< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Küçük Müslüme'nin dedesi biyolojik babası çıktı (3. sayfa)
-
-
Hayır dostum. Ben de çok araştırdım. Küçük çocuğun annesine tecavüz ettiği düşünülen ve küçük çocuğun da aslında babası olduğu söylenen adam, çocuğun annesine tecavüz ettiği sanıldığı için, tecavüz sonrası doğan ve 3 yaşına gelen küçük kıza da tecavüz etmiş sayılıyor cahil halk tarafından.
Almanlar kaybedince biz de yenik sayıldık gibi yani. IQ su 60 olan halk yargı dağıtırsa olay böyle olur.
Predestination filminde bile böyle mantıksızlık yoktu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Kasım 2021; 0:1:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iste bunlar hep Netflix izlemekten oluyor...
-
Magrip cografyasina, kafkas cografyasina git bak bakalim el ele tutusanlara neler yapiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turan Dursun kendisi Anadolu da şahit olduklarını. Külleteyn isimli kitabında anlatıyordu, insanın aklı duruyor, filmlerde olmayan seyler oluyor resmen ama hiç açıklanmıyor.
yıllar önce bayramda köye gitmiştim akşam kahvede konuşurken köydeki erkeklerin eşşek siktiklerini öğrenmiştim, o ana kadar o köy insanı benim gözümde çok masum böyle maç izleyip gülüşen kişilerdi, o anda anladım ki ben aşırı saf ve toy muşum. meğer millet bizi öpecek kapasiteye sahipmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şerefsiz köpek herif. Bunlar bir de millete müslümanlık dersi vermeye çalışır. Cibilliyetini sikeyim seni hapishanede kader mahkumları deşip ikiye böler inşallah.
-
He tamam onlar yapıyosa biz de yapak.
-
Türkiye ensest oranının en yüksek olduğu ülkelerden biri. İsveç dünyada taciz ve tecavüz oranının en yüksek olduğu ülke olarak bilinir çünkü adamlarda şikayet ve raporlama mevcut. Bizim gibi sözde ahlaklı özde kokuşmuş toplumlarda şikayet olmaz, olsa bile üstü örtülür. aman duyulmasın aman bilinmesin diye. Saddam Hüseyin dönemi Irak dünyanın en az kanser vakası ile karşılaşılan ülkesi, çünkü raporlama yok.
İşte istatistik biliminin eksikliği. Ne demiş Sir Alex Ferguson, istatistik mini etek gibidir çoğu şeyi gösterir ama, asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.
Lavuk, hem geline hem çocuğa tecavüz etmiş diyorlar
Ama haberlerde bir ibare göremedim annesi bir açıklama da yapmamış bilgisi olan varmı ? Twitter çöplüğünde herkez bir şey diyor çünkü.
Ne dedin sen simdi ? Sana diyorum ki anadolu disinda da boyle seyler oluyor
Bu işin kokusu yakında çıkar.Aile içi infazda olabilir.Sözde dede gerçektende tecavüzcü ise ,ve bu ortaya çıkıp çocuğu ortadan kaldırmışsa cezası hapis olmamalı.Daragacı olmalı sonu...
İdam şart aga idam gelmeli
Ne yani şimdi dede hem kizini becerip,hem de doğan kiz çocuğunu tecavüz edip öldürdü mü?😳
Bu dede denilen adam kayın babasi mi yoksa öz babasi mi?😳
Geçenlerde kuzenlerimden biri gitti kendi kuzeniyle evlendi dugun yaptilar çok mide bulandirici birsey akraba evliligi avrupada bile bulamazsiniz. protesto icin dugune bile gitmedim. ne zaman bu olayi gordum anadolu bitmişdir benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 27 Kasım 2021; 9:29:10 >
Ondan sonra zihinsel engelli sakat çocuk yapıp bir ömür boyu uğraşıyorlar.
-
Kayınpederi. https://t24.com.tr/haber/muslume-nin-annesi-kayinpederim-bana-tecavuz-etti-ve-cocuklarimdan-birisi-onun-oglu,996300
Müslüme'nin boynundaki tükürük izinin dede Hasan Yağal'a ait olduğu tespit edildi
https://t24.com.tr/haber/hasan-yagal-dan-mide-bulandiran-savunma-benim-torunum-opmusumdur,996506
Bu arada olayla ilgili haberler için erişim engeli isteniyor:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 27 Kasım 2021; 11:36:40 >
-
Olay Anadolu bölgesinde değil Akdeniz bölgesinde oluyor daha bunu bilmekten acizsin üstelik olay hangi bölgeden çıkarsa çııksın hangi şehirde olursa olsun toplumları bölgeleri suçlamak yaşanan ahlaksızla aynıdır insanları kutuplaştırmaktan vazgeçin, dünyanın nüfusu sekiz milyardan fazla bu tarz sapıklar dünyanın heryerinde mevcut.
Alıntı
metni:Anadolu Bölgesi -
Devlet çocuklara ship çıkmış anneyi ortada bırakmış.Oysaki en büyük mağdur anne...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X