti...var mı böyle bir kanıt?
Allahtan öbür tarafta adaleti insanlar sağlamıyor :D yaşlı adam küçük kızın babası olmak dışında (ki grlinine tecavüz varsa suç sayılır ama yoksa sadece etik olarak ayıp diyebiliriz) yani küçük kızın babası olmak dışında ne suç işlemiş bir kanıtı var mı? Müslüme'yi öldüren kim? Yaşlı bir adam kızın babası çıktı diye nasıl oluyorsa küçük kızın ölümünden suçlanıyor?
Ben inanmıyorum, öyle diyorlar dediklerin IQ'su 60 olan organizmalar zaten. Küçük kızın cesedinin yanından geçen birini görseler aaa bu tecavüz etti öldürdü hem de gördük derler. Kanıtlara bakmak lazım, halkın dediğine inanmayın. Halk doğruları görebilseydi bugün düşün neler olurdu :)
Boynundan öpemez mi? Dedeler, babalar, çocuklarını torunlarını boynundan öpmüyor mu? Niye her haberden iğrençlik duyuyorsunuz? Araştırmaları yapanlar hatta yargıçlar da sizin gibiyse yandı Türkiye'de insanlar.
İşte sıkıntı burda... hani tecavüz kanıtı? Gelin diyor ki kayın babam bana tecavüz etti...herkes de düşünüyor kü ölen müslüme konuştu bana tecavüz etti dedem...yani orda insanlar biraz ölçüyü kaçırmışlar. Tecavüz kanıtı var mı yok mu varsa kim suçlu bilinmiyor...
Gelinine tecavuz ederken kocasi naapmis peki?cafeye gidip dertlenip nargile mi yakmis?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dna testi. sperm örnekleri belki yapılmıştır ama en net sonuç bu testler. bende bildiğimi söyledim.
Alıntı
metni:Olayla ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal'ın gelini Selvi Yağal'a tecavüz ettiği anlaşıldı. Dedenin aynı zamanda aile içinden de birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi. -
3 yil once gelin belki isteyerek yapti, kim anlamis 3 yil once o gun geline tecavuz edildigini? Baksana 2 cocuk da yasli adamdanmis. Belki de gein dedigimiz kadinin kocasi bu yasli adam. Hadi hodri meydan, herkes bise atiyor ben de yaziyorum o zaman. Yasli adamin oglu yasli adamin karisina nikah kiymis resmi olarak, goz koymus yasli adamin karisina. Atan atana nasolsa :D
-
Belki yapilmistir diyerek adam yargilniyor farkindaysaniz... Once sucla, kufret, beddua et, lanet oku, sonra da belki yapilmistir deniliyor iste gordugun gibi dostum. Kanit falan olmadan onun bunun lafiyla sakin hareket etmeyin, yoksa uzaya yol yapacaz derler sen de hurra diye sevinirsin iste gunumuz insanlari gibi.
-
Agzina saglik yigidim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mutlaka bunun bir tekniği falan vardır, inceleme yapılmış sonuçta. Bence git sor " nasıl buldunuz " diye en iyisi
-
3 yaşında çocuk arkadaş, bu tecavüz işi gerçek değil umarım, bu kadar sapkınlık nasıl olur aklım almıyor,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanrı güçlü cinsel dürtü vermiş sonuçta bunu yaratıcı vermiş sonuçlarını bilmeyecek mi... Tanrı insanı yaratıcam dediğinde melekler kan döken aşağılık pislik işler yapan insanı mı yaratacaksın gibi şeyler demiş...insanların çoğu pisliktir aşağılıktır beyninden geçenler gösterilse tahammül edilemez. Normalde insanlarla arkadaşlık dostluk edilmemesi gerekir ama Tanrı yine de bu insanlarla muhatap bırakıyor dağda bayırda tek başına hayat geçmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X